Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 52 / 320 oldal |
Jó duma: Egy igazi Mikulás van, a lapföldi. A többi csak segít neki, mert egyedül nem bír a sok ajándékkal.
Tényleg......
Egy kedves történet is eszembe jutott... amikor kicsi voltam, mindig írtunk a Mikulásnak és apa adta fel a postán...
Az anya szülei apát mindig szídták, így történt akkor is amikor aztán mama mondta h. lefogadom a Mikulásnak se adta fel a levelet!!!!
Majd mondtam mamának de azt biztos h. feladta....
...és aztán dec. 6án egy halom ajándék, és mondtam mamának, látod apa feladta a levelet...
" alt="
">
Aztán gyanus volt h. a suliban olyan fiatal volt a Mikulás.... és azt mondta mama az a segédje, persze gyanus is volt h. ennyi helyre oda ér 1 nap, oszt. társaim mondták, ahová nem ér oda ott varázsol ajit, mert a Mikulás tud varázsolni.... is...
Aztán megkérdeztem h. születik a gyerek, mama elmesélte... persze nem pontos részleteséggel, és akkor el is mondta nincs is Mikulás....
Hát akkor kinek írtuk a levelet???????????? Apádnak listát.....
Sőt elmondták, még húsvéti nyúl sincs, és karikor is Ők hozták az ajit.
Hát a Mikulás miatt szomorú voltam kicsit...
Gyerekszületéssel kapcsolatban furán néztem a pasikra sokáig... csúnya, gonoszak, akik csak azt akarják, és beteszik abból csak baj lehet baba, meg egyebek... és hazudnak, meg nem szabad velük kezdeni...
" alt="
">
Milyen igaza volt mamának, részben... persze akarnak kaját is, meg tiszta ruhát, meg legyen meleg, csend, meg rend... meg sorolhatnám... aztán ha én akarok vmit.... Hé szólt vki? Ki szólt? Miről van szó?
Egy kedves történet is eszembe jutott... amikor kicsi voltam, mindig írtunk a Mikulásnak és apa adta fel a postán...
Az anya szülei apát mindig szídták, így történt akkor is amikor aztán mama mondta h. lefogadom a Mikulásnak se adta fel a levelet!!!!
Majd mondtam mamának de azt biztos h. feladta....
...és aztán dec. 6án egy halom ajándék, és mondtam mamának, látod apa feladta a levelet...
" alt="
">
Aztán gyanus volt h. a suliban olyan fiatal volt a Mikulás.... és azt mondta mama az a segédje, persze gyanus is volt h. ennyi helyre oda ér 1 nap, oszt. társaim mondták, ahová nem ér oda ott varázsol ajit, mert a Mikulás tud varázsolni.... is...
Aztán megkérdeztem h. születik a gyerek, mama elmesélte... persze nem pontos részleteséggel, és akkor el is mondta nincs is Mikulás....
Hát akkor kinek írtuk a levelet???????????? Apádnak listát.....
Sőt elmondták, még húsvéti nyúl sincs, és karikor is Ők hozták az ajit.
Hát a Mikulás miatt szomorú voltam kicsit...
Gyerekszületéssel kapcsolatban furán néztem a pasikra sokáig... csúnya, gonoszak, akik csak azt akarják, és beteszik abból csak baj lehet baba, meg egyebek... és hazudnak, meg nem szabad velük kezdeni...
" alt="
">
Milyen igaza volt mamának, részben... persze akarnak kaját is, meg tiszta ruhát, meg legyen meleg, csend, meg rend... meg sorolhatnám... aztán ha én akarok vmit.... Hé szólt vki? Ki szólt? Miről van szó?
" alt="
"> Nem répa! van zsákodban minden jó,piros alma ,mogyoró...A répa: Répa,retek,mogyoró,korán reggel nagyot rikkant a rigó
" alt="
"> ha jól emlékszem.kis nosztalgia.
" alt="
"> rég volt
" alt="
">répa, retek, mogyoró...
répa
" alt="
">
" alt="
">...és a répa hol marad?
Egy "mogyi "hozzám is gurulhat
" alt="
">
" alt="
">Paintuci
" alt="
">
" alt="
">" Van zsákodban minden jó..." akkor legalább egy szem mogyoróóóót
" alt="
"> valamit leejthetnél ide is.
" alt="
"> valamit leejthetnél ide is.Megyek Veled...
Pasi gond? Majd lesz másik... az se lesz jobb... de remélhetőleg rosszabb sem....
Pasi gond? Majd lesz másik... az se lesz jobb... de remélhetőleg rosszabb sem....
Nagyon szeretnék valami jót nyerni, de ne wellness legyen, mert most megszakadna a szívem, ha egyedül kéne mennem.
Paintuci,ehhez előbb nyerni kell wellnesst aztán majd kiderül,ha engem visz el
" alt="
">
" alt="
">Tedd majd Te boldoggá a közös wellnessen az nem jobb?
" alt="
">
" alt="
">Kérlek tedd boldoggá a barátomat 1 wellnesszel!Köszönöm!Csak ennyit szeretnék!
Köszönöm az eddigieket!
Kérlek még 1 valamit szeretnék..tudod...köszönöm.
Kérlek még 1 valamit szeretnék..tudod...köszönöm.
Az biztos,hogy a Mikulás is meg a Jézuska is inkább néhány köteg bankóval tölthetné meg a zsákját(zsákomat)!!!!!
Addig is amíg be nem következik az az óriási csoda, ajánlom hallgassátok meg Bessenyei Ferenc: Ha én gazdag volnék című dalát, én is azt szoktam, és már jobb is a kedvem!
" alt="
">
" alt="
">Én is! Én is! Én is!!!
Akkor számíthatok Rád??????????