Nyertem az Activia programba de nem tudom átvenni személyesen( mivel a közelünkben nincs ilyen bolt) a papucsot aki nyert és felvenné ill elpostázná nekem kérem írjon!Természetesen az ajánlott postaköltséget elutalom rá!
Telefonáltam Szep 3-tól lehet átvenni..Köszönöm ha valaki ír!
4 Activia kódot kalapoznék, ha valakinek lenne esetleg felesleges, jövő héten meg tudom adni. Nagyon köszi

" alt="

">
Én aug.26-tól kalapoznék mozijegyeket Budapestre... ha valaki valamivel nyert és nem tud elmenni, én elfogadnám.
Spar Magyarországos matricákat kalapoznék az új albumba

" alt="

">
Ha esetleg van aki nem gyűjtené.
Köszönöm!
...aki esetleg nyert mozijegyet mára v holnapra és nem tud elmenni, kérem gondoljon rám

" alt="

">
Hónap végén lejáró C&A kupont szeretnék kalapozni. Postaköltséget természetesen állom.
Egy induló könyvtár részére kalapoznék könyveket – az egyik közösségi oldalon valaki felrakott 1 hosszabb üzenetet (számomra ismeretlen hölgy, de a múlt héten küldtem ide könyveket). A lényeg: „Jó lenne, ha nem 40 éves, olcsó könyvtáros köteteket kapnának - bár kétség kívül azok között is vannak kiváló olvasmányok. De első sorban viszonylag friss, széles rétegek számára vonzó gyermek-, ifjúsági és felnőtt könyvekre gondolok, illetve kötelező olvasmányokra, ismeretterjesztő könyvekre gondoltam.” A cím: Dóci Könyvtár, 6766 Dóc, Rózsa Ferenc u. 4.
Mekis matrciákat szeretnék, ha valakinek nem kell, ne dobja ki!

" alt="

">
Szeretnék 1 db Actimel citrus vagy meggy kódot

" alt="

">
Most vettünk 4 db epreset és látom, hogy van vele játék, eddig nem foglalkoztam vele, nem is követtem, hogy kellett volna hozzá egy új ízű is és akkor be tudom váltani.
Ha valaki fel tudna nekem ajánlani, azt nagyon megköszönném!

" alt="

">
Nylon harisnyákat keresek. Használt, szakadt nekem tökéletes lesz... amit már kidobnátok. Főleg zöld színűt keresek most, de másmilyen is jöhet - VIRÁG LESZ BELŐLE. Én most erre kattantam rá :-) De zöld nincs a leveléhez, színesek meg majd a virághoz jók lesznek (pár szín azért van). Válaszborítékot küldök.
Csináljatok ilyet is...:
http://www.hotdog.hu/kreativmagazin/szotyella-muv
ei/sorosdobozbol-talka
Kaptam ötletet teászacsis origamizásra is, így akinek halmozódott fel teászacsija kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
Előre is köszönöm!

" alt="

">
Ha lenne bármilyen maradék fonalatok (hímző, horgoló, stb.) gondoljatok rám légyszi!
Gyerekeket táboroztatok egy önkormányzati táborban (ingyenes a gyerekek számára, max. étkezést kell fizetniük), így az Önkormányzathoz nem folyik be pénz belőle - így sajnos olyan is...

" alt="

">
A gyerekek sokszor unatkoznak, és egy kis kézműveskedés nagyon fel tudja dobni őket.
ÁLLATBARÁTOK FIGYELEM!!!
Ma hallottam a Híradóban, hogy mekkora bajban van a miskolci állatmenhely...

" alt="

"> Amennyiben KÉT HÉTEN BELÜL nem tudják rendezni 2 MILLIÓ FORINTOS ADÓSSÁGUKAT, nem kapják meg az 1% SZJA felajánlásokat és bezárják a menhelyet, az ott lévő több, mint 300 kutyusra pedig ELALTATÁS vár..

" alt="

"> Így KÉREK MINDENKIT, hogy lehetőségeihez mérten SEGÍTSEN!!!!! és szóljatok minél több embernek, hogy meg tudjuk menteni a kutyusok életét...
Floriol blokkokat szeretnék .Válaszborítékot küldök . Előre is köszönöm .
Dörmi kódot kalapoznék, ha valakinek nem kellene. Köszi

" alt="

">
2 db Pepsi Twist blokkot szeretnék kalapozni/kölcsönkérni, nem vagyok olyan helyen, ahol tudnák szerezni...
Még mindig keresek CBA pontokat, ha valaki nem használja fel, én elfogadnám

" alt="

">
CBA pontokat kalapoznék válaszborítékért.
Esetleg tudok adni érte 2 darab szuperbankó sorjegyet, amiből az egyik szakadt, de még azért egyben vagy (majdnem félbetéptem, de szerencsére félúton eszembe jutott, hogy nem kéne...)
Sziasztok! Ha valaki nyert a Nagyfiúk kettőre jegyet és nem megy, szeretném elkérni. Köszönöm.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások