Kedves Flori! Én ma megkaptam a Panasonic walkmant az Olympostól.
Nálad mi a helyzet?
Én ma adtam fel ásványvizes kupakokat, 10 borítékot tettem egy papírzacsiba és minipakként 160 forintot fizettem érte! Annyiba került mintha csak egy borítékot adtam volna fel!
Fecsi! Nem a Margitszigetes kupakokat lapítjuk, hanem a sörös kupakokat (amstel,stella stb. )A műayagkupakot inkább ne próbáld. Ott maradjon az eredeti állapot.
Én pénteken adtam fel ásványvizes kupakokat, de csak 38 forintot kellett fizetnem. Most akkor lehet, hogy nem ér oda a levelem?
Én pedig a Stellás info-val beszéltem, s ők is azt mondják, hogy többen így csinálják, ők pedig felbontják ,csak minden kis borítékon legyen feladó! Most adtam fel nagy borítékban 18x3 kupakot minipack-ként(350g-ig lehet ez kb200g volt), így 10 ft-ba se kerül darabja!!
Judas írtad, hogy a Borsodival beszéltél kupak ügyben. Most is van esetleg nyereményakciójuk?
Azt áruljátok el, hogy a műanyag (ásványvizes) kupakokat hogyan lehet kilapítani.?! Köszi.
Zalánka
Pesti vagy? Mert különben kevés a 33Ft-os bélyeg.
Többet ésszel, mint erővel: A sörös kupakokat ragaszd egy kartonlapra duplikált (kétoldalas) ragasztóval, a másik oldalára is kartont tegyél a borítékba és csinálj úgy, mintha flopy lenne, akkor sima lev
él tarifával megy. A levélben úgyanis papír, flopy vagy cd lehet, de nincs joguk ellenőrizni. Minden más minipack június 1-i változások óta.
kupakos téma
Beszéltem Borsodiékkal a "negativ posta hullámokról" a srác körbe csörögte a nyereményakciót bonyolitó kft-vel a lehetoséget, és nem jelentett semmi problémát, hogy dobozban adjam fel a boritékokat( megcimezve normál menetben csak natur boritékban bélyegek nélkül). Egy dobozban 30-40 db boriték elfér. Feladási kltg. kb:4-500 Ft. Fajlagos költség még mindig jobb mint 160Ft/boriték sot veri a 38 Ft/boritékot is.
Sajnos soproniékatnál nem sikerült ügyfélszolgálatost elérni akivel egyeztetni lehetne.
Ha valaki bejut hozzájuk adja le ha sikerült velük valamit beszélni.
A posta kézbesitésérol meg csak annyit, hogy a haverom postás kinyittatta a kétajtós szekrényét és rámborult egy rakás tisztasági betét, meg tampon. Nem O volt a cimzetje mindegyiknek.
Én benne vagyok a mailtronicban, kaptam tőlük cca. 2 hét alatt 3 mait, de három hete már semmi...
Más...
Valaki közületek benne van a mailtronic-ban?
És kaptok e-mailokat?
Mert én nem...
Hát ez nem volt benne a leírásban, csak kupak és fül. Egyébként kombinált fogóval kihajtogattam a szélét. Nagyon kis formás lett. Réhebben kloffoloóval intéztem el, de a vágúdeszkában benne maradt a helye, és a Kedvesem tanácsolta, hogy talán ezt mellőzni kellene.

Sőt kiderítettem, hogy ki csinálja a Stella kupakokat, így talán nem nyúlják le a postán.
Hogyan lehet kilapítani a kupakokat??? Nekem sehogy sem sikerült. Nemcsak az ép kupakok vesznek részt a játékban
Valóban az összelapított kupakos leveleket normál áron vette át tőlem a postás. Hi-hi.Legalább ezzel is nyertünk..
Nekem még a Szofit is, ami sima papír, emelt pénzért akarta csak felvenni a postás, mivel az Ő értelmezése szerint ez a 160 Ft. minden nyereményjátékra érvényes. Így vettem 33 Ft bélyeget, és bedobtam a ládába. Egyébként én a kupakokat is ki szoktam lapítani, és beteszem két kartonlap közé. El lehet járni így a fülekkel is. Még egyet sem küldtek vissza, hogy haaaaahoooo, ebben nem papír van!!

Kedves Rita!
Kupakokkal kapcsolatban egy kiegészítő információ: a belföldi kiscsomagok kézbesítését a Magyar Posta 5 (munka)napon belül vállalja. Ezzel érdemes tehát kalkulálni a beküldési határidő közeledtével. Persze nézhetjük a dolog jó oldalát is, a magasabb postaköltség miatt talán a kocsmárosok is visszafogottabbak lesznek. Másrészt, sör esetén kevésbé környezetbarát alternatív megoldást jelentenek a nyitófülek, ezeket normál tarifával is fel tudod adni, nem 'árulkodik' a boríték.
A KNOR-nak az évek során már többszáz borítékot beküldtem, de 1 db esrnyőn és 4 db bögrén kívül még semmit sem nyertem.
Rengeteg Kotányit használok, de ők sajnos nem "játékosak"...
Tény, hogy sok akciós csomagolás csak a játék vége felé jelenik meg itt is, pedig ez város.
A boltosok meg nem fogják fel, hogy a gyártók akciói nekik is reklám lenne, ha kitennék. Többen vagyunk ilyen játékos kedvüek.
Néhány játékban résztvesznek a nem akciós csomagolásu termékek is (pl. most a Pepsi, vagy az Autós, Szamba, stb. csokis játék.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások