Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 516 / 763 oldal |
Évika: A kiscicák ne kapjanak tehéntejet, max bolti cica tejet!! Sima tejport kell felhígítani nekik amit fecskendőből, vagy kilukasztott gumikesztyű ujjából kiszopiznak. Ahogy a többiek is mondták ha elfogadják a szilárd táplálékot, akkor egyenek. Ha nem eszik meg a konzervet, akkor lehet még lehet adni nekik tejporos vízbe áztatott junior szárazeledelt. A másik: Nem írtad mégis mennyire picik, mert van hogy a cica még nem képes önállóan székletet produkálni, ezért szokta mosni az anyja a végbélnyílás környékét . Ezt megteheted kamillás vattával, vagy gyengéd poci simogatással.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Évika
Arra ügyelj, hogy ne etesd túl őket!
Arra ügyelj, hogy ne etesd túl őket!

köszönöm a ötleteket meg próbálom mindet valamelyik csak be válik.
Évika
Kiskanállal lehet tejet, pépet adni nekik.
Kiskanállal lehet tejet, pépet adni nekik.
a mi cicánkat is pár naposan találtuk,simán szopizott volna,de megette a Whiskast is.
aolyan kicsik hogy csak tejet adhatok nekik
még szopiznak
még szopiznak
Whiskas szaftos alutasakossak(junior). kis tálba odateszed és egy kicit a fejüket a kajához közelíted
nálunk bejött
nálunk bejöttSziasztok! találtam kétttt kiscicát akiknek még szükségük lenne az anyukájukra mert még nem tudnak önállóan enni a szemük már kinyilt. van valakinek ötlete hogy tudom öket megetetni!!!!
Lipton sms kódnak bárki örülne,én is

Ha lesz valakinek felesleges Lipton sms kódja, gondoljon rám!2-3 darabnak nagyon örülnék!!!köszi
Talán ide is illik:
SEGÍTS -adód 1% -ával-, HOGY SEGÍTHESSENEK!!
PETER CERNY ALAPÍTVÁNY-koraszülött, és beteg újszülött babák mentését, és szállítását végzik.
Adószám: 19010289-1-42
SEGÍTS -adód 1% -ával-, HOGY SEGÍTHESSENEK!!
PETER CERNY ALAPÍTVÁNY-koraszülött, és beteg újszülött babák mentését, és szállítását végzik.
Adószám: 19010289-1-42
marycsiga írtam nemrég e-mailt!
Elkeltek.
Elkeltek.
akinek kell segítség az edhaashoz az írjon @-t.akinek szoktam annak elküldtem.
sisters,tegnap írtam,megkaptad?
ha elkelt annyit írj légyszi,hogy tárgytalan.
köszi
sisters,tegnap írtam,megkaptad?
ha elkelt annyit írj légyszi,hogy tárgytalan.
köszi
Beépített szekrényt pakoltam rendbe és előkerült néhány papírporzsák, ha valaki fel tudja használni szívesen odaadom. (lehetőleg Miskolc v. környéke, személyes átadással, de postázást is meg tudjuk beszélni)
SIEMENS TYPE: H (5 db-os originál csomag SzH. Franciao.)
SIEMENS, BOSCH (3 db, rengeteg tipus van felsorolva amihez jó, SzH. Franciao.)
BOSCH TYP: F (1 db, német)
SIEMENS TYP: F (1 db, német)
SIEMENS TYPE: H (5 db-os originál csomag SzH. Franciao.)
SIEMENS, BOSCH (3 db, rengeteg tipus van felsorolva amihez jó, SzH. Franciao.)
BOSCH TYP: F (1 db, német)
SIEMENS TYP: F (1 db, német)
Akit érdekel, annak elküldhetem Csenus Imre A nő c. könyvét e-mailban.
DE szórólapok válaszborítékért! (Ha sok darabot kérsz, elfogadok 1 db pöttyös kódot )
Danone borítékaim vannak. Akit érdekel, írjon privit!
Válaszborítékért felajánlom:
2 db penny-s GO blokk (delma)
1 db tesco-s GO blokk (delma)
2 db penny-s GO blokk (delma)
1 db tesco-s GO blokk (delma)
Konakion elkelt

Válaszborítékért felajánlok 1 db Konakion MM paediatric 2mg injekciót. Nekünk megmaradt. 2009.04 hóig felhasználható