www.webnyeremeny.hu/gyermelyi-nyeremenyjatek-gyemelyi
malmi
Ott van az infokban....

" alt="

">
Paintuci ! Napokban gondoltam rá én is

" alt="

"> bővebbet ? Blokkos ,vkódos ? Köszi

" alt="

">
Már éppen mondani akartam nem ártana egy gyermelyis játék... mert utolsó előtti lisztből sütöttem tegnap palacsintát... és lőn... lesz gyermelyis játék...

" alt="

">
Jó hogy változtattak a Ságánál és most már részletesebb blokk adatokat küldenek a nyertes blokkról,mert most is 8 nappal ezelőttivel nyertem,így még könnyebb beazonosítani.Plusz az is jó,hogy levették azt a sok baromságot a termékek mögül a feltöltésnél.
Szentendrén még ma is volt az Oikos törcsiből,így a záró napon,de nekem is lett

" alt="

">
Köszönöm a beírást,tegnap én is beszereztem az Oikos törcsiket!
Nekem tetszik! És még a blokkon is jól vonták le a 7999 Ft-ot!

" alt="

">
Úgy látszik csak nálunk ilyen balfékek az Intersparban, mondjuk nem először

" alt="

">
Nekünk is 7 999 Ft-ot számoltak a törcsikért de le is vonták mind
Most már nem viszem vissza, csak azon csodálkozom, hogy alig volt már törcsi és senki nem vette észre.
Mi is vettünk és nem volt gond... vidd vissza... és szólj...
hát nekem nem annyit vontak vissza, most nézem a blokkot felszámoltak 7999 Ft-ot és visszavontak 7697 Ft-ot

" alt="

">
kirri, ez nem igaz. 7999 Ft az ára "papíron" és ugyanannyit is vonnak le.
Az Oikos törcsi nem ingyen van, mert 8000 Ft-ot felszámolnak érte, de csak 7700 Ft-ot vonnak vissza

" alt="

">
Köszönet az "ingyenes" Spar-Oikos törölközőszett beírásért! Ma voltam, még elég sok volt. Egy fehér és egy nagyobb kék törölköző oikos felirattal. Nem kellett külön blokkoltatni, nem kellett nyerő időpontokat vadászni, regisztrálni, postázni, de még szkennelni sem. Igazából minden ilyen "apróságot" az üzletekben kellene adni, és nem nyereményként postázgatni (pl, plüss milka), mert sokkal többe kerül a posta, mint maga az ajándék. Postázás nélkül lehet, kétszer annyi promóciós ajándék kiosztható lenne. Nyereménynek pedig kevesebb, de nagyobb értékű dolgokat kellene meghirdetni, ami miatt érdemes az eredeti blokkot is beküldeni. Az apróságokat (dobozok, címkék, bögrék, kötények, konyharuhák, bevásárlótáskák stb.) meg hostesek, információs pultok osztogatnák, esetleg kisebb boltokban a pénztáros, vagy mint ezt, csak egyszerűen a kosárba kell tenni.
A mai napon vettem át a Mastercard-kedvezménnyel nyert koncertjegyeket a Wunderduck ügynökségnél. Gyors, profi ügyintézés - nem mértem az időt, de biztosan nem töltöttem ott 10 percnél többet :-)
Nem is tudtam h. a MrSaleban lehet alkudni....

" alt="

"> Akartunk venni 1 farmert... 8000ft, mondom ennyiért nem veszünk, még akkor sem ha lehet pörgetni a szerencsekeréken.... de mondta a csaj tessék felpróbálni azt megbeszéljük...

" alt="

">
Majd lealkudtam 6000re, és h. nem pörgethetünk....
Jaj már hát azért jöttünk.... aztán még 40%-t kipörgettünk.... igazából minimum 70t akartam volna...

" alt="

">
Küldtem egy csomagot a GLS-sel Romániába, Bukarest mellé.
Háztól házig 3 nap a megrendeléstől számítva.
Egy ugyanilyen küldemény uoda a postával majdnem 3 hétig utazott.
És még árban sem volt nagy különbség.
Én meg kódost kerestem a boltokban. De sehol nem találtam.
Még a régi jsz-t sem tudták normálisan aktualizálni, azért emlegetik folyton a csomagolás kódját.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások