Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 507 / 1052 oldal |
Gimborn termékminta.
Tegnap megérkezett az összes Arany Ászokunk. Sajnos, nem akciós kupakos 

Whiskas ajándékcsomag, Cif kislexikon és Fundy nyereményértesítő jött a héten.

Csak a kötényt kaptam meg, a vacsorautalványt nem!
Bertolli tányéralátét.
Vacsorautalványt kapott már valaki?
Vacsorautalványt kapott már valaki?
Mazda újság.
Akció van
Jön a CIF csomag, most telefonált a futár. Rendesek voltak a CIF-nél, mert kértem a szállítási cím módosítást és elfogadták 
Jön a CIF csomag, most telefonált a futár. Rendesek voltak a CIF-nél, mert kértem a szállítási cím módosítást és elfogadták 
2 ciff Nagytakarítási lexikon.1 nappal késöbb mint hugoméknak,mert ezek megjárták a 2 faluval arrébb lévő postát is.
Delphyn levele, majd a sziget után üzletelünk ahogy megbeszéltük. Nagyon köszönöm. 

Delphyn levele, majd a sziget után üzletelünk ahogy megbeszéltük. Nagyon köszönöm. 

Bertolli tányéralátét
Jött két csekk, be kell fizetni szumma 14000 FT! 

Bertolli kötény és fagyis kehely érkezett.
Eastpak táska megérkezett, bár én nagy fél oldalt hordható pirosra számítottam, ez meg pici épp az útlevél fér bele - csak utat kéne nyerni hozzá, azért örülök!
Megjött a Clinique tusfürdő, kíváncsi vagyok mennyire energetizál.
Külsőleg profin.
Külsőleg profin.Ide is érkezett egy CIF csomag.
Külön nyeremény, hogy a kisebbik fiam lázasan neki esett súrolni a tűzhelyet, a fürdőszobában a mosdót és azt mondta, holnap a mikrót is átsúrolja! nagyon tetszettek neki a sprays termékek! Ez aztán a nyeremény!
Külön nyeremény, hogy a kisebbik fiam lázasan neki esett súrolni a tűzhelyet, a fürdőszobában a mosdót és azt mondta, holnap a mikrót is átsúrolja! nagyon tetszettek neki a sprays termékek! Ez aztán a nyeremény!
Ide is megérkezett a Cif csomi.
Ildicc levele is

3 cif füzet hugomékhoz,nekem még semmi,pedig egyszerre kértem.
Galeria levele, köszönöm!