Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 52 / 230 oldal |
sada: azt mondták, hogy kb 1 hónapja megszűnt.
Ki kell cserélniük, hisz olyan szolgáltatásért fizettél, amit nem teljesítettek.
Nekem kb. 1 hete kicserélték!
Írj nekik e-mailt.
Írj nekik e-mailt.
A postakész rontott borítékokat a posta már nem cseréli ki.
Kapni nem, de venni igen.
Tegyél panaszt itt:
06 40 46 46 46
ugyfelszolgalat@posta.hu
Tegyél panaszt itt:
06 40 46 46 46
ugyfelszolgalat@posta.hu
a ti postátokon lehet kapni postakész borítékot?
Mégiscsak célba ért a cserém
" alt="
"> Pénteken elsőbbségivel feladva - csütörtökön.
" alt="
">
" alt="
"> Pénteken elsőbbségivel feladva - csütörtökön.
" alt="
">http://homar.blog.hu/2011/05/18/a_posta_sem_erti_mier
t_gyujtik_a_leveleit
t_gyujtik_a_leveleit
törpi, Neked is.
vicag: itt tudsz írni e-mailt és kiderül megkapták-e és az is,hogy mikor. Ha ma írsz holnap délig kapsz is választ
ugyfelszolgalat@posta.hu
ugyfelszolgalat@posta.hu
Tudom, hogy lerágott csont, de én még tapasztalatlan vagyok, és ezért kérem segítségeteket. Április 11-én tértivevénnyel adtam fel egy levelet, de még nem jött vissza az igazolás. Azt nem tudom, hogy megkapták-e, mert a gyerekem felvételijéhez kellet küldeni a leendő oktatási igazgatóságra, és még nem mertem őket zavarni. Neten is tudom kerestetni, vagy csak személyesen a postán? Előre is köszönöm a választ.
Postáról
" alt="
">
" alt="
">Megint benyelt egy elsőbbségi levelemet ez banda!
" alt="
">
Csak tudnám miért fizettem 115Ft-ot + a cserepartnerem várja a matricákat és ugyanazokat nem tudom újra küldeni
" alt="
">
" alt="
">
Csak tudnám miért fizettem 115Ft-ot + a cserepartnerem várja a matricákat és ugyanazokat nem tudom újra küldeni
" alt="
">sada, köszi!
Visszafelé a levlap sima, nem elsőbbségi, nem könyvelt küldemény.
De már meg kellett volna kapnod.
De már meg kellett volna kapnod.
Nadina
vannak még csodák.
" alt="
">
vannak még csodák.
" alt="
">Bocsi, lemaradt egy -t
Szóval térti.
Szóval térti.
Feladtam ajánlva, elsőbbséggel, tértisen egy levelet 11-én.
A téri még sehol
" alt="
">
Lehet arról is érdeklődni, hogy hol jár?
Mennyi idő után kéne visszakapni a tértit?
Köszi!
A téri még sehol
" alt="
">
Lehet arról is érdeklődni, hogy hol jár?
Mennyi idő után kéne visszakapni a tértit?
Köszi!
Végre valami pozitív is a postáról!
Cseréltem cserepes virágokat. A cserepartner egy jó nagy dobozban adta fel, szénával kibélelve. A biztonság kedvéért nagy betűkkel ráírta Ne forgasd! Ne állítsd fejre! És csodák csodája, így történt. Egy picit borult ki a föld és ennyi. Semmi bajuk, épségben ideértek. Ezt azért nem gondoltam volna. Postásunk, úgy hozta, mint a hímes tojást, nem tudta elképzelni, hogy mi a fene van benne, hogy ilyen instrukciókkal lett ellátva. Mondtam neki, csak muskátli, nem bomba, ne féljen nem fog robbani!
" alt="
"> Látni kellett volna azt a fejet.....
Cseréltem cserepes virágokat. A cserepartner egy jó nagy dobozban adta fel, szénával kibélelve. A biztonság kedvéért nagy betűkkel ráírta Ne forgasd! Ne állítsd fejre! És csodák csodája, így történt. Egy picit borult ki a föld és ennyi. Semmi bajuk, épségben ideértek. Ezt azért nem gondoltam volna. Postásunk, úgy hozta, mint a hímes tojást, nem tudta elképzelni, hogy mi a fene van benne, hogy ilyen instrukciókkal lett ellátva. Mondtam neki, csak muskátli, nem bomba, ne féljen nem fog robbani!
" alt="
"> Látni kellett volna azt a fejet.....köszi!