cicca
Azóta volt még egy játékuk ágyneműkért és mesekönyvekért.

Szia cicca.
Nekünk van Libero-s esőkabátunk,de nem az volt a legutobbi játékuk.
Mel6, á, értem.

Kerekecske 1
Azért írtam az álmatlan éjszakát, mert nekem biztosan az lenne amíg ki nem deríteném, hogy tényleg megkapom -e a sokáig gyűjtött pampers zacsikért járó játékot.
Sziasztok!
Akkor most legyen egy kis Libero...
Nincs véletlenül valakinek esőkabija a legutóbbi akciójukból? Már nem tudom, hogy ki írta, hogy neki nem tetszik, mert vékony, stb.
Szóval én most keresek egy ilyent, ha neked van, akkor írj!

CICAMICA
Ebben a topikban nem csak csere szokott lenni. Ez ennél sokkal több.
Ha végigolvasod, meglátod. Néha megbeszélünk egy-két számunkra hasznos dolgot is.
Szerintem ha tényleg nem küldenek, akkor lehet szólni a szerencsejátékfelügyeletnek. Vagy nem?
Mel6, :? nem volt álmatlan éjszakán

" alt="

">
Oké, ezügyben nem szólok többet, egyáltalán nem foglakoztat annyira, hogy telefonáljak, mert pláne semmit sem érnék el vele, mert ha megkapom úgyis megkapom ,ha meg nem akkor nem.

" alt="

">
Kerekecske 1
Hogy ne legyen több álmatlan éjszakád hívd fel holnap 11-12 között.424-66-36. kiváncsi vagyok mit mondanak neked.Aztán oszd meg velem/velünk is!
Na, hát nem tudom tényleg, de nem aggódom különösebben, mert a pontjaim beküldve és reménykedek, hogy meg is kapom majd a játékot, majd megírom, ha igen.

Szóval majd meglátjuk....
Ma beszéltem a pampers vonalán egy hölggyel,mivel én is elég sok helyen olvastam a pampers játékban csalódottak hozzászólásait.Gondoltam megkérdezek én is egy-két dolgot.
Hölgy elmondta,hogy a 2004 elött született babák már nem vesznek részt a játékban.Erre rákérdeztem arra is,hogy mi van azzal aki beküldte már a zacsikat megkapja-e a játékot.Erre azt mondta, hogy szerinte nem.megkérdeztem,hogy honan tudják,hogy melyik baba mennnyi idős?Erre azt mondta,hogy a Felicitas KFT-vel állnak kapcsolatban.ja és nem fog június 30 után folytatódni a játék.Postázással nagyon el vannak maradva,2 hónap múlva küldik a kért játékot.Meg egy levélben több játékra is be lehet küldeni a zacsikat.
Ha jól emlékszem akkor amikor a kismama felkereste a védőnőjét kapott egy könyvet,amelyben lévő kuponnal ingyenes babacsomagot kapott.Ott kérdezték a várható szülést.Meg szülés után is volt egy-két kérdőív a"bőröndben" amit szintén a Felicitashoz kellett visszaküldeni,
CICAMICA
Nem unod még?Nem lehetne téged valahogy kiiktatni,mert eddig ilyen emberek nem voltak a fórumon!!meg nem is fogank hiányozni....
S A D A !
Te okostojás.A lenti leveled mióta tartozik a csere-beréhez?
Ezt a témakört nem erre találták ki ám.

A hölgy leveléhez csak annyit:
Az egy levél, nem játékszabály.
Én nem kaptam tőlük semmiféle prospektust.
De gyűjtöttem a képeket és beküldtem őket.
Nem írtam meg, mikor született a baba, aki elhasználta a pelusokat.
Az ajándékot pedig megkaptam.
Tehát mindenki gyűjtse nyugodtan és küldje be jún. 30-ig.
Csenabi, köszi, hogy bemásoltad.

Sada gumicsontot én, milyen több helyen?!

" alt="

"> HIszen én ott is csak meglepődtem azon amiket ott írtak nekem semmi értesülésem egyéb, mert nincs is csak amiket Tőletek olvasok.

" alt="

">
Még1szer és utoljára bemásolom ide az illetékessel (Horváth Szilvia) váltott levelezésem egy részét.
"Az Ön gyermeke a napokban töltötte be az 1 éves kort. 2004. február 18-án postáztuk Önnek a Pampers játék ismertetőjét. Feltételezem, hogy akkor megnézte, hogy mi a játék beküldési határideje és az alapján kezdte el gyűjteni az ábrákat, immáron 8 hónapon keresztül.
Feltételezem azt is, hogy Ön akkor végig gondolta, hogy 2004. december 31-ig kb. mennyi pelenkát fognak használni és az alapján eldöntötte, hogy mely játékokat szeretnék (meg persze gondolom, nézte azt is, hogy minek örülne a babája). Ön első körben egy formaevő dobozkát és egy lubickolás a kádban játékot választott. (1 pontja van még bent a nyilvántartásunkban, mert 17 pontot küldött eddig. Ezzel Ön számolhat.)
Bizonyára tudja, hogy ha egy cég játékot hirdet, minden esetben megjelöl egy beküldési határidőt azért, hogy tájékoztassa a leendő játékosokat, hogy meddig tart az akció, mennyi idő áll rendelkezésre az ábrák, vonalkódok, címkék, kupakok.... stb. összegyűjtésére és beküldésére, hogy plusz ajándékkal lephesse meg a fogyasztóit az adott cég.
Azt gondolom, hogy Ön értesült arról, hogy van, akinek más dátum szerepel a katalógusában és szeretne Ön is tovább játszani.
Amit ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani Önnel, az a következő:
Mindenkinek addig tart a játék, ami a katalógusában szerepel. Azok az anyukák, akik mostanában szültek, így most kezdenek el játszani, termémeszetes, hogy a Pampers nekik is több időt ad az ábrák gyűjtésére, ezért a játék 2005.06.30-ig tart.
Ön így eredetileg 2004.12.31-ig küldhetne ábrákat, de a jó hírem az, hogy a Pampers elfogadja azoknak az anyukáknak is pályázatait is 2005.06.30-ig, akik eredetileg 2004.12.31-ig játszanának. (Vannak, akik már nem tudnak ezzel a lehetőséggel élni, mert a hosszú hónapok alatt nő a baba, így a 4+ és még nagyobb pelenka méretre kellett váltsanak, amikkel már nem tudnak ebben az akcióban részt venni.) Tehát, semmi ok az aggodalomra, a kivágott ábrái nem vesznek kárba, nyugodtan küldjék 2005.06.30-ig.
Üdvözlettel,
Horváth Szilvia"
Szia Kerekecske1!
A pontgyűjtő füzetben egy árva szó sincs a játékfeltételekben arról, hogy milyen korú babákkal lehet részt venni, csak a pelenka-méret számít.
Dec. 22-én 23:08-kor volt egy hozzászólás ezen a fórumon, melyben idézték az illetékes idevágó levelét. Megerősítették, hogy az új határidő jún. 30., és mindenkiét elfogadják kivétel nélkül.
Ha most mégsem, akkor nagyon mérges leszek, mert itt nem filléres pelenkáról és nyereményekről van szó.
Kerekecske1
Páran már elmondták, mi a frankó.
Amikor beküldöd a képeket, a gyerek nevét nem is kell közölnöd, a korát meg végképp nem.
Én sem tettem, nem is az én gyerekem "gyűjtötte" a hozzávalót.
Mégis megkaptam, ami járt.
A link alapján látom, több helyen is bedobtad a gumicsontot.
Ha hergelni akarod magad, csak tedd.
De felesleges.
Lehet mégis akkor úgy van, hogy a 2003-as babák pontjait már nem fogadják el?!
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=54994
1
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások