Kriszta! Ő már nem olyan sokáig használja a pelust

Pontosabban a Pampers Total Care és/vagy Active baby Midi és Maxi
termékek játszanak.
Jó ez a Pampers, alig diszkriminatív.
Ejj a 10kg feletti kisgyerek, már nem olyan jó fogyasztó, mint a könnyebb súlyú kategória?
A programban a Midi (32,68, 94 db-os) és a Maxi (27, 56, 80 db-os) Pampers Total Care pelenkák vesznek részt.
A Maxi plus NEM !!!
Nem tudjátok véletlenül a Pampers pont
gyűjtő akcióban a maxi plus-t is elfogadják?
Tavaly egyszerűen nem vették figyelembe, hiába reklamáltam.
Hugi71!
Nincs semmi baj, én sem tudtam pontosan,hogy melyikek kellenek!
http://www.nana.hu/index.php?apps=bababorze
Nézzétek meg, egy csomó mindent lehet csereberélni! :-)
Februári Mega Toys kuponjaimat elcserélném.Vonalkódokra vagy bármi babás dologra.
hugi71
Itt megnézheted:
http://www.nestle.hu/aloldalak/csaladeletmod/baba
haz/babaklub/dmism/vonalk.asp
Sziasztok!
Nestlé vk engem is érdekelne, ki cserélne velem valami másra? Pampers zacsijaim foglaltak, még az is, amit meg sem vettünk. Valami mást elfogadtok??
Sajnos a 3-6kg-os nem jó,de a másik is régi lehet mert már 5-9kg-ig van ,ha jól emlékszem.
3-6 kilós meg 4-7 kilós zacsik voltak.
Hugi71,
miért milyen zacsikat küldtél? Az active baby 3, ill. 4 is jó.

Edynkaa! Sajnálom

Azért írtam le pontosan, hogy milyen zacsijaim vannak, mert én nem ismertem ezt a játékot, nem játszom a Pamperssel.
Edynkaa! Milyen pampers zacsikat kaptál Hugi71-től. Mert az új active baby-t elfogadják.
Hali!
Megérkezett múlt héten a nestlétől a köntös. Tök aranyos, bár sajnos a kék szín enged rajta, pedig perwollal mostam ki. De ettől függetlenül tetszik!
Hugi71! Sajnos a pampers zacsik, amiket küldtél nem jók, mert nem total care-esek! Azért a 40 nestlé pont remélem rendesen célbaért.
queene
Köszi.
Így már emlékszem rá, láttam a főoldalon.
Édes álom az új, varázslatos Pampers-ben! - Minden csöppség erről álmodik
Az a vásárlónk, aki 2005. február 3. és április 13. között az ország bármely INTERSPAR hipermarketében a hűségakcióban résztvevő Pampers termékek közül vásárol, vásárlása után csillag-matricákat vehet át az Információnál. A csillag-matricákat a Pampers-termékeknél kihelyezett „Varázskártyán” összegyűjtve, babapárnára, babatakaróra illetve ágyrácsvédőre válthatja be, szintén az áruházi Információnál.
A hűségakcióban valamennyi Pampers pelenka, Pampers törlőkendő duopack és quattropack termék részt vesz.
Az egyes termékek után járó csillagok:
- Pampers törlőkendő duopack: 1 csillag,
- Pampers törlőkendő quattropack: 2 csillag,
- Pampers nagycsomagos és First Steps pelenka: 1 csillag,
- Pampers óriáscsomagos pelenka: 2 csillag,
- Pampers Jumbo Pack: 3 csillag.
Az ajándékok csillagértékei:
- Babapárna: 4 csillag
- Babatakaró: 6 csillag
- Babaágyrácsvédő: 6 csillag
Csillumanó
Kár, hogy elöbb ne,m írtad ide be a részleteket.
Mi is beírunk sokmindent, amivel nem játszunk, de másnak még hasznos lehet.
De majd legközelebb!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások