Feladooom!
Paintuci!
Hát, nem egyforma minden év, de azért ez idáig nem rossz!!!
Van egy jó pár fődíj, szeptemberben pedig mindössze két hét alatt 700ezer /öt tételből/.
üdv
Jonny-X kereste.
Beírtam keresőbe Média Markt Retro ennyit csak, kidobta a rádiókat, és lent legalul a kódot: ezt a kódot beírtam.
Jonny-X a többi ugyan így megkereste, és a többi kódot is kiírta.
Kb másfél hete, itt a fórumban.
Direkt kötekszel vele ?
Nem olvastad el a jsz.-t te se amúgy...
A webáruházban, online is fenn volt a 3 termék a retro kódokkal. De napokkal ezelőtt (asszem Johnny-X kérdésére, de ez nem 100%, hogy ő volt...), ide a fórumra is be lett írva mind a 3, csak foggalmam sincs melyik topicba, ezért nem tudom vissza linkelni....
A 418 nyeremenyben viszont nem ketelkedem de mit lehet csinalni ennyi tornazsakkal?

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Eleg ha bemutatod a 3 kod pontos fellelhetoseget nem kell 4

" alt="

">
Basszus Pentek Te meg probalj ertelmesen erhetoen fogalmazni Pontosan hol volt a 3 retro kod? Semmi logika es hiheto sincs abban amit irsz Minek tette volna az interneten koze a Media M amikor az volt s feltetel h az eladoterbe keresd meg De ird le pontosan hol s 4 kod az interneten?! Szerintem kamuzol
Mi ez a 418/2022 volt olyan év amikor 127 volt már januárban, mi ez a lazsálás???
Basszus, próbálj már megérteni valamit!
Az írtad online kezdő vagy. Erre írtam, hogy a termékek között kellett keresni -ONLINE, A MEDIAM. OLDALÁN.
Azt irtad h fenn van volt a netenmeg h a szamok nem hazudnak- azok tenyleg nem

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
A termékek között kellett keresni, volt retro video kazetta, audio kazetta, telefon. Oda volt írva, hogy nem rendelhető és a játékkód.
Én áruházban vásároltam, ott megkérdeztem, hogy mindenhol ugyanaz-e a kód, mert akkor nem keresgélem. Azt mondták, ugyanaz.
Még csak annyit,hogy kezdő amatőr vagyok az online erdőben ezért áruld már el hol volt közreadva a három Médiamakrtos retro Kód?
Szemlelebeli kulonbseg van kozottunk Ha Toled kerdezik mikor megyvonat A bol B be azt mondod, h benne van a menetrendbe En meg h 8.10 kor a4-es vaganyrol Egyebbkent nem voltsm durva es nem akanlottam rosszat mert az Ooopinosege nagyon rossz lett. Zewa meg aranyaron van- na nem annak aki ennyit nyer

" alt="

"> Minden jot Neked is-de tenyleg!
A fejlődésről meg csak annyit, hogy sokan szeretnének olyan állapotban lenni, mint én /hála Istennek!/, vagy egyáltalán annyit tudni a nyereményjátékokról, mint tudok. 418/2022. A számok nem hazudnak!
Kedves SzerencsésFlótás!
Szerintem meg az segítség, hogy bárhol vásárolsz, nem kell kódokat keresgetned, mert a neten megnézed és kész.
Persze egyszerűbb utat választottál: lustaság - fél egészség!
Szép napot, nyerj sokat!
üdv
https://24.hu/szorakozas/2022/11/01/lotto-telitalalat
-fonyeremeny-titok-csalad-kina/
Figyelj Pentek!
Nem akarlak bantani v serteni ,ellenkezoleg szeretnek hozzajarulni a mentalis fejlodesedhez Azt ugye tudod h a valaszoddal max kitorolheted mert semmire se jo! Akkor minek irod le a semmi? Johnny-Xvslasza a segitseg nem a Tied! Azert legyen szep hetveged!
Azt mondták az áruházban, hogy mindenütt ugyanazok a kódok, a neten is.
Media Markt retro kódok: KAZ90MM TEL25MM VHS97MM
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások