Nálam (eddig) nem volt semmi gond se a Mizoval, se a Pickkel.
(Laptop, Chrome)
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 52 / 2011 oldal |
Nálam se jó se a pick,se a mizo napok óta,mikor végre válaszolnak,akkor meg kioktatnak,hogy én vagyok a hülye.
Fáreo
Laptopról nekem se működött, de telefonról sikerült feltölteni
Laptopról nekem se működött, de telefonról sikerült feltölteni
Fáreó
mindkét játékkal nyertem 1 és 2 között, amikor írtad..
Szóval szerintem nincs gond egyikkel sem
" alt="
">
mindkét játékkal nyertem 1 és 2 között, amikor írtad..
Szóval szerintem nincs gond egyikkel sem

Nálam továbbra se jó se a mizo se a pick 2 böngészővel próbálva se megy.
nekem is mindegyik
Nálam működik..
Pickek se működnek,akkor biztos a Bonafarm se...
Mizo megint nem jó, illetve a Penny Mastercard se
" alt="
">

Fent vannak már a Chio focis termékek, a lista legvégén😀
Vágási Feri 2024-06-13 :: 08:04
A Tesco - Chio/PomBär játék oldalán ott virít a két új, germán stílusú chips képe áber a kiválasztós listában nincs és a jsz-ban sincs...
Drakulálok a szervezőknek...
A Tesco - Chio/PomBär játék oldalán ott virít a két új, germán stílusú chips képe áber a kiválasztós listában nincs és a jsz-ban sincs...
Drakulálok a szervezőknek...
A Mizo feltöltési felülete finoman fogalmazva is egy kalap kaki.Nem lehet feltölteni a blokkokat,10ből 8x.Azt írja ki,nem jó a formátum.Duma. Úgy csinálom,ahogy mutatja,plusz nem tegnap kezdtem.Aztán ugyanazt a formátumot,egyszer csak elfogadja 200dik ra.Írtam nekik de még csak nem is válaszolnak.Bosszantó,mert alapból is sok mizó terméket vásárolunk,de így esélytelen.Az embernek se ideje,se kedve egy blokkal órákat tötymötölni.
Nincs 2*2 kefires/joghurtos/tejfölös poharad?
Egy a Soproninak, egy a Heinekennek.
Külön a szűzeknek, külön e beküldötteknek.
V egy alkoholos filced, h ráírj egy H v. S betűt, s áthúzd, ha beküldted?
Egy a Soproninak, egy a Heinekennek.
Külön a szűzeknek, külön e beküldötteknek.
V egy alkoholos filced, h ráírj egy H v. S betűt, s áthúzd, ha beküldted?
Egy kuacban vannak nálam a sörös nyitófülek (Heineken, Soproni).
Persze mind ugyan úgy néz ki... A kódok is hasonlóak.
Fel akartam tölteni Heineken kódot, de sikerült egy Sopronit kivennem a kupacból, mert nem tudtam feltölteni. (Később ezt a kódot sikeresen feltöltöttem a Soproni játékba.) Majd egy újabb kóddal törPént ugyan ez, nyilván ez is Soproni vala. (Ezt még nem töltöttem fel a Soproni oldalára.) Aztán a harmadik próbálkozásnál már azt írta ki, hogy egy nap max 3 kód tölthető fel, próbálkozzak holnap...
EzeXerint ez a margit Heineken a próbálkozást is feltöltésnek veszi...
Miért nem csinálnak más színű nyitófüleket...
Vagy az egyik sörnél lehetne több karakter a kód...
Persze mind ugyan úgy néz ki... A kódok is hasonlóak.
Fel akartam tölteni Heineken kódot, de sikerült egy Sopronit kivennem a kupacból, mert nem tudtam feltölteni. (Később ezt a kódot sikeresen feltöltöttem a Soproni játékba.) Majd egy újabb kóddal törPént ugyan ez, nyilván ez is Soproni vala. (Ezt még nem töltöttem fel a Soproni oldalára.) Aztán a harmadik próbálkozásnál már azt írta ki, hogy egy nap max 3 kód tölthető fel, próbálkozzak holnap...
EzeXerint ez a margit Heineken a próbálkozást is feltöltésnek veszi...
Miért nem csinálnak más színű nyitófüleket...
Vagy az egyik sörnél lehetne több karakter a kód...
igen
nálam a MIZO nem működik most
nálam a MIZO nem működik most
Megjavult:
https://www.unileverjatek.hu/
https://www.unileverjatek.hu/
Napibetevő, anyoka, agili, Majóka
XIXO játéknál nekem is van olyan kódom, ami nem ment el elsőre (kb. 70 feltöltésből eddig 2 db). Nem tudom, hogy mennyi promóciós csomagolású terméket toltak be a polcokra, de legyen mondjuk 10 millió db. Az már elég sok. A 2x5 számjegyből álló kódból viszont közel 10 milliárd kombináció van. Vagyis hogy valaki "véletlenül" eltalálja az enyémet, nagyjából 0,1% az esély (1000 feltöltésből 1 db lehetne ilyen, vagyis kb. esélytelen). Picit utána számolva valószínűsíthető volt, hogy programhibáról van szó.
Abban viszont őszintén reménykedem, hogy a fődíjnál nem ennyire lazán veszik a pályázatok elbírálását (akárhogy is, megbízhatóság szempontjából nem ez a promóció lesz a kedvencem!)
XIXO játéknál nekem is van olyan kódom, ami nem ment el elsőre (kb. 70 feltöltésből eddig 2 db). Nem tudom, hogy mennyi promóciós csomagolású terméket toltak be a polcokra, de legyen mondjuk 10 millió db. Az már elég sok. A 2x5 számjegyből álló kódból viszont közel 10 milliárd kombináció van. Vagyis hogy valaki "véletlenül" eltalálja az enyémet, nagyjából 0,1% az esély (1000 feltöltésből 1 db lehetne ilyen, vagyis kb. esélytelen). Picit utána számolva valószínűsíthető volt, hogy programhibáról van szó.
Abban viszont őszintén reménykedem, hogy a fődíjnál nem ennyire lazán veszik a pályázatok elbírálását (akárhogy is, megbízhatóság szempontjából nem ez a promóció lesz a kedvencem!)
Az összes Cif és a jégkrémes játék hibás.
De!
"már dolgozunk az oldal helyreállításán, addig szíves türelmét kérjük."
De!
"már dolgozunk az oldal helyreállításán, addig szíves türelmét kérjük."
A Reál-Magnum még mindig nem jó!
Elég nagy káosz lehet náluk (Xixo) Nekem is újratöltött kód volt, írtam nekik, hogy az lehetetlen. Jó pár nap múlva válaszoltak, hogy hiba volt a rendszerben, és nyertem a feltöltéssel egy pólót, azóta javították a hibát, nézzem meg, hogy rendben van-e. Megnéztem, most az van odaírva, hogy sajnos letelt a fénykép feltöltésének határideje. Mondjuk 30-án töltöttem fel, még most sem járt le a határidő. Írtam nekik megint, de még várom a választ.
Mint ahogy itt is várom, hogy valaki segít nekem Tesco kaparós ügyben...
Mint ahogy itt is várom, hogy valaki segít nekem Tesco kaparós ügyben...