KoWaX: http://www.ashole.hu/

Pickwick: megkérdeztem a vevőszolgálatot, hogy milyen dolog az, hogy valaki háromszor nyer.Erre az volt a válasz, hogy ez valóban megkérőjelezhető azok részéről, akik nem nyertek, de szigorúan a levelek beérkezési sorrendjét veszik figyelembe. Nos kérdem én: ha a posta elviszi hozzájuk a zsákot tele levéllel, akkor, leemelik az első 100-t? Mert szerintem tuti az elején küldte be a többség aki játszott, és akkor nem csak 100 van. Ergo: ki lehetne válogatni, hogy ne nyerjen valaki 5-t esetleg.
Pickwick nyereményjáték: még egyszer sem nyertem, de kicsit röhejes, hogy többen is három-hat ajándékot kapnak. És mióta nem zárják ki a kft-eket....a játékból?
Igazad van KoWaX a Parmalattal kapcsolatban, pont ezeket az utakat én is végigjártam, az oldaluk rossz, az infovonalukon még ajátékkal kapcsolatban csacsog egy női hang...Szóval tényleg ennyi rólad Parmalat!
rachelgreen -nek:
Írd meg, melyik nyereményakciókat szeretnéd értékeltetni, és berakom a szavazógépbe.
Még akkor sem biztos, hogy egy postás a felbélyegzett borítékot nem bontja fel és teszi át a tartalmát a saját borítékjába. Vagy nem szabad ennyire bizalmatlannak lenni? Végül is mindegy, ha játszani és nyerni akarok, akkor ebből a postát nem hagyhatom ki. Ez a postának a legnagyobb üzlet.
igazad van, én is nagyon gyanakvó vagyok a postásokkal szemben.
tegnap feladtam egy millis levelet, a 33 ft már elő volt készítve, így együtt nyújtottam oda a levéllel a postásnak, aki már küldött is el, mielőtt a bélyeget rátette volna, én meg persze a szokott módon addig nem tágítottam míg nem láttam a bélyeget és a pecsétet a borítékomon. Ézt közöltem is vele, mire ő foghegyről, sértődötten visszaszólt, hogy " itt biztos nem fog elakadni a levele!".
A lényeg: ÉN SEM BÍZOK A POSTÁSOKBAN!.
Ha meg nagy borítékot küldök, rákérdeznek: "Hány van benne?" Azt hiszem, semmi közük hozzá!
Gondoljátok, biztosabb, ha magam ragasztom rá a bélyeget és dobom be a postaládába?
200 Ft-ért indithatsz egy keresést, hogy mi lett a leveleddel. Azt megtudhatod, hogy a címzett vette-e át.
Szerintem nem a kocsmárosok, kukások, üvegvisszaváltósok nyerik a nyeremények nagy részét. Sokkal több postás nyer véleményem szerint.
Mindegy, ha ajánlottan adjuk fel a kupakokat, vagy címkéket, ha nem nyerünk, akkor a legtöbb cég úgyse értesít minket. Valószínű, hogy a postán sokan félrerakják maguknak az ilyen leveleket.
Pl. feladtam a múlt hétfőn is pár Kristályvizes levelet, ajánlottan, darabja 160 Ft... visszakaptam egy papírt, amin rajta van a címem meg a Kristályvíz címe.
De honnan tudom hogy nyertem és hogy egyáltalán elment-e a levél?
És mit kezdjek azzak az ajánlott papírral, amit visszaadtak? Kezdjek el nyomozni, hogy valóban elment-e? Tehát ugyanolyan az, ha ajánlottan adjuk fel, vagy nem, bár kb. 100 Ft-tal többe kerül az ajánlott.
Megbízhatatlan és jó drága a magyar posta.
Köszi
hol nyertél vibrit?

Kedves Zebu!
Én is írtam nekik mailt, szívélyesen válaszoltak is és elkérték újra a címem. Talán még próbálkozom, nem töröltem ki az üzit.
Viszont ma mit nyertem. Egy vibrátort
Remélem elküldik.

Mai vicc. Felhivják a barátnőmet, hogy nyertünk egy kétfős palace beugrót, az axetázisra. Frankó. A Honlapon pedig nemvagyunk a nyertesek között. Irtam email-t de nem válaszoltak. Na most akkor utazzak feleslegesen 70km-ert, vagy ti mit tennétek? A kidobókkal nincs kedvem ott kötözködni..
1. parmalat honlapján megirhatod, de amint rámész az elküldre error.
2. Számot felhivod még mindig ugyanaz a gyüjtsd teis a pontokat szöveg jön..
Ennyit rólad parmalat.
boyka:
Parmalat Információs vonal: 06-30-30-30-990 (Ha még él a szám...)
A Parmalat honlapján is megírhatod a véleményed (Ha elolvassák...)
Sziasztok! Én kb.másfél hónapja várok a Parmalatos hátizsákra, szerintetek van még remény? Biztos ajándéknak volt hirdetve. Sajnos semmi elérhetőséget nem tudok a Parmalat felé, így reklamálni sem lehet. Az oldalukról nem lehet e-mailt küldeni, a szentendrei címről, ahova a pontokat kellett küldeni visszajött a reklamáló levelem, e-mail címet sehol sem találtam... Mi lehet tenni szerintetek?
Vettem MENTOS cukorkákat hátha nyerek egy robogót.Még kód sem volt benne,/alufólián/nemhogy majd sorsoláson nyerés.
Na mostmár regisztráltam is magam, úgyogy ha valakinek gondja van a játékunkkal, akkor ne fogja vissza magát, nyugodtan essen nekem.
Ha minden igaz az emilem is publikus (én azt állítottam be)...

Kedves BB!
Én is nyertem tavaly nyáron az rtl-en 1 könyvet,miután 2 hónap után sem kaptam meg, írtam nekik egy emailt, utána 2-3 héttel hozta a postás

Látom nem egyedülálló a problémám.
Én az rtl klub oldalán játszottam, ahol nyertem (???) egy Barátok közt CDt és egy wok készletet. Azóta is várom. Pedig még emailt is kaptam tőlük.
Igen nagyot csalódtam az rtlben.

(((
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások