Sziasztok! Mekis THE DOG kutyusokat keresek! Akinek van, és megválna tőle, írjon!

Tic-Tac v.kódokat rengetek nyeretlen sorsjegyet Haribo v.kódokra cserélném!
PLÜSS ROSSZCSONT TEKNŐCÖT KERESEK!!!

cserére vár:3 l vénusz,4 tic-tac vkód,10 balaton kód,1 pedigree alutasakos vkód,2 nyeretlen jupi kupak,dm pontok,dm teljes kuponfüzet,2 különböző palette hajfesték vkód,1 harbária vkód,10 bombi,kismackó társasjáték,panadol egérke
keresnék:haribot

Megoldódott a Garrnier problémám.
Many Thanks to Queene !!!
Keresek Prímagáz pályázathoz kódot.
Választhatsz helyette az alábbi kínálatból: 11 DM pont, sok Haribo vk, Sió vk-ok, Balatonszelet kódok, Hok-plastic vk-ok, Bombi csomagolások, Szentkirályi cimkék, Flóra Pro-aktív fedőfóliák, Danon (napos) fedőfóliák, Kaisers blokkok és bónok, Pick Scooby-doo matricák, Auchan Knorr blokk, Nescafé Momentcity kód. Esetleg Ráma vk, Nívea vk, Milka vk, Knorr vk, Tictac vk, vagy keressünk mást.
Van egy testápolós blokkom.
Szeretnék: tesco bélyeg, auchan blokk akár több is.
2db 20as csomag nescafé kódért elcserélném HALÁLI pólómat!! BUDAPEST!
Hopppá! Ezt a hozzászólást nem ide szántam!
Vandi!!!!
Mit kérsz a Pampers pontokért? MIt gyüjtesz?
Keresek egy Garnier blokkot (hajfesték, testápoló kivételével), lenne pöttyös, whiskas, 2 Naturland pont, Dm -kuponok!
sziasztok!
elnézést minden cserepartneremtol, de korhazban voltam a heten. jovo heten potolom az elmaradasaimat! koszi a turelmet.
Ideje lenne,3 boltban vettem,sehol sincs.
Danon szorólapnak mindenhol lennie kellene,ahol árulják már az akcióst.Én most kérdeztem a boltba,ők szerdán kapnak az üzletkötőtől.
Danone szombat,vasárnapot keresek,vagy más nap vagy vonalkódokat tudnák érte adni.
Van:
Spar-Audi blokk
50db Pöttyös
Danone fedfóliák
Univer
DM pöttyök
Knorr delikát fazék
stb.
haribot szeretnék érte
A Danone-Péntek problémám megoldódott, köszönöm
Azért Joker-lapot ha lát valaki, légyszi-légyszi írd be!
evimamzi, hol találok ilyen jokeres szórólapot?
A joker szorólapon van,nem fedőfolián.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások