vicky,
én decenber elején adtam fel a pontokat és tegnap este érkezett meg a játék( táncoló bogár). a múlt héten beszéltem velük telefonon, azt mondta a hölgy, hogy rengeteg játékot kell kiküldeniük, de április végéig mindenki megkapja, aki tavaly adta fel a pontokat. (amit februárban küldtem be, arra szintén 3-4 hónapot kell majd várni)
vicky,
én decenber elején adtam fel a pontokat és tegnap este érkezett meg a játék( táncoló bogár). a múlt héten beszéltem velük telefonon, azt mondta a hölgy, hogy rengeteg játékot kell kiküldeniük, de április végéig mindenki megkapja, aki tavaly adta fel a pontokat. (amit februárban küldtem be, arra szintén 3-4 hónapot kell majd várni)
Dec 6.án adtam fel az elsőt ,a levél óta semmi. A másodikat fefr 11.-én azóta semmi.
Sziasztok Kismamák!
December közepén küldtem be pontokat a Pampers-nek 2 játékhoz. Lehetséges, h már Ti sem kaptok hónapok óta semmit a Pampers-től? A levél még dec. végén megjött, h kézbesítik. (Az egyik játékról). A másikról semmi. Mindkettőt ajánlottan adtam fel.
Köszi Mel6! Felhívtam és küldik a játékleírást,majd beírom a részleteket.
Mildi infovonal:80/300-003, 10-14-ig
Szia!
azt tudom, hogy 5 nyuszi képet kell beküldeni bármely Mildi csomagolásról: 1555 Bp, Pf 70.
sorsolás:máj 10, júl 10, okt 10. brendon utalványt, legokat sorsolnak,
de hogy mennyit nem tudom.Ennyit mondott az infovonalon a nő.Szia
Milyen új játék van a mildivel?
Mildi bébiétellel új játék van,ezért a cimkék cserére várnak nestlére,pampersre
sziasztok! lenne néhány nestle pontom cserére! egy tejpépes, és 2 db gyümölcs kompótos! lenne még Pampers pontom is ! Csak Pick pont érdekel cserére!
Köszi, akkor félreteszem ezt is az ezernyi más mellé

Szoktak bizony. Tedd csak el.
Legutóbb babafotót kellett küldeni két Nivea Baby vonalkód kíséretében, engem meg a hideg rázott, hogy a csemetém fotóját majd a szemétre hajítják a játék végeztével, úgyhogy kihagytam
Így aztán most van is egy szatyornyi vonalkódom itthon és várom a következő játékot - remélhetőleg ott majd nem kérnek fényképet

Tavaly a fotos játékhoz kellett 1-1 ilyen vk.
A Nivea baby termékek szoktak játszani?
Sziasztok! Tudom, nem ide tartozik, de talán érdekel valakit!
4funkciós bébytaxi (ÚJ!) áron alul eladó!Kérésre képet tudok küldeni mailben! Ár:4500.-Ft (bolti ár:6000.-Ft). Érd: 0630/8509042, edynkaa@citromail.hu
Cserére ajánlok:
Milupa vonalkódokat
Kérek érte:
nestlét vagy pamperst
Sziasztok!
Nestlé vonalkódokat szeretnék én is, cserébe van egy halom Pick pontom.
nestlé pontokért pampers pontot szeretnék
Sikerült, köszi

Viki: válaszoltam is, közben megjött a mail.
Köszi
Vali
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások