marycsiga
Köszi!

Most megpróbálom úgy!
Én még mindig nem tudok belépni a klubba!
Miért?
Smile én szívesen el navigállak,vagy megcsinálom neked,tegnap rájöttem nagy nehezen

Elvileg igen,de nekem most nincs kódom,ami volt,már feltöltöttem. két pályát megcsináltam a 3. meg nem megy.
Én még nem játszottam. Akkor is össze tudjuk szedni a pontokat, ha csak kódokat küldünk be, nem?
Ti meg tudjátok csinálni az egyik pályát a játékban? Nekem nem akar összejönni,tologatom itt a székeket minden felé.
sada!
Most vitatkoznék veled

Szerintem minden indulsz,a kevesebb pontos ajikért is,mert ha megnézed az ajik alatt a kiírást,akkor ott az is szócska,hogy ezért is indulhatsz.
Máskor ítrták, hogy akinek max. pontja van, az az összes sorsoláson részt vesz.
Most viszont a nyereménytárgyakhoz tól-ig ponthatárt adtak, tehát szerintem most mindenki csak 1 kategóriában indul.
köszi. Én is így gondoltam, de nem írják sehol!
tima: szerintem az összesén... eddig mindig így volt
ha 5000-nél több homokszemet szedünk össze,akkor az összes nyereménytárgy sorsolásán részt veszünk, vagy csak a sörcsap?
a múltkori játékban nem küldtem be az összes cigiről a kódot ,tegnap feltöltöttem és el is fogadták. szóval régebbi,nem használt kód is jó
Bocsi , meg van a kód és lesz cserére is .
Most bontottam ki egyet és nem találtam

Most is a zárórészben van ?
ˇ" Pall Mall Filter, Smooth Taste, Soft Taste és Special King Size cigaretták fedelének belső oldalára nyomtattak, de kódokat találhatsz a dobozokban lévő termékismertető kártyák tetején, illetve kaphatsz hoszteszpromócióban is."
Marcsi-35
Dehogynem! A honlapon írják, hogy melyik cigikben vannak a kódok.
Nekem jók voltak az adataim , mégsem hívtak
Az új játékban csak a hostesektől kapott kód játszik : A cigiben nem lesz ?
Azt írják az animációrakattintással beléphetek a klubba, de nem.
Mindig a részvételi szabályzat első része jön be,nem tudok lapozni,
azaz még azt sem tudom végigolvasni.

A játékokat még nem néztem.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások