a honlap bedöglött, az sms-ben beküldött kódomra pedig az a válasz jött,hogy sajnos a kód vagy a beküldés formája nem megfelelő...! pedig úgy írtam, csak a kódot,ami a kupakban van....no szép!
Loki1
Én is így vagyok már, mint te. Sok-sok beküldött kód és semmi eredmény. Pedig úgy szeretnék egy telefont a férjemnek!!!
Akik többször nyertek már milyen időpontokban??????
2+2 az 4!Nem 1!A jegyek 7800-15000 között vannak!
Nem tudom milyet kapok!
Egy jegy szerény véleményem szerint 10ezer vagy afölött van, ő pedig négyet akar egy telóra!Tehát kb. 40 ezer vagy több!
Aki több telefont is nyer, az szerintem elcserélheti, mármint ha szereti a BEP-t!Lehet hogy valaki a két teló után vagy több teló után már jegyet is szeretne nyerni!Nem?
1 jegyet 1 telefonért? Ezt komolyan gondoltad?!
Attól függ hova szólnak a jegyek,bár én egy az egyben gondoltam.
Üdv!
Nyertem 2+2 belépőt a BEP koncertre,elcserélném
MotorolaRIZR Z3-ra!A jegyek még nem jöttek meg,de ha valakit
érdekel rögtön jelzem ha itt van!
Üdv!
Sziasztok

Jegyet még nem nyertem, de egy telefont igen

Sok sikert mindenkinek.
Kb. 100 beküldött kódnál tartok, és még semmi. Kezdek nagyon elszomorodni.
Ez már nem hiszem hogy össze fog jönni. Legalább 1 nyomorult telefont nyerhetnék.
Köszi Gabi! Sajnos gondoltam, hogy ennyi a "nyeremény"!

Szia!
Igen, jól érted! Más nyeremény nincs, és ezek után csak akkor kapsz a telefonodra jelzést, ha nyertél.
Először is minden Pepsi nyertesnek szívből gratulálok!!!
Másodszor pedig van egy nagyon buta kérdésem, de egyszerűen nem tudom most ez pontosan mi is akar lenni:
"Köszöntünk a Pepsi BEP nyereményjátékában! (ezt értem) Ajándék digitális tartalmadat a www.pepsi.hu oldalon találod. (ezt is) Gratulálunk! (ezt nem) Csak további nyeremény esetén értesítünk.(ezt is)"
Ezt kaptam az első SMS beküldésemre válaszul. Jól értem, hogy gratulál a digitális tartalomhoz, amit letölthetek? (Na köszi!

)
NYCMB!Gratulálok!

Én is jegyeket nyertem először, aztán jött a telefon!

Sok sikert neked is hozzá!

Ne adjátok fel!! Pedig ott tartottam már én is.... még 1 telefont szeretnék.
evimamzi
a nyerteseknél kiadja a naptárat és a napokra kell kattintani.

Nobika ezzel én is így vagyok, de nem adom fel!!!!!!
Én a nagyon sokadikból 0...nem számolom...de minden féle időpontot már kipróbáltam

Pedig csak egy kell!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások