// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 514 / 539 oldal |
Dono Kft akart lenni,valamit félre üthettem.
Régiúj Kriszta! A régi pampers játék még él,2005 jun 30-ig. 3.as 4-es pampers pelusok baba-mama képe kell.Pici 1 pont,óriás csomag 2 ,jumbó 3 pont.8-ért formaevő dobozkát,lubickolos játékot, 12-ért fecsegő telefont,zenélő játékelefántot,18-ért zenélő csigát,táncos bogárkát,32-ért játszi asztalkát,zenélő csodamasinát kérhetsz.Nagyon jó,minőségi játékok,én most várom a 4.és 5.et. A címük
ono Kft.Pampers-Fisher Price program 1463 Bp. Pf:909 A csillagos játékról még nem hallottam, pedig van itthon az új aktive béby pelusból,de ezen nincs csillag.Ha valaki tud róla bővebb infót az engem is érdekelne.
ono Kft.Pampers-Fisher Price program 1463 Bp. Pf:909 A csillagos játékról még nem hallottam, pedig van itthon az új aktive béby pelusból,de ezen nincs csillag.Ha valaki tud róla bővebb infót az engem is érdekelne.Most indult egy, a pelusról a csillagocskákat kell gyűjteni. Lehet, hogy az most csak a legújabb, reklámozott peluson van? Gyerekágyneműért gyűjthetsz. Én kaptam prosit, de mivel Liberosok vagyunk kidobtam. Az Interspar üzletekben is hirdetik az akciót, ott biztos találsz infót.
Sziasztok!
Nestlé vonalkódokat keresek , cserébe van libero babám, maggi pontom, ezer pick pontom (legalább), de ha egyik sem felel meg, keress meg mailban, és megehyezhetünk. Még kp-t is fizetek!!
Köszi
Melinda
Nestlé vonalkódokat keresek , cserébe van libero babám, maggi pontom, ezer pick pontom (legalább), de ha egyik sem felel meg, keress meg mailban, és megehyezhetünk. Még kp-t is fizetek!!
Köszi
Melinda
Sziasztok!
Milyen játéka van a Pampers 3,4 méretének??Érintettlennék a dologban, de eddig nem találkoztam játék kiírással.
Milyen játéka van a Pampers 3,4 méretének??Érintettlennék a dologban, de eddig nem találkoztam játék kiírással.
Köszönöm szépen amit lehetett felvettünk dvd-re aztán mostanra már megváltozott az érdeklődési köre:-) Csipkerózsika
Bocsi
mesérő=meséről
és lehet rendelni, ha van éppen belőle
mesérő=meséről
és lehet rendelni, ha van éppen belőle

Moncsi kérdezte még régebben van-e kazi a Rolie Polie Olie mesérő.
Most találtam, ahol lehet rendelni:
http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&produ
ct_id=8724&style_id=2
Most találtam, ahol lehet rendelni:
http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&produ
ct_id=8724&style_id=2
ritka113
Vonalkódok, amelyek pontot érnek.
2005.06.30-ig tart. (de mindig meghosszabítják...)
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/aloldalak/csal
adeletmod/csaladeletmod.asp
Vonalkódok, amelyek pontot érnek.
2005.06.30-ig tart. (de mindig meghosszabítják...)
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/aloldalak/csal
adeletmod/csaladeletmod.asp
A Nestlénél a pontok játszanak vagy a vonalkód? Van most valamilyen játék?
Köszi szépen, akkor még fenntartok egy kis szegletet nekik 

A liberót biztos érdemes eltenni,őszel szinte mindig van játékuk.Én is elteszem,különben nehezen jönne össze,5-10-15 baba egy egy játékra.A pampers zacsit is érdemes eltenni,ha van helyed,hátha a következő játék azzal lesz. A johnsonsnak még nem hallottam játékáról.
Wodehouse,
Liberónak mindegyik zacsijáról a baba kép játszott a legutóbb. De volt már, hogy más része is kellett. Mindenképpen tedd el, de a legjobb az egész zacsit eltenni.
Pampersnek most a 3 és 4-es mérete játszik, de ki tudja mi lesz utána.
Johnsonról nem tudok.
Szerintem, ha van helyed érdemes elrakni, hátha jó lesz még. Legfeljebb később dobod ki.
Liberónak mindegyik zacsijáról a baba kép játszott a legutóbb. De volt már, hogy más része is kellett. Mindenképpen tedd el, de a legjobb az egész zacsit eltenni.
Pampersnek most a 3 és 4-es mérete játszik, de ki tudja mi lesz utána.
Johnsonról nem tudok.
Szerintem, ha van helyed érdemes elrakni, hátha jó lesz még. Legfeljebb később dobod ki.
Pocaklakó,
felajánlod vagy cseréled? A kettő nem ugyanaz.
felajánlod vagy cseréled? A kettő nem ugyanaz.

Sziasztok,
szerintetek érdemes valamire gyűjteni a Libero pelenkák zacskóit és a Pampers mini pelenkák csomagolását? Esetleg a Johnson's bébi termékeit? Jó lesz még valamire ? Köszi.
szerintetek érdemes valamire gyűjteni a Libero pelenkák zacskóit és a Pampers mini pelenkák csomagolását? Esetleg a Johnson's bébi termékeit? Jó lesz még valamire ? Köszi.
Felajánlanám februári Mega Toys-os kuponjaimat.Akit érdekel írjon.És írja le mit tud cserébe adni.
Kérdezd meg e-mailben, azért van ott a címe a neve alatt!
Szia!Engem érdekelne a kupon.Milyened van?
Mega Toys-ban beváltható kuponjaimat elcserélném!
Ha valaki szeretné, írjon!
Ha valaki szeretné, írjon!
-van még mindig cinemacitis mozijegyem bármely cinemacitis moziba jo ha valakit érdekel