judit
képzeld minket meg felhívot a gyerekorvos, hogy kérjük e az oltást

" alt="

"> nagyon rendes tőle
Ma acgyerekorvosnál nyilatkoznom kellett, hogy kérem-e a 18 hós kisfiamnak a pnemococcus elleni oltást.
Én kérem, a doktor néni javaslatára.
Részletes írásos tájékoztatót kaptunk az általa okozott betegésgekről és az oltásról.
Timso már publikus, privibe írj kérlek.
xtina!
Tedd publikussá a címed mert írnék Neked ruha ügyben!
Sziasztok! Nem biztos, hogy ide illik de keresnék a nővérem részére S-es kismamaruhákat főleg amit télen is tud hordani. Ha van valakinek eladó írjon és ha tetszik megegyezünk. Köszi!

" alt="

">
A mi doktornénink is vitaminnak Béres cseppet + Béres C Vitamint javasol. Szedjük is lelkesen....
Igen 10 kg felett lehet. Én is adom nekik. Étvágy? A lányomnál továbbra is semmi,de most volt "beteg". Fél napig hőemelkedése volt. Sok gyerek az oviban hányt, vagy hasmenése volt, esetleg 5-6 napig nagyon magas lázuk volt(39,4°C felett). Mi egész jól megúsztuk. Legalább erre jó volt nekünk is!
mamocika
Nekünk a Béres csepp Cebionnal nagyon bevált,étvágyhozónak.Igaz kb 3 hétig ,de abban az időszakban szinte folyton éhesek voltak.Azóta is jobban esznek ,lassan 2 hónapja adom.Ha jól tudom 10 kg felett ,lehet adni.
timso
mindenki ezzel biztatott hogy mejd elmúlik és nem hal éhen
a fiam most itta meg az első multit olyant mint ti
de nem csinált semmit az étvágyának
köszi hogy leírtad
tényleg sokat segít hogy tudom nem csak nekünk van ilyen gondunk
de attól tartok rajtam kívül senki nem borol-borult ki ettől
na hála a beírásaitoknak mostmár én sem fogok
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamocika: az én fiaim most a cebion2* multit isszák.
Cékla tényleg finom, bár nálunk én ettem jobban nem a fiúk...........
azt meg úgy a legfinomabb, ha alufóliába betekered és megsütöd a sütőbe, majd kevered amivel épp akarod.....
Sziasztok!
Mamocika! Nyugi, a gyerekek önszántukból tuti nem akarnak éhen halni!
az én nagyfiam 2 éves volt júniusban, 14 kiló és 96 cm, a kicsi most lesz 28.-án 1 éves 80 cm és köbö 11-12 kilót nyom.......
Sajnos nálunk tápszeresek voltak, de mind a 2 fiú fél éves kora után kiköpte, és semmi mást nem tudtam adni neki, mert a tápszer ízétől volt hogy öklendeztek is........
Nálunk mindig egy cumisüveg tea a napkezdés, utána bármit adok, akár joghurtot, diós búrkiflit, vagy lekváros táskát, mindent megesznek.....
Bár nyáron mi is szenvedtünk, tea elfogyott ált egy nap vagy 3-4 liter, kaja meg alig........
Mi anno Daninak adtuk a béres cseppet, de nem igazán jött meg az étvágya......
A kicsi még a bébiételt is kiköpte, úgyhogy volt egy időszakunk nekünk is, amikor nem ettek, csak ittak, de elmúlt.......
Zöldséget keveset esznek, viszont gyümölcsből csak alma és banán, nyáron meg a meggy meg a szilva ment nagyon, persze ha volt egy kis eper azt is betömték.....
Dani fiam a mai napig úgy eszi a húst, hogy forgatja a szájában, kiszívja a nedvességet belőle, majd kiköpi, a kicsi kétszer megforgatja a szájában és lenyeli.........
Bocsi, hogy leírtam és hosszú lett, de a lényeg, hogy nyugi, előbb-utóbb úgyis enni fog.......
zsanett irtam mélt
pm judit
és
magnes
köszönöm hogy írtatok sokat segít
sada
"2.) Nem kakaóval kellene kezdeni a napot, mert az eleve étvágycsökkentő. Inkább kávé, svéd tea, karamell..."
az én fiam ezt cáfolja, ált reggel kakaót iszik és utána még kér a mi reggelinkből is
mondjuk nálunk inkább vissza kellett fogni az evésbe

" alt="

">
mamocika165!
Az én fiam 2 éves, holnap lesz mérve, de olyan 11,5 kiló, elég vékony, de ő ilyen! Mi mindig együtt eszünk, reggeli, ebéd, vacsora már szertartás szerint. Bimbam- ebéd, híradó- vacsora. Mindig próbálok változatosan adni neki, nemcsak kenyér, hanem pogácsa, péksütemény, kalács, vagy magam sütötte valami. Joghurtot eszik, viszont a tejet nem issza meg, így marad a víz. Remélem tudtam segíteni, s tényleg csak azt tudom ajánlani, fogadd el őt ilyennek, éhen nem fog halni! Ha bármi kérdésed van, tanácsot tudok adni!
Galéria ötletei nagyon jók, érdemes kipróbálni!
mamocika!
Nekem szerencsére jól eszik a kisfiam /18hó 12kg/, de talán segít amit írok.
Én úgy tudom, hogy a nem jól evő gyerekek tányérjára /etetőszékére/ egyszerre csak kis adagot kell tenni -talán szívesebben elfogyaszatja.
Akkor étkezzen, amikor a család, terített asztal mellett.
Lehet, hogy így csináljátok és nem akarok nagyon okoskodni, de hátha segítettem.
sada
tuti igazad van
galeria
mindig beültetem az etetőbe és ha mi eszünk akkor is
ez eleinte bevált
de feláll a székbe
most gondold el ha kiesik
vagy ha egész evés alatt ordítanék hogy üljön le
azért köszi
mindenkinek nagyon köszönöm hogy írt
magnes
a tiéd mekkora?
nasi nállunk sincsen
csak vizet iszik az enyém is
de neki leves és süti sem kell
magnes
Az én fiam se evett soha se zöldséget (max. hagymát, paprikát), se gyümölcsöt, se főzeléket, s mégis felnött!
Nem kell könyörögni. Akkor megtanulja, hogy "nem evéssel" sztárrá lehet vállni.
Mamocika, még egy ami eszembejutott. nem tudom örögmozgónál, hogy lehet kivitelezni.
De számíthat a rendszeresség, hogy megpróbálok mindig beültetni az etetőszékbe amikor evésidő van. Ha hétvégén együtt eszik a család Ő is üljön ott, hátha, meg talán ő már eheti amit Ti és ha odarakod ugyanazt neki is amit Ti esztek, hátha kedvet kap hozzá.
Próbálj neki vízzel hígitott gyümölcslevet adni, mindent persze pohárból, A reggeli kakaót is pohárból kéne és mellé egy kifli.
Erőltetni persze nem kell, de azért próbálkozni kell

" alt="

">
1.) Nem kell erőltetni.
Olyan nincs, hogy egy gyerek éhenhal a terített asztal, teli hűtő mellett.
Sőt, ne is kínáld. Ülj le és egyél jó étvággyal, előbb-utobb csatlakozik.
2.) Nem kakaóval kellene kezdeni a napot, mert az eleve étvágycsökkentő. Inkább kávé, svéd tea, karamell...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások