Szia!
Az én lányom 2002-ben született és tőlünk is gond nélkül elfogadták a pontokat és 3-4 héten belül küldték az asztalkát. :-)
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 512 / 539 oldal |
Lehet játszani,az én kisfiam is 2003-as és küldték a levelet,hogy az eddig megkapott 3 játék után maradt 1 pontom és küldjek még hozzá új játékokért.Küldtem is, most várjuk öket. Engem erről a számrol hívtak .Donó Kft:1-4246620 Itt biztosan van infó is.
Ollesz,
mi már az unokaöcsinek gyüjtjük a pelust, és ő is 2003-ban született.
Az anyukájának küldettem a katalógust, és neki már a 2005. június 30. volt a beküldési határidő. Érdekes lenne, ha ezekután nem fogadják el a pontokat, amiket 2 hete küldtem be.
mi már az unokaöcsinek gyüjtjük a pelust, és ő is 2003-ban született.
Az anyukájának küldettem a katalógust, és neki már a 2005. június 30. volt a beküldési határidő. Érdekes lenne, ha ezekután nem fogadják el a pontokat, amiket 2 hete küldtem be.
Szia ollesz!
Miből gondolod, hogy a 2003-as babákkal nem lehet játszani?
Miből gondolod, hogy a 2003-as babákkal nem lehet játszani?
Szia!
Nekem is 2003-ban született a kisfiam és még tavaly a játék elindulása után nem sokkal mikor nem kaptam katalógust és telefonon kértem akkor küldtek is és már két új játék gazdái vagyunk.
Nekem is 2003-ban született a kisfiam és még tavaly a játék elindulása után nem sokkal mikor nem kaptam katalógust és telefonon kértem akkor küldtek is és már két új játék gazdái vagyunk.

sziasztok! nem tudja valaki, hogy a Pampers tényleg csak azoktól fogadja el a pontokat, akik 2004-ben szültek.? mert az én pici lányom 2003-ban született, de még javában a 4-es méretnél tartunk. (még tíz kiló is csak jó indulattal van). ha valaki tud ezzel kapcsolatban infot, legyen szíves beírni. köszi
Mildi bébiétel csomagolás nem kell valakinek ?
Kerekecske1
Írtam neki,de még nem jelentkezett
Írtam neki,de még nem jelentkezett
Mel6, szívesen! Sikerült akkor megegyeznetek pont ügyileg?
Kerekecske1
Köszi.Most tudtam csak írni neki, eddig nem engedet fel a webnyeremény.Gond volt vele?
Mégegyszer köszi.
Köszi.Most tudtam csak írni neki, eddig nem engedet fel a webnyeremény.Gond volt vele?
Mégegyszer köszi.
5-6 db milupa és kb. ennyi mildibé-je van!
Mel6, most olvastam a Babaszobán,hogy valaki Milupa tejpépes és Mildibés vonalkódokat kínál, épp most írta, hogyha nem kéri senki kidobja, Gyorsan nézz be oda!!!!!
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=56266
2
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=56266
2
Mel6, ja értem. 

Kerekecske 1
Még nem tudok róla, hogy lenne új játék, de bizakodok, hátha ......
remélem nem maradok hoppon!
Még nem tudok róla, hogy lenne új játék, de bizakodok, hátha ......
remélem nem maradok hoppon!
Mel6, megkérdezhetem mire gyűjtesz, van esetleg már újabb nyereményjátékuk?
" alt="
">
" alt="
">Van valakinek Milumilos tápszeres vonalkódja még cserére?
Sziasztok!
Kis érdekesség csak a Pampersről, a 4-es méret méretileg ugyanakkora , mint a 4+, ha láttok kibontva mindkettőből mérjétek csak össze és a válasz pedig a Pampers szerint az erre, hogya 4+-nak nagyobb a nedvszívó képességet-több nedvességet tud befogadni átázás nélkül-ennyi köztük a különbség és + és nem 5-ös mondjuk....
Kis érdekesség csak a Pampersről, a 4-es méret méretileg ugyanakkora , mint a 4+, ha láttok kibontva mindkettőből mérjétek csak össze és a válasz pedig a Pampers szerint az erre, hogya 4+-nak nagyobb a nedvszívó képességet-több nedvességet tud befogadni átázás nélkül-ennyi köztük a különbség és + és nem 5-ös mondjuk....
Mi is Maxi pelust 4es-t használunk a nagyobb fiamnak is éjszakára és a kislányomnak is. Ha jó rá a kisebb pelus, miért vegyek nagyobbat.

Két hónap?Én már lassan 3 hónapja várom. Amúgy a kisfiam 11 kiló,de még jócskán beleférünk a 7-18kg-os maxi pelusba.Bár remélem már nam sokáig kell használnunk.
meg talán a játékokhoz is nagy már, főleg ha a 2 hónapos posázási időt nézzük...