sada!
Nekem meg alvós van sok meg folyadékos, lehet, hogy az ország eme részébe ebből került több forgalomba, igaz mi csak málnás és vanilíás joghurtot eszünk, lehet itt a bibi....
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 52 / 160 oldal |
Nekem az alvós hiányzott több-ből is, de végre nekem is meglett ma!
Tényleg nem tejes, de folyadék
" alt="
">
- Igyon naponta minimum 1,5-2 l folyadékot!
" alt="
">
- Igyon naponta minimum 1,5-2 l folyadékot!
Macskusz!
Tényleg nagyon nehéz összeszedni a danone-t én is ma úgy siettem vele a postára
" alt="
"> De milyen az a tejes felirat?
A gyerekem már kezd mindenfélét felkapkodni az utcán ami papírnak tűnik, háttt......kitől látja?
" alt="
">
Tényleg nagyon nehéz összeszedni a danone-t én is ma úgy siettem vele a postára
" alt="
"> De milyen az a tejes felirat?
A gyerekem már kezd mindenfélét felkapkodni az utcán ami papírnak tűnik, háttt......kitől látja?
" alt="
">Nagyon nehéz összeszedni a Danon fedőket. Már nagyon sokat megettünk, de soha nincs közte tejes feliratú. Délután a fiam olyat evett
" alt="
"> Ronhantam is gyorsan a postára hátha még beér a pályázat a mostani fordulóra.
Múlt héten vásároltam az Auchanban, és már keverem a dolgokat. Hármasával blokkoltattam a rengeteg Babát. Csak kint jutott eszebe, hogy mennyire elcsesztem
" alt="
">
" alt="
"> Ronhantam is gyorsan a postára hátha még beér a pályázat a mostani fordulóra.
Múlt héten vásároltam az Auchanban, és már keverem a dolgokat. Hármasával blokkoltattam a rengeteg Babát. Csak kint jutott eszebe, hogy mennyire elcsesztem
" alt="
">Köszi. Ha beszaladsz érte akkor odadaom az enyémet is neked,természetesen ajándékba
" alt="
">
" alt="
">Dorogon a CBA-ban.
Samidala: hol váltottad be? nekem is van egy
Tegnap találtam egy nyerő Twix csomit, amit ma beváltottam, de holnap újra mehetek, ugyanis ez is csokit nyert
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Párbeszéd bevásárlás után:
- Hoztál sört?
- Hoztam.
- Milyet?
- Soronit.
- Mire hajtunk?
- Focikra.
- Az ember mit meg nem tesz az unokájáért!
- Hoztál sört?
- Hoztam.
- Milyet?
- Soronit.
- Mire hajtunk?
- Focikra.
- Az ember mit meg nem tesz az unokájáért!
Összegyűjtöttem a sport szelettel a pontokat a sapira, amit annyira várni kellett, mert messzi földről érkezett.. inkább vettem volna 3 füzetet.
Legutolsó pillanatban sikerült elcsípni az utolsó mágnest a tescos road show-nak csúfolt kis összejövetelen... már pont pakoltak,amikor észrevettem őket. Fagyit is csak 330ft ért vettem, skera vissza a Don Pepéhez elcsencsi egy 790es blokk, és a leányzó pörgetés nélkül odaadta.... azt a gyönyörű mágnest.... annyira szép, ahoz képest h. órarendes... jó nagy.
Reácska
Ha ő hozza a szerencsét mostanában, akkor ne áruld el.
" alt="
">
Ha ő hozza a szerencsét mostanában, akkor ne áruld el.
" alt="
">A mai nap sem telt el siker nélkül...
1db sport csomi, 1db kinder csomi 2 ponttal, és egy liberos vonalkód, teljes zacsin......
Én már így is nyertesnek érzem magam, bár kicsi öröm...
" alt="
">
" alt="
">
1db sport csomi, 1db kinder csomi 2 ponttal, és egy liberos vonalkód, teljes zacsin......
Én már így is nyertesnek érzem magam, bár kicsi öröm...
" alt="
">
" alt="
">A fekete macskáról jut eszembe...
" alt="
">
A szomszédban van egy, de valószínű bánthatták mert nagyon "emberellenes". ( A férjem szerint nincs ilyen szó a magyar nyelvben, szerintem meg más szó nem illik rá.
" alt="
"> )
Ha csak meglát egy embert már menekül és pánikhangulatban néz. Egyszer sikerült megsimogatni mikor aludt. De minden nap! az üvegtetőmön alszik, tiszta macskanyomos az üveg.
" alt="
">
Kb. egy hete raktam ki whiskast, hogy kinek az kérdés mert minden állat rájár az udvaron. A fekete macska meg képes volt odajönni magától életében először és kérni, még a simit is engedte.
Lehet ő hozza a szerencsém mostanában?
" alt="
">
" alt="
">
A szomszédban van egy, de valószínű bánthatták mert nagyon "emberellenes". ( A férjem szerint nincs ilyen szó a magyar nyelvben, szerintem meg más szó nem illik rá.
" alt="
"> )
Ha csak meglát egy embert már menekül és pánikhangulatban néz. Egyszer sikerült megsimogatni mikor aludt. De minden nap! az üvegtetőmön alszik, tiszta macskanyomos az üveg.
" alt="
">
Kb. egy hete raktam ki whiskast, hogy kinek az kérdés mert minden állat rájár az udvaron. A fekete macska meg képes volt odajönni magától életében először és kérni, még a simit is engedte.
Lehet ő hozza a szerencsém mostanában?
" alt="
">Nem gondoltam volna, hogy iránytűket is találhatok eldobálva az utcán... hármat sikerült egy kupacban megcsípnem
" alt="
">
Csak így tovább gyerekek!
" alt="
">
Csak így tovább gyerekek!
" alt="
">
Nem tudom hova való, ezért ide írom. Azt álmodtam, hogy mentem az utcán és szatyor számra szedtem össze a csokipapírokat, hasonló "szemeteket". Az egyik felszedett papírban volt egy sárga cetli, amin az szerepelt, hogy utazást nyertem. Egy 8 napos 7 éjszakás utazást. sada ott állt mellettem és azt mondta, hogy ez az ő papírja volt, és valóban, bele is volt írva, hogy "sadáé". Azt mondta, hogy nem tudja ki dobhatta el, de nem baj, mert ők úgysem utaztak volna el
" alt="
"> Köszi sada !
" alt="
"> Köszi sada !Paintuci
szerintem az 5 régi túrudi papírral volt a probléma...
" alt="
">
szerintem az 5 régi túrudi papírral volt a probléma...
" alt="
">