veruss: A kellog's az nagy vállalkozás, több mint 10 éves sorozat.

" alt="

">
A liss szifonok ill. karaván kávésról tudnál fotót küldeni? Sose hallottam ezekről.
Az alábbi hűtőmágneseket keresem:
- kinder hűtött finomságok (ebből többféle létezik, nekem egy sincsen)
- jana, amin csak a tavirózsa van
- Kellog's-ból van egy 5 darabos sorozat, de nekem csak a maci, méhecske és elefánt van meg. A másik kettő jöhet.
- liss szifonok
- Karaván kávé
- Fleur de sante
- NANE
- frontin
- Marriott hotel
- fővárosi gázművek.
Vagy milyet tudsz ajánlani? És persze mit szeretnél érte?
Jó lenne egy helyről több.
Francia gyümölcsös és kertes danonino mágneseket keresek. Mit kérsz értük?
Az avon jegyzettömbös mágnesek egyformák.
Orbit jegyzettömbös hűtőmágnest cserélnék most játszós blokkokra.
AVON tanácsadónők eladási segédeszközként rendelhetnek 5 db-os karácsonyi kiadású mágneses jegyzettömb csomagot.
A hírlevélben levő képen stilizált karácsonyfa van, az nem derül ki, hogy az 5 db egyforma, vagy van többféle is, mérete: 13,4 X 5,3 cm, ára 459 Ft/csomag.
Megérkezett a Pusztai tölgyesek ajándékcsomag a hűtőmágnessel (köszi a tippet annak, aki beírta).
Ilyen mágnesem már van, ezért elcserélném, ha valakit érdekel.
Ne felejtsétek el, csütörtök (ma,), péntek és szombaton Actívias hűtőmágnesek új helyszíneken. 8 db vásárlása esetén egy dió ízesítésű joghurt + hűtőmágnes az ajándék.
Ha a www.activia.hu oldalon rákattintasz a kóstolja meg az új ízeket gombra, akkor megjelennek a promóciós helyszínek és időpontok, ahol hűtőmágnest lehet kapni.
jövő heti (nem a szept 27-i hét, hanem az utána lévő!) kiskegyedhez megint lesznek "kerámia" mágnesek. az e heti, azaz keddi újság első oldalán mutatja a képet. nem nagy eresztés, csak a szokásos.
Tescoba adták 8 db joghurt vásárlásánál.
Sünkutya!
Honnan sikerült beszerezni az activiás mágnest? Új kell legyen, mert a vanília és a dió idén őszi ízek:-).
Danone Actívia jegyzettömbös hűtőmágnest cserélnék.
Leginkább Tesco Ariel blokkot keresnék 2 literről.
De más is jöhet.
discogömbös CokeClub felirattal
Office Depot-ban Coke termék vásárlásakor hűtőmágnest adnak.
Danonino-s M és T mágnesek lennének cserére most játszós dologra.
ORBIT mágnest keresek,Béres noteszesre vagy több más kisebbekre cserélnék.
Teni majerne74@citromail.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások