// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 510 / 539 oldal |
Cicca, válaszoltam
Milupa nyereményjáték.
http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.asp?brand_id
=16&market_id=38&lng_id=17
http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.asp?brand_id
=16&market_id=38&lng_id=17
juno írok mail-t mindjárt

Cicca,
én voltam, aki vékonynak találta a libero esőkabátot..., mert a másik fajtát, a sötétkéket, sárga kapucnival vártam, ill. szerettem volna. De esőkabátra szükségünk van, így esetleg csak elcserélném a másik fajtára. Még nem használtuk.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
én voltam, aki vékonynak találta a libero esőkabátot..., mert a másik fajtát, a sötétkéket, sárga kapucnival vártam, ill. szerettem volna. De esőkabátra szükségünk van, így esetleg csak elcserélném a másik fajtára. Még nem használtuk.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Kedves Kismamák!
Folyamatosan bővülő cseréimnek külön menüpontot nyitottam itt:
www.gportal.hu/portal/vikita
Szeretettel várlak itt Benneteket!
Csak e-mail címre írjatok, kérlek.
Folyamatosan bővülő cseréimnek külön menüpontot nyitottam itt:
www.gportal.hu/portal/vikita
Szeretettel várlak itt Benneteket!
Csak e-mail címre írjatok, kérlek.
Mel6, azt hiszem, a Kérdések és válaszokban kérdeztél Libero babafej ügyben, de egy jó darabig nem volt időm fórumozni, inkább itt válaszolnék, jobban illik ide a téma. Közben végigolvastam a Libero levelét, és kiderült belőle, hogy nemcsak az Up&Go babafejeket lehet beküldeni a zokniért, hanem a Discovery-t is. Abból pedig van még, így köszi szépen a csereajánlatot, de meg tudtam oldani
Cicca! nálunk 2 gyerekre jut egy esőkabát, inkább nekünk is kéne egy 

ÉN sajnos nem akarok megválni tőle 
:

ÉN sajnos nem akarok megválni tőle 
:Bocifül! Köszi,hogy beírtad az infót. Akkor nem hívogatom a Dono Kft-t,én is december 1.hetében attam fel a pontokat,a másikat meg február közepén. Akkor várok türekemmel.
cicca
Írtam,hogy van esőkabátunk.
Írtam,hogy van esőkabátunk.
Hali!
Senki sem akar megválni az esőkabijától?!?

Senki sem akar megválni az esőkabijától?!?

Hugi71
" alt="
">
Ne búsulj!!!
" alt="
">
Ne búsulj!!!
Cicamica! Most már nem hagynám annyiban a dolgot, de késő jó 1 év után telefonálgatni a perelin miatt 

Hugi71
Teljesen igazad van.Én is pont egy esőkabátot és egy pelerint kértem,először csak az esőkabát jött meg,jó 3 hónap múlva.Utána addig zaklattam őket telefonon,míg ki nem küldték a pelerint is.Valószínű azért nem érkezhetett meg hozzád a pelerin,mert nekem is azt mondták,hogy nem gyártottak megfelelő mennyiséget.Elkezdték húzni nekem az időt,mire én mondtam,hogy akkor küldjék vissza az emblémáimat.Ez után kb 1 hét eltelt és felhívtak,hogy elpostázták.

Teljesen igazad van.Én is pont egy esőkabátot és egy pelerint kértem,először csak az esőkabát jött meg,jó 3 hónap múlva.Utána addig zaklattam őket telefonon,míg ki nem küldték a pelerint is.Valószínű azért nem érkezhetett meg hozzád a pelerin,mert nekem is azt mondták,hogy nem gyártottak megfelelő mennyiséget.Elkezdték húzni nekem az időt,mire én mondtam,hogy akkor küldjék vissza az emblémáimat.Ez után kb 1 hét eltelt és felhívtak,hogy elpostázták.

Én is küldtem be anno skincare-es emblémákat, és egy esőkabátot meg egy perelint kértem ( lehetett választani ). Egyszerre adtam fel őket, és csak az esőkabát jött meg 

Kíváncsi lennék ki használja a perelint...

Kíváncsi lennék ki használja a perelint...Köszönöm!
Köszönöm! 
Köszönöm! 
Itt találsz néhány babás játékot:
http://gportal.hu/portal/minke/
A Milupának pontgyűjtő játéka volt jan. 31-ig.
A nyuszikat Mildébé-ről kellett gyűjteni.
Nestlé:
http://www.nestle.hu/aloldalak/csaladeletmod/baba
haz/babaklub/dmism/dmism.asp
www.bebietel.hu/
www.milupa.hu
http://gportal.hu/portal/minke/
A Milupának pontgyűjtő játéka volt jan. 31-ig.
A nyuszikat Mildébé-ről kellett gyűjteni.
Nestlé:
http://www.nestle.hu/aloldalak/csaladeletmod/baba
haz/babaklub/dmism/dmism.asp
www.bebietel.hu/
www.milupa.hu
Sziasztok!
Véletlenül erre vetődtem, mert kíváncsi vagyok, hogy van-e a Liberonak valami gyűjtési akciója - baba, vagy vonalkód. Nem tudjátok véletlenül? Vagy hogy hol lehet megnézni? Hiába keresek.
Meg Milupát is. 1 éve volt vm. nyuszigyűtésük.
Pampers-FP: én írtam nekik 2 hete 1 mailt -a Szilviának-, és pont tegnap kaptam rá választ:
"Kedves Bocifül!
A kolléganőm továbbította felém levelét, melyre ezúton szeretnék válaszolni Önnek.
Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a küldeménye az ábrákkal beérkezett; a pontok rendben vannak (ahogyan írja erről levelet küldünk is Önnek). Ahogyan azt a levélben írta a Pampers, nagyon sok a játékos; sajnos, a Fisher-Price nem tud olyan ütemben játékokat szállítani, ahogyan azt a Pampers kéri, ezért még a türelmüket szeretném kérni; mindenképpen szállítani fogjuk Önöknek az ajándékot.
Köszönöm megértését.
Üdvözlettel,
Pozsár Edina
DONO Kft."
Hát ennyi. Én december 1. hetében küldtem be telefonra, meg pancsis játékra, h január végére a szülinapjára megérkezzen.....
Véletlenül erre vetődtem, mert kíváncsi vagyok, hogy van-e a Liberonak valami gyűjtési akciója - baba, vagy vonalkód. Nem tudjátok véletlenül? Vagy hogy hol lehet megnézni? Hiába keresek.
Meg Milupát is. 1 éve volt vm. nyuszigyűtésük.
Pampers-FP: én írtam nekik 2 hete 1 mailt -a Szilviának-, és pont tegnap kaptam rá választ:
"Kedves Bocifül!
A kolléganőm továbbította felém levelét, melyre ezúton szeretnék válaszolni Önnek.
Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a küldeménye az ábrákkal beérkezett; a pontok rendben vannak (ahogyan írja erről levelet küldünk is Önnek). Ahogyan azt a levélben írta a Pampers, nagyon sok a játékos; sajnos, a Fisher-Price nem tud olyan ütemben játékokat szállítani, ahogyan azt a Pampers kéri, ezért még a türelmüket szeretném kérni; mindenképpen szállítani fogjuk Önöknek az ajándékot.
Köszönöm megértését.
Üdvözlettel,
Pozsár Edina
DONO Kft."
Hát ennyi. Én december 1. hetében küldtem be telefonra, meg pancsis játékra, h január végére a szülinapjára megérkezzen.....
CICAMICA
És esőkabátra, mégpedig 10 babát .
mel6 jól írta.
Itt a szórólap elöttem.
És esőkabátra, mégpedig 10 babát .
mel6 jól írta.
Itt a szórólap elöttem.
mel6
Én nyár előtt küldtem be azt hiszem 6 skin care emblémát (nem baba) és szeptemberben küldték a 2 esőkabátot.3 embléma volt egy esőkabát.
A legutóbbi játék,ami novemberben fejeződööt be,ott ágyneműre és mesekönyvre lehetett beküldeni.Az ágynemű ért 15 babát a könyv pedig5-öt.
Én nyár előtt küldtem be azt hiszem 6 skin care emblémát (nem baba) és szeptemberben küldték a 2 esőkabátot.3 embléma volt egy esőkabát.
A legutóbbi játék,ami novemberben fejeződööt be,ott ágyneműre és mesekönyvre lehetett beküldeni.Az ágynemű ért 15 babát a könyv pedig5-öt.
CICAMICA
Utolsó játékuk ősszel volt, ágyneműért 15 baba, esőkabátért (kék vagy piros)10 baba, mesekönyvért 5 baba kellett.(ha jól emlékszem)
Utolsó játékuk ősszel volt, ágyneműért 15 baba, esőkabátért (kék vagy piros)10 baba, mesekönyvért 5 baba kellett.(ha jól emlékszem)