Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 52 / 93 oldal |
Nagyon nehéz, türelem kell hozzá egy nagy adag szerencse na és persze erős idegzet
Sajnos ilyen furcsa még nem volt a Danubius. Valóban ezt csinálja.
Mivel ez a Mobil 100.000,-Ft-os én úgy gondolom, hogy van benne egy kics csalafintaság.
Mivel ez a Mobil 100.000,-Ft-os én úgy gondolom, hogy van benne egy kics csalafintaság.
Azt árulja el valaki, hogy hogy lehet felhívni egy rádiót , telefonos játéknál. Mert vagy foglalt vagy vissza dob vagy semmi. Tudtok valami trükköt , vagy ötlet , okosság ???
Miken Sugör lady szansaj (nem tudok angolul)
Ezt lehetetlen utolérni állandóan azt mondja egy gépi hang próbáljam később
Ezt lehetetlen utolérni állandóan azt mondja egy gépi hang próbáljam később
thiefman a szlogen mindig : 964 Roxi rádió a ma legjobb slágerei
Bocs de csak beírtam és rohantam.
Ez csúcs!!!
betelefonáltam( be is adta) 12 voltam akit átvert a zene,mert nem a "nap slágere ment" ez hagyján!
Mikor beadták telefonáltam: átmeneti tulterheltség miatt stb... aztán kicseng... sokáig.
Végűl felvették. Én: szeretnék a játékra jelentkezni: Mire a nő. Hát ez egy utcai fülke( közben valóban lehetett hallani a visszapityegést az utca fülkék vissz.jelét) csak már olyan sokat csörgöt,hogy felvettem. Mondta a nő.
ez csúcs. Terhelt a vonal erre kitesz az "utcára" hihi vagy brühühü?
Ez csúcs!!!
betelefonáltam( be is adta) 12 voltam akit átvert a zene,mert nem a "nap slágere ment" ez hagyján!
Mikor beadták telefonáltam: átmeneti tulterheltség miatt stb... aztán kicseng... sokáig.
Végűl felvették. Én: szeretnék a játékra jelentkezni: Mire a nő. Hát ez egy utcai fülke( közben valóban lehetett hallani a visszapityegést az utca fülkék vissz.jelét) csak már olyan sokat csörgöt,hogy felvettem. Mondta a nő.
ez csúcs. Terhelt a vonal erre kitesz az "utcára" hihi vagy brühühü?
Játssza ki a csúcsforgalmat! ez a szlogen?
Nem tudod kb mikor vagy hányig várható a nap slágere, meg még hogy mikor mondja be mi a nap slágere?
Nem tudod kb mikor vagy hányig várható a nap slágere, meg még hogy mikor mondja be mi a nap slágere?
ahogy mondjuk. Kálcsör bit Mr. Véjn Rikol
a Roxin
a Roxin
Játssza ki a csúcsforgalmat!
A játék ideje: 2004. április 19. - 2004. április 30.
A játék szervezője: ROXY Rádió 96.4
A játék helyszíne: FM 96,4
Hívja 96.4 ROXY rádiót kilencedikként a 214-3-964-es számon, nevezze meg a nap elõadóját, mondja be a szlogent, és máris egy vagány városi roller és egy maroknyi robogó üti a markát. Két héten át minden pénteken délután a nyertesek között kisorsolják a robogó matchbox életnagyságú változatát, két darab, egyedi, sárga-fekete Gilera Starker márkájú ROXY robogót!
csak nagyon szarul tudom az interneten hallgatni holnap ha megtudom mi a megfejtés beírom
A játék ideje: 2004. április 19. - 2004. április 30.
A játék szervezője: ROXY Rádió 96.4
A játék helyszíne: FM 96,4
Hívja 96.4 ROXY rádiót kilencedikként a 214-3-964-es számon, nevezze meg a nap elõadóját, mondja be a szlogent, és máris egy vagány városi roller és egy maroknyi robogó üti a markát. Két héten át minden pénteken délután a nyertesek között kisorsolják a robogó matchbox életnagyságú változatát, két darab, egyedi, sárga-fekete Gilera Starker márkájú ROXY robogót!
csak nagyon szarul tudom az interneten hallgatni holnap ha megtudom mi a megfejtés beírom
Tegnap sikerült két Omega jegy Győrbe
Ma pedig összejött a telefon (danubius)
Hurrá !!!
Ma pedig összejött a telefon (danubius)
Hurrá !!!
Irodalmi hétvége megy a danubiuson, egy póló+egy cd a nyeremény, ha felismered az idézetet a dalokból.
Ma is van a Danubiusban játék. Figyeljétek.
Thiefman,
Erről szól a történet, hozzuk el tőlük, amit lehet.
Erről szól a történet, hozzuk el tőlük, amit lehet.

én is
Thiefman,
Hát nem arról híresek, hogy csak úgy odaadják a nyereményeket.
De azért megpróbálom. 
Hát nem arról híresek, hogy csak úgy odaadják a nyereményeket.
De azért megpróbálom. 
szerintem a danubius kemény lesz
Voltam a 2001-es Omega szuperkoncerten csodás volt most is elmennék
Voltam a 2001-es Omega szuperkoncerten csodás volt most is elmennék
Thiefman,
Látom, gyorsabb voltál, bocs.
Danubiuson szerintem szintén hétfőtől indul majd az új játék, ahol a zene felismerését követően fél percig faggatgatnak majd a műsorvezetők hátha eltéveszted a jó választ...fekete, fehér, stb.
Slágeren A-Z-ig hétvége lesz, Omega koncertjegyekért lehet rádiót hallgatni és játszani.
Látom, gyorsabb voltál, bocs.
Danubiuson szerintem szintén hétfőtől indul majd az új játék, ahol a zene felismerését követően fél percig faggatgatnak majd a műsorvezetők hátha eltéveszted a jó választ...fekete, fehér, stb.
Slágeren A-Z-ig hétvége lesz, Omega koncertjegyekért lehet rádiót hallgatni és játszani.
Slágeren hétfőtől indul az Eurodisneys Nemo játék, Némo dvd lesz az azonnali nyeremény a nyerő dal elhangzásakor, a fődíj lesz az utazás, játék minden órában.
slágeren hétfőn indul
fel kell ismerni majd a zenét óránként lesz
fel kell ismerni majd a zenét óránként lesz
Sziasztok!
Megkaptam a nyeremény cd-met a Danubiustól. Eminem-the Eminem Show 2002-es album
Ha valakinek kell, szívesen elcserélném valami másra.
Megkaptam a nyeremény cd-met a Danubiustól. Eminem-the Eminem Show 2002-es album
Ha valakinek kell, szívesen elcserélném valami másra.