// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 516 / 539 oldal |
Pampers pontokat keresek cserére. Akinek van írjon!Meg hogy miből mennyirt kér!
Sziasztok!
Mindenkinek válaszoltam az imént mailben!
Bocs a késlekedésért!
Mindenkinek válaszoltam az imént mailben!
Bocs a késlekedésért!
edynkaa, én is írtam
edynkaa, írtam, de semmi reakció 

Cserére ajánlok 40 pontnyi nestlé vonalkódot, cserébe kizárólag pampers zacsik érdekelnek!!
edynkaa@citromail.hu
edynkaa@citromail.hu
Sziasztok!
NAgyon aranyos a köntös nekünk már van
Engem is felhítak ma a nestlétől, hogy 21-én feladták, és remélem ide is ér mihamarább

NAgyon aranyos a köntös nekünk már van
Engem is felhítak ma a nestlétől, hogy 21-én feladták, és remélem ide is ér mihamarább

Sziasztok! Van egy januári Kismama újságom, amit szívesen odaajándékoznék. Ha vkit érdekel itt az e-mail címem: botinyuszi@freemail.hu
Van három Libero babafejem, elcserélném Pampers baba-mama alakra!
Sziasztok!
Ma felhívtam a Nestlét, és a hölgy azt mondta, hogy pénteken postázták a várva-várt köntöst. Szóval a héten meg kell érkeznie!!! Már úgy várom, tök kíváncsi vagyok milyen....
Ma felhívtam a Nestlét, és a hölgy azt mondta, hogy pénteken postázták a várva-várt köntöst. Szóval a héten meg kell érkeznie!!! Már úgy várom, tök kíváncsi vagyok milyen....

Eri1! Köszi az infot,akkor még talán összejön egy játékra való pont,utána pedig már bízom a szobatisztaságban.
Smile,
a beírás szerint igen.
kiranerys Hozzászólás - 2004. december 28. :: 20:43
Ollesz!
Az új csomagolású Acitve Baby pelusok is ugyanúgy részt vesznek a játékban, mint az előző Total Care-s csomik.
a beírás szerint igen.
kiranerys Hozzászólás - 2004. december 28. :: 20:43
Ollesz!
Az új csomagolású Acitve Baby pelusok is ugyanúgy részt vesznek a játékban, mint az előző Total Care-s csomik.
Biztos,hogy csak a Total Care pelenkák vesznek részt a pampers játékában? Mert ahogy én néztem,pl.Jumbo maxi csomagolásban csak az új Active baby -t láttam.A füzetkében is azt írták ,hogy a képek változtatási jogát fenntartják.Nincs valakinek újabb füzetkéje amiben utána lehetne nézni? Majd a kisebb babák szüleinél is érdeklődöm az ismerősök közül.
Edynkaa,
bízzunk benne, hogy nem lassabb.
Bár lehet, hogy most varrják.
bízzunk benne, hogy nem lassabb.
Bár lehet, hogy most varrják.

Eri+Kerekecske!
Én Dec elején küldtem be a nestléhez, de még mindig semmi, mondjuk én köntöst kértem. Az biztos lassabb. Vagy nem?
Én Dec elején küldtem be a nestléhez, de még mindig semmi, mondjuk én köntöst kértem. Az biztos lassabb. Vagy nem?
Kerekecske1
persze ajánlva küldtem be.
Remélem megkapod hamarosan te is az értesítést.
persze ajánlva küldtem be.
Remélem megkapod hamarosan te is az értesítést.

Kerekecske 1
Megkaptam, válaszoltam is!
Megkaptam, válaszoltam is!
Elvileg elment! 

Akarom mondani gratulálok. 

Eri1 gartulálálok, én is beküldtem Baba Magazin előfizetésre, bár még csak 2 hete, remélem nekem is ilyen gyors lesz, meg, hogy egyáltalán beérkeznek a pontok....
Kerekecske 1
Küld el mégegyszer!
mel6@freemail.hu
Küld el mégegyszer!
mel6@freemail.hu