Dániel
Megoldható lenne-e egy olyan rovat, ahol mondjuk -5-től 5-ig terjedő skálán lehetne értékelni az adott időszakban/idén nyereményjátéko(ka)t indító cégeket, attól függően, hogy kinek mennyire negatív, illetve pozitív tapasztalatai vannak a játékok lebonyolításával kapcsolatban?
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 508 / 511 oldal |
És természetesen -és ezt már én teszem hozzá- a játék folytatódik tovább, hiszen minden héten megújul.
A nyertesünk már megvan, vissza is jelzett, már csak azt várom, hogy megírja nekem, hogy milyen városban lakik, mert így teljes, ha kiírom a dolgot. A játékos adatainak védelme érdekében addig semmit nem írhatok ki, amíg bele nem egyezik (és persze meg nem írja nekem).
Sajnos így szabadságolások idején nem megy minden olyan gördülékenyen mint szeretnénk.
Mindenesetre a játékot mindenkinek nagyon köszönjük, amennyiben a lelkesedés ilyen komoly lesz, akkor nem kizárt, hogy nem egy, hanem több nyereményt (mondjuk 3-at) fogunk kisorsolni egyszerre.
Üdv mindenkinek, én voltam a multimedia.hu rendszergazdája...
Sajnos így szabadságolások idején nem megy minden olyan gördülékenyen mint szeretnénk.
Mindenesetre a játékot mindenkinek nagyon köszönjük, amennyiben a lelkesedés ilyen komoly lesz, akkor nem kizárt, hogy nem egy, hanem több nyereményt (mondjuk 3-at) fogunk kisorsolni egyszerre.
Üdv mindenkinek, én voltam a multimedia.hu rendszergazdája...
Boci csoki - azért jutott olyanoknak is boci mobil (telefon), akik nem rokonok: a húgom is nyert egyet. 

Visszakanyarodva a sörös játékokhoz: miért nem blokkot ( vagy blokkokat összegyűjtve) kérnek a játék szervezői? A kereskedőknek az úgyis kell a könyveléshez, hacsak nem adócsaló...
Ez szomorú. Pont erről beszéltem.
Korrektség...szerintem a legtöbb helyen előre leosztják, hogy ki nyer. PL: a Bocicsokis játékon az unokatesóm barátnőjének cége szervezte a sorsolást, úgyhogy az unokatesóm úgy "nyert" mobilt, hogy nem is küldött be csokipapírt. 

Én már nyertem a söröskupakokkal, pontosabban a soproni ászokkal, igaz hogy csak egy hűtőtáskát 24 doboz sörrel. Akkor még csak 1 borítékot küldtem be, azóta persze már többet... ja és nincs kocsmám 

Ez egy nagyon jó kérdés. Szerencsejáték Rt.-nél nyert a kolleganőm egy autót, az óránkénti lottóhúzással(én adtm fel a szelvényt, az én szelvényem pont mellette volt.
) S ott mesélte a hölgy, aki az autó papírjait intézte, hogy volt olyan aki már olyan papírt hozott be, hogy Ő nem vezethet autót, nincs jogsija, csak hogy fizessék ki neki kp-ben az autó árát. Illetve egy másik pasinak ugyanígy a harmadik autója volt a nyeremény, és nem örült neki. Az ilyen ajándékozza el(pl. nekem) Hát nem???
) S ott mesélte a hölgy, aki az autó papírjait intézte, hogy volt olyan aki már olyan papírt hozott be, hogy Ő nem vezethet autót, nincs jogsija, csak hogy fizessék ki neki kp-ben az autó árát. Illetve egy másik pasinak ugyanígy a harmadik autója volt a nyeremény, és nem örült neki. Az ilyen ajándékozza el(pl. nekem) Hát nem???Mivel a MilliomoShow (Legyél Arany Egér-díjas!) -ra ez már a második panasz volt, hogy nem fair, töröltem a játékot a Webnyereményről.
Sajnálom, ki, hogy ez történik veled! És szerintem sokan járnak még a te cipődben.
Gondoljátok, hogy ezeken a játékokon tényleg sorsolnak a beküldöttek között, mert engem sokan azzal idegesítenek, hogy a nyereményeknek, főleg a nagyoknak( autó, lakás...) már előre meg van a helye, és tanácsolják, hogy ne strapáljam magam. Szerintem a korrekt cégeknél ( mint pl.: NIVEA) biztos, hogy számítógépes sorsolás van. Egy ismerősöm annál a reklámcégnél dolgozik akik ezt a Niveás játékot szervezik. S képzeljétek! : Az első autót, aki megnyerte állítólag egy miskolci pénzes pasas ( több céggel, autókkal) egyáltalán nem is örült az újabb kocsijának. Az ilyenek minek játszanak és veszik el mások esélyeit?
Gondoljátok, hogy ezeken a játékokon tényleg sorsolnak a beküldöttek között, mert engem sokan azzal idegesítenek, hogy a nyereményeknek, főleg a nagyoknak( autó, lakás...) már előre meg van a helye, és tanácsolják, hogy ne strapáljam magam. Szerintem a korrekt cégeknél ( mint pl.: NIVEA) biztos, hogy számítógépes sorsolás van. Egy ismerősöm annál a reklámcégnél dolgozik akik ezt a Niveás játékot szervezik. S képzeljétek! : Az első autót, aki megnyerte állítólag egy miskolci pénzes pasas ( több céggel, autókkal) egyáltalán nem is örült az újabb kocsijának. Az ilyenek minek játszanak és veszik el mások esélyeit?
Nekem a MilliomoShow játéka okozott csalódást.
Akár át is lehetne keresztelni ÁtverőShow-ra.
Ebben a játékban a kiírással ellentétben nem lehet semmit sem nyerni.
Először is létezik egy Arany Egér Díj. "Minden játékosnak, aki
1.000.000 pontot ér el, egy oklevelet adományozunk. Az oklevél mellé
ajándékba kapja a Webmut@tó (Első Magyar Internetregiszter) egy
példányát."
Már kb egy féléve elértem a bizonyos 1 000 000 pontot, de nem
kaptam semmit.
A különböző kategóriákban is lehet(ne) nyereményekre szert tenni. Nekem sikerült!!! Ki is írták a nevem a nyertesek közé, de talán nem is
meglepő, hogy megint nem kaptam semmit.
Elvileg még egy kategóriában nyertes vagyok. Hivatalosan aki 30 napig
őrzi első helyét egy adott kategóriában, nyer. Már csaknem két hónapja
nyertesnek érezhetem magam... (Lehet, hogy náluk több, mint 24 óra egy
nap?! Mert így érthető lenne...)
Hát ennyi...
Akár át is lehetne keresztelni ÁtverőShow-ra.
Ebben a játékban a kiírással ellentétben nem lehet semmit sem nyerni.
Először is létezik egy Arany Egér Díj. "Minden játékosnak, aki
1.000.000 pontot ér el, egy oklevelet adományozunk. Az oklevél mellé
ajándékba kapja a Webmut@tó (Első Magyar Internetregiszter) egy
példányát."
Már kb egy féléve elértem a bizonyos 1 000 000 pontot, de nem
kaptam semmit.
A különböző kategóriákban is lehet(ne) nyereményekre szert tenni. Nekem sikerült!!! Ki is írták a nevem a nyertesek közé, de talán nem is
meglepő, hogy megint nem kaptam semmit.
Elvileg még egy kategóriában nyertes vagyok. Hivatalosan aki 30 napig
őrzi első helyét egy adott kategóriában, nyer. Már csaknem két hónapja
nyertesnek érezhetem magam... (Lehet, hogy náluk több, mint 24 óra egy
nap?! Mert így érthető lenne...)
Hát ennyi...
Igazad is van. Ezekben a fajta játékokban kevés az esélyed(ünk). Illetve egyszeri beküldéssel is annyi az esélyed, mintha száz másikat küldenél be. Úgyhogy csak ezért igazán nem érdemes sörpocakot növesztened.
A Borsodi sörös játék kezdetekor megvettem életem első üveg sörét ( csak a kupak miatt) aztán meg elkezdtem hevesen gyűjtögetni őket családi éttermi vacsi közben pl. a pincértől elkértem az asztálunkhoz hozott sör kupakjait, aki értetlenül állt felettem, anyám meg a szívét fogta, miközben az öcsém az asztal alá esett a röhögéstől. Szóval engem mindenki fanatikus hülyének néz, hogy gyűjtögetek ezt-azt.
Semmit nem nyertem még 1 focilabdát sem. De ha megtekintitek a Borsodi oldalán a nyerteseket, háááát van olyan aki 5 labdát is nyert. ( majd fociklubbot alapíthat). Szóval mára annyit tanultam az egészből, hogy egyszerű fogyasztóként, akinek sajna nincs egy büdös kocsmája, ahol halmozhatja a sörös kupakokat, inkább nem veszek részt semmilyen sörös nyereményjátékban. Hisz a kocsmárosokkal vagy éttermi dolgozókkal szemben esélytelen vagyok. Bocs, ha valakit megsértettem volna!
Semmit nem nyertem még 1 focilabdát sem. De ha megtekintitek a Borsodi oldalán a nyerteseket, háááát van olyan aki 5 labdát is nyert. ( majd fociklubbot alapíthat). Szóval mára annyit tanultam az egészből, hogy egyszerű fogyasztóként, akinek sajna nincs egy büdös kocsmája, ahol halmozhatja a sörös kupakokat, inkább nem veszek részt semmilyen sörös nyereményjátékban. Hisz a kocsmárosokkal vagy éttermi dolgozókkal szemben esélytelen vagyok. Bocs, ha valakit megsértettem volna!
A Porton már tavasszal is jópár nappal (esetleg több mint 1 héttel) később írták ki a nyerteseket. Jó sokáig nyaralhatnak 

A Port egész évben rendesen frissült, mindig kiírták a nyerteseket, én nyertem is már náluk, külön ki is értesítettek. Biztos szabin vannak, mint én. 

www.port.hu - n meg a kedvenc filmemböl sorsolnak 3db-ot, jul.28 volt a bek. határidő, még nyoma sincs semminek. Vicc: parmalat honlapján még mindig a gyüjtsd a pontokat dolog van, jun. 31-es beküldési határidővel..olympos-top.hu is kitesz magáért, aug. 5 a nyertesek kiirása...Elég viccesek ezek a dolgok.
multimedia.hu - n is már vasárnap végetért a játék és azóta semmi.
Parmalat bögre se...
ejnye
Parmalat bögre se...
ejnye
flori
Egyelőre csak közvetett információim vannak, holnap tudnék bővebben írni. Nálam sajnos egy boríték ritkán vezet eredményre, hirtelen nem is emlékszem ilyen esetre.
Zalánka
Ígérem, összeszámolom, hány boríték ment júniusban.
Egyelőre csak közvetett információim vannak, holnap tudnék bővebben írni. Nálam sajnos egy boríték ritkán vezet eredményre, hirtelen nem is emlékszem ilyen esetre.
Zalánka
Ígérem, összeszámolom, hány boríték ment júniusban.
Nekem még nem jött meg, de ezek szerint elkezdték a kiküldést. Milyen tipus? Én amúgy egy boritékot küldtem be. Furcs, de eddig ez a jellemző, azzal nyertünk, amiből nem küldtünk be túl sokat. Vénusszal új játék sok sikert Mindenkinek!