monicaaa: dettó. Nem olyan mint gyerekkoromban. Az olyan finom volt, olyan már soha nem lesz.

Azért a túróhabjukat imádom, csak pofátlanul kicsi, 65 gramm több mint 100 Forintért.
Én meg vettem valami kávé ízú sugarfree bogyót, isteni finom!
Alpenliebe Cofitos espresso. Már akinek bejön a kávéíz. Valódi koffein is van benne.
na mostmár ide írom

megkóstoltam a milli vaníliás mazsolás túrókrémet hát... felejthető. viszont az epres túróvarázs egészen finom

A Friesland feleslegesen hívta vissza a termékeit a boltokból, mert a laborban nem találtak bennük dioxint!
De Kínában gyártott fogkrémet ne vegyetek, mert glykol-szennyezett!
forrás: MTI
A Fornetti termékei mentesek a dioxintól
http://www.origo.hu/itthon/20070810-kiderul-hogy-
vane-szennyezett-elelmiszer-a-boltokban.html
Vagy pont ezért lesz!
Hogy visszacsábítsák a vásárlókat!
Majd ha tiszta guar-gumi lesz benne.
sada
Kár a Túróvarázsért, Krémes duóért, van néhány cimkém itthon... Ezek után biztos nem lesz velük játék.
Guar-gumi szinte mindenben van, azzal nincs is semmi baj.
Reméljük, nem a szennyezett szállítmányból.
Én tegnap egy jégkrémben láttam, vagyis a feliratán. Hát nem is tudom...remélem nem volt benne olyan sok

"A Friesland csütörtökön két általa gyártott terméket, a sárgabarackos ízesítésű Túróvarázst és a sárgabarackos ízű Krémes duót vonta vissza a boltokból, mivel felmerült, hogy rákkeltő dioxint tartalmazHATnak. Az, hogy valóban tartalmaznak-e ezek káros anyagokat, csak HÉTFŐN derül ki."
Holnapután megtudod.
mutzi,

Az origo-n olvastam, h. a Friesland visszahívja a boltokból 2 termékét, a sárgabarackos Túróvarázst és a sárgabarackos Krémes Duót.
Most nagyon szomorú vagyok, mert adtam ilyet a lányomnak is - igaz, azelőtt közvetlen, h.nyilvánosságra került az egész dolog,kb. 3-4 doboz fogyott...lehet, h. már az is szennyezett volt ?!

Az előző hsz-mhoz :
forrás: MTI
A Friesland Túróvarázs Sárgabarackos, és a Krémes duó Sárgabarackos fennakadt a rostán ! ! !

sada
A topik címét nem lehetne kijavítani? Az én szemem nagyon bántja....

Sajna India és még van néhány ilyen ország,ami nem a higiéniájáról híres

A tv-ben nyilatkoztak, hogy a sole-mizo termékekben nincs indiai 412.
Én is hallgattam a rádióban, h. mindenféle szakemberek nyilatkoznak róla. Nem magával az anyaggal (guar-gumi) van a baj, hanem hozzátapadnak mindenfée toxikus anyagok, baktériumok, hogyha nem megfelelő higiéniájú helyről/országból hozzák be. És ez a nevezetes szállítmány is ilyen volt.
Lille nézd csak meg jobban, rajta van. (guargumi)
Wodehouse
mikor elolvastam, már nem voltam olyan víg. Ezt még a múlt hét elején vettük, vagy azelőtt. Nem gondoltam,h van benne. De ez már tényleg gáz,h milyen sz****ságokat tesznek bele mindenbe
A pepsit is megnéztem, de ott nem írták szerencsére. Vagy hazudtak...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások