chicaloca: Látod milyen jó, hogy lekéstél?
A Leicester 2:0-ról döntetlen lett... Viszont Balckburn-Chelsea 1:1!!!!
Nem véletlen, hogy nekem a fekete ló a Blackburn. Nem is raktam ellenük!
hát ez a hertha meccs érdekesnek igérkezik
a rangers épp nyert

" alt="

">
a schalke döntetlenről sajnos épp lemaradtam
de a milanét megúsztam h. nem raktam
carla: Ilyen a Bundesliga 2.
De a Bundesliga se semmi, Wolfsburg-Hertha 1:3! Kicsit bundagyanús.
Viszont legalább a 4 döntetlenes 3/4-es szelvényem bejött! 2.900 Ft visszajött, s ha hiszitek, ha nem, nem mertem tegnap a Kecskemétet V-re tenni, D-re raktam, s az vitte a 8 meccsből álló /11.160 Ft-ot ért volna/ egyenes szelvényemet. Pedig a lottózóban mondták, hogy lehet rakni V-re. Lehettem volna jobb lokálpatrióta...
az union berlin tényleg döntetlent játszott, ezek szerint jól éreztem

" alt="

"> csak kár, hogy nem mertem megtenni
Tegnapelőtt, amikor a nagy oddsokat tettem, a sráccal a Laziót V-re raktuk egyszerű statisztika alapján, s azért mert muszáj nekik nyerni. Nem mertem az egyenes szelvényre tenni a PSV helyett, pedig lehet, hogy jobb választás lett volna. Most az Atalanta is vezet, Leicester már 2:0.
chicaloca: A Milánt, a Leicestert, a Bordeauxt, Barcelonát és egy döntetlent a Standard Liege-Gent-re. Én is 2 perccel a határidő előtt mondtam be telefonon a tippjeimet, éppen el tudta fogadni a gép.
Ez már csak így szokott lenni. Én viszont örülök, hogy nem raktam a Zenitet, a jogászunknak már nem lesz jó a szelvénye. Még csak most indult a bajnokság, sok benyomásom még nem volt, hogyan játszanak.
A Manchester azért már szépített. Sajnos a Milán-Nápoly D, de amiről beszéltem Lazio ügyben az jönni látszik!
a francba és lemaradtam pont a milanról
mindig az a bajom, h. elcsinálom az időt a gondolkodással, nemzeti sport, netes oldalak nézésével

" alt="

"> s mikor raknám már nem lehet
3 meccsről maradtam most le
legalább egy 5 perccel 15.15 előtt akartam megrakni tippjeimet, erre már nem engedte
1-1

" alt="

">
zenit-spart. mo. 1-1 pedig benne volt a szelvényemben

" alt="

"> ezek a döntetlenek...
és a liverpool rúgott gólt

" alt="

">
De a Hamburg-Schalke legyen D, ha lehet! Akkor játék nélkül is nyernék!
chicaloca: Lehet, hogy így lesz jó. Rakd helyette D-re a Fulham-Manchester Cityt! Statisztika alapján ezt raknám, szívem szerint V-t, de a Fulhamat véletlenül eltaláltam, hogy nyer a Juventus ellen, akkor most nem fog nyerni!
Valenciát pedig nem rakom és kész! Akkor döntetlen lesz.
chicaloca: Az egyik fogadó oldalon H, a másikon D.
S most olvasgatva a blogokat, a Chelsea összeállítását nem ismerve, de a kapus hiányzik az biztos, lehet, hogy kockáztatni kellene egy döntetlent.
Ma ezt tenném játékból, de nem teszem!
200 Ft-ért:
218 Wolsburg-Hertha H
221 Manchester Utd-Liverpool H
227 Rangers-St-Mirren H
231 Atalanta-Livorno H /fogadóoldalon D-re is láttam, nálam H/
239 Malaga-Sevilla D
244 Bordeux-Lille H
254 Standard Liege-Gent D
Régebben ilyet raktam 5/7-ben.
Most csak 200 ért játszanám, de az egyik D-t az egyik szelvényre raknám.
nah a manchesteri mecsről lemaradtam, de sztem lehet D lesz

" alt="

">
a valenciával én is úgy vagyok mint te, ha rakok rá bukom, ha nem akkor meg nyer

" alt="

">
Az Újpest is valószínű nyerni fog, de mivel 5-ös kötésben fogadható, ezért nem játszom! Tegnap is ezért kellett betennem a PSV-t.
Marad egy 4-es kötés: Milán, Montpellier, Barcelona és Rangers.
3/4-ben
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások