vannak DE szórólapjaim válaszborítékért.

Nagyon köszönöm a Pall Mall kódokat. 4 felajánlást is kaptam, igy már lassan én tudok segiteni másnak.
Nekem is van egy tanfolyamom ,írjatok ha kéri valaki !
Kismama bababörzés kuponomat válaszborítékért felajánlom.
EBCL tanfolyam érdekel valakit felbélyegzett válaszboríték ellenében?
DE szórólap is van, szintén felbélyegzett válaszborítékért. Ha érdekel írj.
Ha valaki most nem gyűjti a Spar pontokat, én szívesen elfogadom őket

Valaki ki tudna segiteni 3 db pall mall kóddal?
Megkérdeztem...
Az MTV székházba kell menni. Már 1/2 6 vagy 1/2 7 körül ott kell lenni
Igen, mintha a férjem is azt mondta volna, hogy a III. kerületben van egy utca, ami épp nem jutott az eszébe..
Szóval valószínű ott lesz.
Majd ha megírom az adataimat, meg ha neadjisten valaki közületek jönne velem az ő neve és szem.ig száma is kell, akkor rákérdezek, de majdnem 100, hogy akkor a Kunigunda utcába kell menni.
Annyira tetszett már a szombati is, meg az előzők is jók voltak, hogy gondoltam egyet, és írtam nekik, de nem reménykedtem, hogy pozitív választ kapok.
Sajnos a férjem nem kapható rá, mondjuk majd a gyerkőcökre vigyázz...
EBCL tanfolyamra szeretni valaki elmenni?
fozo.gabi!
Hol igényelted a jegyet? Mi imádjuk és Óbudán lakunk! Szóval nekünk közel is lenne!
fozo.gabi!
Nem írták, hogy hova kell menned? Ez kedves.
Szerintem sem a Szab.téren lesz, talán Óbudán a Kunigunda útján, ami nagyon messze van:-(((
Hú a férjem azt mondta, hogy szerintem nem az MTV székházban lesz. Majd utána kell néznem.
Szokta valaki nézni a Társulatot?
Igényeltem jegyet és most jött az email, hogy mehetek most szombaton.
Esetleg van kedve valakinek betársulni mellém?
Ha igen, írjon.
Szerintem az MTV székházba kell menni, szombat 1/2 8körül.
felajánlok la roche-posay krémet, (Effaclar) zsíros, problémás bőrre való, kb 20 db termékminta
Cinema Citybe Szerelem a kolera idején c. filmre páros belépő postával 500 ft-ért átadó. Sopron, Szeged és Zalaegerszeg környékieknek.
Gasex, írtam e-mailt

RAFTINGTÚRA!! Eladó egy nyeremény 2 fős 2 napos vadvízi raftingtúra az ausztriai Salza folyón.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások