Egy átmeneti megoldás, hátha működik:
A blokk hátulján sosorld fel, mit vettél, mennyiért és kérd a boltban, hogy pecsételjék le.
A blokkot mindeféleképpen küldd be.
Ha meg sem próbálod, tuti, hogy nem nyersz!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 52 / 511 oldal |
Szerintetek ne is küldjem be a blokkom? Csak mostanában kezdtem el játszani nem tudtam róla,csak itt olvastam,valaki kérdezte tőletek ezért gondoltam megkérdezem. Most már tudni fogom! Köszi
Ezt a Coop saját játékaira gondoltam:
A Coop-on kívül senki sem fogad el nem nevesített termélkeket tartalmazó blokkot.
A Coop-on kívül senki sem fogad el nem nevesített termélkeket tartalmazó blokkot.
sada
Nem hergeltem magam.
A hivatalos után meg pláne!
Nem hergeltem magam.
A hivatalos után meg pláne!
A rendszer külön kezeli a Coop-ot, Cora-t, dm-et, stb.
Tudja hol mit lehet nyerni.
Ennek megfelelően jön a válasz sms is.
Tudja hol mit lehet nyerni.
Ennek megfelelően jön a válasz sms is.
Brita
Ne izgulj, nyertünk mi már ennél nehezebb esetben is! Vagyunk egy páran, akiket palira vettek. Majd összefogunk. Csak megtaláljuk a módját, hogy megkapjuk az ajit
Ne izgulj, nyertünk mi már ennél nehezebb esetben is! Vagyunk egy páran, akiket palira vettek. Majd összefogunk. Csak megtaláljuk a módját, hogy megkapjuk az ajit

Brita, Petyuske
Mi a csodának hergelitek magatokat tájékozatlan telefonközpontosokkal?
Itt a hivatalos:
http://href.hu/x/25mc
A játék él!
Aki tutira akar menni, az menjen olyan boltba, ahol a blokk tartalmazza a termék nevét is, vagy kérjen ÁFA-s számlát.
Erről is már nagyon sokszor volt már szó.
Mi a csodának hergelitek magatokat tájékozatlan telefonközpontosokkal?
Itt a hivatalos:
http://href.hu/x/25mc
A játék él!
Aki tutira akar menni, az menjen olyan boltba, ahol a blokk tartalmazza a termék nevét is, vagy kérjen ÁFA-s számlát.
Erről is már nagyon sokszor volt már szó.
Megkérdeztem,hogy akkor miért jött az sms,hogy nyertem,azt válaszolták,hogy azért,mert a Cora már játszik és így aktiválva van az sms rendszer.
Megáll az eszem. Akkor mi a csudáért küldik ki a nyertes sms-t?????
Ha a DM nem játszik, akkor hogy nyertük meg az aroma-szettet? 

Felhívtam ma a Henkelt,hogy a Kleopátra játékon elfogadják-e a blokkom amin csak összegek szerepelnek /Coop/,azt a választ kaptam,hogy a Coop és a DM még nem is játszik,érvénytelen a nyereményem! Azt mondták felesleges a blokkom beküldenem,egyik jan.29-én a másik febr 1-én kezdődik! Erre vonatkozó kiírást sehol nem találtam,nagyon csalódott vagyok,lett volna egy füdő és egy aroma szettem is!
cica:nekem 12.-ből egy parfüm,könyvet a fa alá 0. de ezek a nyerési lehetőségek szerintem kicsik. napi 30 parfüm nem sok,ehhez is szerencse kell,mint mindenhez!
3-ból 0 parfüm
könyvet a fa alá szintén 0
le vagyok törve mint a bili füle
könyvet a fa alá szintén 0
le vagyok törve mint a bili füle
De a hivatalosban benne van.
A szerver órájuk 4 órát siet.
A szerver órájuk 4 órát siet.
a Dm 2:0
ráadásul az sms-t elküldtem 05.55 kor és pár másodperc múlva a válasz visszajött 09.54 időponttal kicsit furcsa.
egy nap ugyanarról a számról csak egyszer lehet sms-t küldeni.
(én nem olvstam ilyen információt a szórólapon)
ráadásul az sms-t elküldtem 05.55 kor és pár másodperc múlva a válasz visszajött 09.54 időponttal kicsit furcsa.
egy nap ugyanarról a számról csak egyszer lehet sms-t küldeni.
(én nem olvstam ilyen információt a szórólapon)
Annipanni, mint Mel6 írta a tatabányaiban van ez. De szerintem érdemes lenne megkérdezni máshol is. Esetleg elejteni egy olyan megjegyzést, hogy bezzeg van, ahol így csinálják 

...és feliratkozás nélkül nincs edény? Fel kell iratkozni?
Mel6!
köszi. csak mert mi is várunk az egyik edényre de soha nincs belőle.
köszi. csak mert mi is várunk az egyik edényre de soha nincs belőle.
fozo.gabi!
Igen, a feladás helyszine nem egyezett. Kicsit kárpótol, hogy a luxoron lett egy képem
Igen, a feladás helyszine nem egyezett. Kicsit kárpótol, hogy a luxoron lett egy képem

annipanni
Tatabányán
Csütörtökön pont akkor voltam ott, amikor a vevőszolgálaton átadtak egy edényt egy illetőnek aki feliratkozott.Szóval nem kamu.Tényleg elrakják annak aki feliratkozik,persze ha éppen érkezik olyan edény.