Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 52 / 232 oldal |
jelentkezem
én is
Én is
" alt="
"> Mire kell jelentkezni?
" alt="
">
" alt="
"> Mire kell jelentkezni?
" alt="
">szeretnék
Úgy kellene megosztani, persze, ha nincs jobb ötlet:
A következő óra 10 perceire lehet jelentkezni az előző óra végégig, akinek a hozzászólása hamarabb jelenik meg azé lesz.
A következő óra 10 perceire lehet jelentkezni az előző óra végégig, akinek a hozzászólása hamarabb jelenik meg azé lesz.
én is
Én is
Elvileg 10.54 Marilin
Elvileg 10.54 Marilin
Én is.
én is jelentkezem.
tudja valaki ki nyert utoljára?
bocsánat:-(
Oké. Szóval akkor én beállnék a sorba!
" alt="
">
" alt="
">Minek úJ?
Beváltottam mind a négy nyereménykuponom.
Szép karácsonyi ajándékok lesznek, remélem örülnek majd a fiúk...
No persze én sem a 2000 forintokért játszottam
igaz, nem jelentett sok kiadást sem
talán három vagy négy csokit vettem, a többit kollégáktól kaptam, vagy az utcán gyűjtöttem 
Szép karácsonyi ajándékok lesznek, remélem örülnek majd a fiúk...
No persze én sem a 2000 forintokért játszottam
igaz, nem jelentett sok kiadást sem
talán három vagy négy csokit vettem, a többit kollégáktól kaptam, vagy az utcán gyűjtöttem 
vadaska Hozzászólás - 2007. november 29. :: 09:07
Részvételi feltételek:
7. Nyeremények átvétele:
Hogyan lehet beváltani a mobilkupont?
A mobilkupont 2007. szeptember 10. és 2007. december 21. között a 20 beváltó bolt közül lehet levásárolni.
Ne a főoldalon klikkelj rá, mert ott tényleg az van, amit Te írtál, hanem először a kódbeváltásra, és ott fent a részvételi feltételekre. Azt már kijavították, de a főoldalon lévőt úgy látszik, hogy nem.
Részvételi feltételek:
7. Nyeremények átvétele:
Hogyan lehet beváltani a mobilkupont?
A mobilkupont 2007. szeptember 10. és 2007. december 21. között a 20 beváltó bolt közül lehet levásárolni.
Ne a főoldalon klikkelj rá, mert ott tényleg az van, amit Te írtál, hanem először a kódbeváltásra, és ott fent a részvételi feltételekre. Azt már kijavították, de a főoldalon lévőt úgy látszik, hogy nem.
Böbe47
Lehet, hogy néhány ember beváltja, de a többség nem.
Lehet, hogy néhány ember beváltja, de a többség nem.
sada: a játékszabály szerint "A mobilkupon beváltása a megadott nyitvatartási időben, a mobilkuponok kézhezvételét követő 24 óra elteltével kezdődő időponttól, de legfeljebb 2007. december 21-ig lehetséges. Amennyiben a játékos 2007. december 21-ig nem váltja be a mobilkupont, elveszíti jogosultságát a nyereményre." Ezért nem értem az amit írtál, hogy " sok be nem váltott percenként nyereményt visszaforgatták a 2. fődíjba és az újabb heti nyereményekbe."
Én eddig nem váltottam be pénzhiány miatt, november elején szeretném, szívből remélem, hogy az enyémet nem forgatták vissza.
Én eddig nem váltottam be pénzhiány miatt, november elején szeretném, szívből remélem, hogy az enyémet nem forgatták vissza.
,de sosem elvem dögöljön meg a szomszéd tehene.Ugyan akkor naon elcseszték,de ha én aláirom attól még nem lezs semmi és attól sem ha irok a metroba
ötleteket azért köszi
ötleteket azért köszi

A játékot meghosszabbították.
Pozitívum a sok negatívum mellett, hogy a sok be nem váltott percenként nyereményt visszaforgatták a 2. fődíjba és az újabb heti nyereményekbe.
Pozitívum a sok negatívum mellett, hogy a sok be nem váltott percenként nyereményt visszaforgatták a 2. fődíjba és az újabb heti nyereményekbe.
bednarik
írj a metronak, ne káromkodós mailt
, legyen benne egy kis cinizmus, az ok is. Ne azt, hogy bezzeg tavaly..., az kit érdekel még, hogy tavaly mi volt. Csak a kedvezményt hagyták le a csomagolásról...
írj a metronak, ne káromkodós mailt
, legyen benne egy kis cinizmus, az ok is. Ne azt, hogy bezzeg tavaly..., az kit érdekel még, hogy tavaly mi volt. Csak a kedvezményt hagyták le a csomagolásról...