// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 518 / 539 oldal |
bocs. www.marcika.gportal.hu
Smile!
Köszönöm a dícséretet Marci nevében is.Hol láttad? A weboldala: www.marci.gportal.hu ezen a címen láttad?
Köszönöm a dícséretet Marci nevében is.Hol láttad? A weboldala: www.marci.gportal.hu ezen a címen láttad?
Edinkaa! Láttam a kisfiad képeit,tündéri baba.
Engem is érdekelnek a nestlé pontok, sok mindent tudok cserébe adni!
Galeria !
Nekem van 3 fölös Nestle-m, 3 Multit kérnék érte.
Nekem van 3 fölös Nestle-m, 3 Multit kérnék érte.
Sziasztok!
Engem is érdekelne nestlé pontok (babás termékekről), ha van valakinek kérem írjon, hogy mit kér cserébe.
Köszi
Engem is érdekelne nestlé pontok (babás termékekről), ha van valakinek kérem írjon, hogy mit kér cserébe.
Köszi
mel6!
nekem megmaradt 13 nestlé pontom, már nem gyűjtöm tovább.
mid van cserébe?
nekem megmaradt 13 nestlé pontom, már nem gyűjtöm tovább.
mid van cserébe?
Sada!
Marci
, de néha olyan mint egy kismalac, főleg, ha egyedül próbálkozik az evéssel. Szóval nem dagi 
Marci
, de néha olyan mint egy kismalac, főleg, ha egyedül próbálkozik az evéssel. Szóval nem dagi 
Marci vagy kismalac? 

Tegnap megérkezett a könyv a liberotól. Aranyos. Marci a kismalac
Kisfiam is az 
Kisfiam is az 
06-40-200-049 Nehéz felhivni őket,hol kicseng,de nem veszik fel, hol foglalt,sokadszorra sikerült.Neked milyen ajándékot nem küldtek?Még várom az ágyneműt,azt kicsit késöbbre igérték.
Szia Smile! Meg tudnád mondani a Libero telefonszámát? (Nekem sem küldik a nyereményt!) bildi
Nekem is megjött ma a liberotól a meséskönyv.Meserét a cime. Ti is ezt kaptátok?
A barátnőim tegnap kapták meg a liberotól a könyvet,remélem hamarosan az enyém is megérkezik.
Sziasztok!
Nekem a liberotól megjött már régen az ágynemű garnitúra szerencsére
Viszont tavaly a nestlénél 5 hónapot vártam és telefonálhattam egy csomót, mire végre megkaptam a Babamagazinos nyereményemet 

Szóval kitartás mindenkinek.
Nekem a liberotól megjött már régen az ágynemű garnitúra szerencsére
Viszont tavaly a nestlénél 5 hónapot vártam és telefonálhattam egy csomót, mire végre megkaptam a Babamagazinos nyereményemet 

Szóval kitartás mindenkinek.JÓ HÍR!
Az új nestlés baby compote is részt vesz a játékban, 2 pontot ér!
Aki már nem gyűjti tovább a pontokat szóljon, elcserélem vele!
Az új nestlés baby compote is részt vesz a játékban, 2 pontot ér!
Aki már nem gyűjti tovább a pontokat szóljon, elcserélem vele!
Smile!
A liberot november 2.-án adtam fel, és december elején próbáltam hívni őket, mert általában 1 hónap az átfutási idő náluk. De ha ma tényleg elkezdték a postázást, akkor a héten meg kell, hogy kapjuk. Max jövő hét esedékes még.
A nestlével megnyugtattál, mert azért 6 hónapig gyűjtögettem a kódokad, mert Marcika szinte csak a bébiételeket és italokat volt hajlandó elfogyasztani, bár mostanában szereti a gabonapelyhes tejpépet. A múltkor írtam a Nestlének, hogy a dupla csomagos ital ill. a nagy méretű ital miért csak egy pontot ér, mikor annyiba kerül, mint a joghurt vagy a bébidessert. A dupla csomagos nagy ital meg annyi, mint egy tápszer. Gondolom volt már szerencsétek hozzájuk, így azt is láttátok, hogy más a vonalkód rajtuk.
És milupára küldtetek már be? Onnan a lego autót várjuk, de azt valamikor az ünnepek előtt adtam fel.
A liberot november 2.-án adtam fel, és december elején próbáltam hívni őket, mert általában 1 hónap az átfutási idő náluk. De ha ma tényleg elkezdték a postázást, akkor a héten meg kell, hogy kapjuk. Max jövő hét esedékes még.
A nestlével megnyugtattál, mert azért 6 hónapig gyűjtögettem a kódokad, mert Marcika szinte csak a bébiételeket és italokat volt hajlandó elfogyasztani, bár mostanában szereti a gabonapelyhes tejpépet. A múltkor írtam a Nestlének, hogy a dupla csomagos ital ill. a nagy méretű ital miért csak egy pontot ér, mikor annyiba kerül, mint a joghurt vagy a bébidessert. A dupla csomagos nagy ital meg annyi, mint egy tápszer. Gondolom volt már szerencsétek hozzájuk, így azt is láttátok, hogy más a vonalkód rajtuk.
És milupára küldtetek már be? Onnan a lego autót várjuk, de azt valamikor az ünnepek előtt adtam fel.
Edynkaa! Nekem is nehezen vették fel a telefont a liberonál,mégis sikerült. Minden ajándékot későn küldtek,így most is elhiszem nekik hogy hamarosan postázzák az ajándékokat,csak újra kell gyártatni őket.Én november első hetében adtam fel a babákat. A nestlere is vártam vagy 2 hónapot ,de ideért. Kitartás!!
Szia Edynka!
Nekünk is elég sokáig tartott mire ideért
Az én kisfiam 1 éves és még neki is nagy, bár nem hiszem, hogy 2 éves koráig jó lesz.
Hívd fel és legalább azt megtudod, hogy rendben vannak-e a pontok és küldik-e majd az ajándékot.
Nekünk is elég sokáig tartott mire ideért
Az én kisfiam 1 éves és még neki is nagy, bár nem hiszem, hogy 2 éves koráig jó lesz.
Hívd fel és legalább azt megtudod, hogy rendben vannak-e a pontok és küldik-e majd az ajándékot.
Mel6!
Thx a gyors válaszért!
Thx a gyors válaszért!