Nem tudom,hogy más városokban mi a helyzet, de én gyakran találkozom azzal a ténnyel, hogy a tévéreklámok és az akciós termékek egyáltalán nincsenek szinkronban. Gyakran előfordul, hogy egyáltalán nem kapható az akciós termék (pl. Römerquelle ásványvíz). A Danone Mézga családos joghurtokat viszont már az akció letelte előtt kivonták a forgalomból. Érdeklődésemre, hogy akkor elfogadják-e a sima fedőfóliát az akciós helyett, közölték, hogy semmiképpen sem, mert az ellentmond a szabályzatnak.
Gyakran találkozom olyannal is a boltokban, hogy rég lejárt akciók szórólapjait is kiteszik, a szegény szemüveges nénik meg csak otthon jönnek rá, hogy nem is nyerhetnek a bevásárolt termékkel.
Összegezve: Jóval szervezettebben kellene irányítani ezeket a játékokat, és a médiakampányt csak azután kellene indítani, ha már mindenhol kapható az akciós termék.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 510 / 511 oldal |
Az ismeretségi körömben szinte minden családban a kiskölkök ilyen Cocás fotelra hajtanak.az enyémet szerencsére nem érdekli,igy ő oda adja a haverjainak a kupakokat.Legalább nem csalódik.Pepsi cimkéket is gyüjtött.2 héten belül megkapta a Pepsis műbőr focilabdát.Ezt legalább elküldték.Persze várunk még egy sporttáskát és egy focis video kazettát is tőlük kb.3 hónapja.Az viszont még nem jött meg.Pedig nagyon várja a gyerek.a Laystől egy Chester figurát is nyert.Érdekes azt 1 hét mulva megtudták küldeni.Én meg a Nokiánál szerveztem be a Club Nokiába egy emberkét,hogy a nejem 3310-eséhez legyen egy másik előlap is.Még az sem jött meg.Szerintem ezek az akciók nagy átverések,tisztelet a kivételnek.Kb 2 éve várok egy Ferraris kulcstartót a Tic-Tactól amit biztos ajándékként hirdettek meg az Autó2 újságban.Azt hiszem várhatok még rá egy darabig.Úgyhogy csak azért külön valamiből többet venni mint a szükségleted,hogy a beigért nyereményt megkapjad elég naiv dolognak tünik.
Móni
Ilyen gusztustalan a Danibius rádió? Az ilyen dolgokat hangoztatnod kellene több fórumon is. A rádió csúcsgóréja mit szól mindehhez? Szerintem csak azt várják, hogy BP-ről közvetlen repülőjárat legyen Ammanba. De arra várhatsz!!
Rita
Engem is szivat a posta. 3 hete még feladhattam rendesen, most meg 160 Ft- a díja. Ezért vettem 2 rekesz Sopronit!
Ilyen gusztustalan a Danibius rádió? Az ilyen dolgokat hangoztatnod kellene több fórumon is. A rádió csúcsgóréja mit szól mindehhez? Szerintem csak azt várják, hogy BP-ről közvetlen repülőjárat legyen Ammanba. De arra várhatsz!!
Rita
Engem is szivat a posta. 3 hete még feladhattam rendesen, most meg 160 Ft- a díja. Ezért vettem 2 rekesz Sopronit!
Oké, nemis vádoltam őket vele. De azért egy (bocs, nemlehet - oké elküldjük de tied a postaköltség - felejtsd el) emailt küldhettek volna vissza. Ez nemlett volna egy nagy dolog.
A bahia.hu írja is a játékszabályzatában: "A helyes választ beküldők között minden héten egy CD-t sorsolunk ki, amit a kiadóban lehet átvenni."
bahia.hu-n nyert a barátnőm egy cd-t, és irták, hogy felkell menni érte pestre. Kiszámolom neméri meg felmenni, olcsóbb ha megveszem a cd-t. Kérdeztük nem-e postázánk le, vagy nem-e lehetne átvenni a helyi bahia boltban. Azóta sem válaszoltak. Ellentétben velük a pestimusor.hu eleg hamar postara adta a cd-t, es sertetlenul megis erkezett. Parmalatrol azota semmi, honlapjuk es az info vonal is mintha meg mindig junius 1-je lenne. Bögre pedig sehol.
Engem nagyon idegesít a Magyar Posta új belső szabályzata, amit persze sehol sem hirdettek meg. Ha kupakokat, vagy teljes csomagolásokat akarok beküldeni, akkor csak postai kiscsomagként lehet feladni a küldeményt levél helyett. Így 38 Ft helyett 160-ba kerül és nem lehet bedobni a levelesládába, hanem személyesen kell feladni. Ha esetleg olvassák a nyereményjátékok szervezői, akkor jó lenne, ha beérnék az emblémával vagy vonalkóddal, mert azt jóval olcsóbb elküldeni.
Szintén bosszantó az olyan típusú SMS játék, ahol megveszed a terméket, beküldöd az SMS-t, és majd két-három hónap múlva sorsolnak. A nyereményedet viszont csak akkor adják át, ha felmutatod a blokkot, ami ki tudja, hogy hol van már azóta.
Szintén bosszantó az olyan típusú SMS játék, ahol megveszed a terméket, beküldöd az SMS-t, és majd két-három hónap múlva sorsolnak. A nyereményedet viszont csak akkor adják át, ha felmutatod a blokkot, ami ki tudja, hogy hol van már azóta.
Már a pozitív tapasztalatoknál is hozzászóltam, de mivel hála Istennek elég sokszor van részünk kisebb-nagyobb nyereményben, negatív élményben is volt részünk: a tavaly karácsonyi Wolf játékon nyertünk egy társasjátékot, amit csak január végén kaptunk meg kb. ötszöri egyeztetés után, végül nekem kellett érte menni egy közeli bolt parkolójába. A másik most is folyamatban van: a Danubonussal nyertünk egy egyhetes Jordániai utat tavaly ősszel, amire a mai napig nem utazhattunk el.
Engem az aggaszt,de az nagyon,hogy én mindig csak a leggagyibb ajándékokat nyerem meg minden játékban,pedig majdnem mindenben résztveszek.
Vagy ami még valószínűbb, hogy az üvegvisszaváltósok jutnak hozzá...
nekem ezekben a ggüjtőgetős Coca-Cola játékokban az nem tetszik, hogy nem az kapja az ajándékot, aki fogyasztja , hanem az, aki valamilyen módszerrel Pl: kukázás, bűfés rokon hozzájut a kupakokhoz.
Egyébként ki ivott már meg 20*2 l Colát, azért, hogy kapjon egy akármilyen napszeműveget? Ezért én jobban kedvelem azokat az akciókat, amelynél a tényleges fogyasztáshoz kapcsolódó kisebb
darabszámmal lehet részt venni.
Egyébként ki ivott már meg 20*2 l Colát, azért, hogy kapjon egy akármilyen napszeműveget? Ezért én jobban kedvelem azokat az akciókat, amelynél a tényleges fogyasztáshoz kapcsolódó kisebb
darabszámmal lehet részt venni.
Na igen, akkor bizony te nyertél
de nemlehet mindenkinek kertje, bodzabokra, szörpfözője
Szóval a lényeg a lényeg, a fotel tényleg gagyi, de ha már ugyis megiszod a colat, akkor legalább a kupakokért kapsz vmit, nem mind az ócska pepsivel.
de nemlehet mindenkinek kertje, bodzabokra, szörpfözője
Szóval a lényeg a lényeg, a fotel tényleg gagyi, de ha már ugyis megiszod a colat, akkor legalább a kupakokért kapsz vmit, nem mind az ócska pepsivel.Bocsi elfelejtettem, hogy nem mindenkinek van kertje...mi a saját málna,ribizli,bodza, stb szörpünket isszuk...:p
nade nemlehet minden család egyforma. Amugy a gagyeva felturbózott Cola legalább annyira gagyeva mint a gyümölcsöt sosem látott cukros viz, amit szörpnek hivnak. (E302, E304 rulez)
Az én unokámnak majd ne ez legyen a fő problémája
Mi pölö nem is iszunk üdítőt. Ott a csapvíz vagy a szörp, ha másra vágyik. Nem ezek a turbózott löttyök...Miután engem nem érdekelnek a kólás eksönök, a gyerekeimet se... Én nem egy távolkeleti gagyeva fotellal akarok mosolyt csalni az arcukra. érted, ugye?
Mi pölö nem is iszunk üdítőt. Ott a csapvíz vagy a szörp, ha másra vágyik. Nem ezek a turbózott löttyök...Miután engem nem érdekelnek a kólás eksönök, a gyerekeimet se... Én nem egy távolkeleti gagyeva fotellal akarok mosolyt csalni az arcukra. érted, ugye?sziasztok ! Hozzászólnék először a negatív tapasztatokhoz. Nem tudom ismeritek e a spednet játékát ami addig tartott ameddig el nem érték a játékosok a meghirdetett búvös 15000Ft-ot és ekkor hirtelen befejezték a játékot. A többi játékkal kapcsolatban csak pozitív élményeim vannak.
Többször nyertem már különböző dolgokat amiknek nagyon örültem.
Többször nyertem már különböző dolgokat amiknek nagyon örültem.
Nem azt mondtam, hogy nem hozhatják hamarabb, hanem csak azt, hogy jogilag 90 nap a végső határidő.
90 nap? Soknak tünik. Csak viszonyitásképp: a pöttös rudival nyertünk egy házimozit. Pár nap múlva jött egy levél, felhivtam a reklámügynökséget, egy héten belül kihozták. Pedig egy házimozi sokkal nagyobb dolog, nemcsak árban, geometriában is. Tele lett a lakás dobozokkal! Mindegy, majd megjön!
Totál igazad van. Én sem a magam kedvéért tettem. De ha majd a te unokád is zokogni fog, mert nem hoztál pont olyan fotelt, te is sokmindent megfogsz tenni a jókedvéért. Még akkor is, ha ma nem így gondolod.
Én nem is vacakolok ilyen dolgokkal. Amatőrök dőlnek csak be az ilyeneknek. Már bocs....