Ha van felesleges Reál célszöveged ,örömmel vennénk ,ha segítenél a gyűjtésben vele iskolánknak!

" alt="

">
100 pontnyi Fa blokkot kalapoznék.Jövő hónapban visszaadnám,vagy küldenék érte mást.
jojó
Nagyon köszönöm.

" alt="

">
Susa!Küldöm,ha nem kaptál még!?
Éppen kidobtam a fehér Rama vonalkódjaimat, mire megengedték, hogy azt is lehessen küldeni. Még 1 kg hiányzik. Tudnék érte esetleg felajánlani egy Vénusz margarin fedőfóliát.
Hiányzik még pár darab törpös dominóm.2,3,7,9,10,13,14,20,21,22,24,28.Nincs valakinek kimaradva?
Valakinek nem maradt véletlenül egy h&m-es glamour kuponja amit nem szeretne már felhasználni? mivel ma este 8-ig tart az akció, csak Pécsről érdekel

" alt="

">
Spar-Magyarország matricákért kalapozok. Válaszborítékot küldök.
A pót unokáim / 3 kislány / most kaptak egy albumot 3 db matricával.
Szafaris, óceánmániás, animal planet- a világ csodálatos állatai ( tesco) matricákat kalapoznék.
Akinek lenne felesleges szívesen fogadnánk.
Köszönettel: Jutka
Valakinek nincs véletlenül guppija? Vettem egy akváriumot, most már csak halacskák kellenének bele.

" alt="

">
Most kiskutyának való dolgokat kalapoznék - 3 hónapos kisfiú: játékot, takarót, pórázt, nyakörvet, száraz kutyakaját (én is küldöm majd tovább) - venni is fogok neki ezt-azt. Budapesti személyes átvételre gondoltam.
1 db Blikk sarok kódra lenne szükségem.Van valakinek egy felesleges?
Csak ma,mert ma ér véget a játék!Köszi
Válaszboríték ellenében törpös dominókat kalapoznék.
Bontott vagy bontatlan,mindegyik jó.
Spar-Magyarország matricákat én is kalapoznék. Válaszborítékot (postakész) küldök, hogy ne kelljen költeni erre a felajánlónak.
Varta helikoptert keresek alkatrésznek, ha valaki nyert és meghibásodott, vagy nem javítható
Spar Mo. matricákat szeretnék, ha valakinek nincs rá szüksége
Én is páros mozijegyegy kalapolnék - Budapesti moziba.
Sziasztok!
Páros mozijegyért kalapoznék pesti moziba.
Köszönöm!

" alt="

">
Ha valaki nyert a holnapi Hópihére családi jegyet és nem tud elmenni, légyszi szóljon nekem, mert a gyerekek nagyon várták! Köszönöm
Nagyon szeretném a Tesco törpök közül a 11 és 16.sorszámút, már csak ezek hiányoznak.Ma sikerült egy pár db-ot c serénem a Tescoban, de ezeket nem sikerült megkapni. Unokámnak szeretném adni meglepetésnek. Van még pár db amit szivesen elcserélnék a hiányzókra. Köszönöm.
Gyermelyre már nem lehet regizni.

" alt="

"> Lenne esetleg vki, aki regizett, de mégsem tud elmenni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások