edynkaa
nestlé info vonal.40/214-200.ha nem akarod végighallgatni a szokásos szöveget, akkor elöszőr a 2 gomb, majd a 0 gomb és jelentkeznek.
Galeria!
Dec elején küldtem be fürdőköpenyre ( 90 pont ha jól emlékszem). De ha ilyen csiga módon küldik, akkor a fiam még kinövi mire ideér....
Mi a telszámuk?
Szia!
Te milyen ajándékra küldtél be a nestléhez?
Én már nem is tudom mikor küldtem be, talán nov. dec elején, és szintén ajándék sehol
Bár én már beszéltem velük telefonon és mondták, hogy minden rendben és fogják küldnei.
Sziasztok!
Én dec elején küldtem be ajánlottan nagy borítékban a nestlét, de ajándék még sehol. Liberoval ugyanez a helyzetem, csak ott még a telefont sem vették fel munkaidőben sem, ezért írtam nekik egy levelet, hogy azért ez már pofátlanság, mert ha csak 5 fejet küldünk is be, az is kb 6000 Ft-nyi pelusnak felel meg.
Kerekecske1
Szerintem hívd fel a nestlet telefonon és kérdezzél rá hátha megkapták így is a levelet, mert ők regisztrálják a beérkezett leveleket és addig sem idegeskedsz. A honlapjukon van telefonszám nekem bejött.
Sok sikert
Kerekecske 1!
Ha még aktuális, akkor a 9001375007336 vonalkód a "Milupa Bio 7-gabonás pehely" terméké.
Eriki
Azért ha valakinek nem kell már a nestlé vonalkódja csere ügyben írjon!
Sziasztok!
Én nagy borítékban adtam fel a nestlémet, már másodszor és a címzett mindig a pont..... volt, és simán tudtam ajánlva, sőt elsőbségivel feladni, és mind célba is ért rendesen.
Az a baj, hogy a honlapon le van írva, hogy csak ajánlottan fogadják el
Ahogy magam ismerem én tuti visszamennék arra a postára és elbeszélgetnék egy-két emberrel, mert ez nem csak egy levelezőlap

Kerekecske, itt még nem ér ám véget a történet!
Nekem már olyan csomim is veszett el, amit a Nestlé, Libero,..... küldött!
Reméljük minden rendben lesz, de azért pár nap mulva telefonálj hogy beért-e!?
Már én is adtam fel közepes borítékban máshova is és semmi gond nem volt azokkal, most nem tudom mi volt ez és főleg, hogy anyukám volt, nem is igazán éretett hozzá és meggyőzték,hogy nem lehet faladni ajánlva, így meg feladta simán.
Pedig már előre vártam az egy éves Baba Magazn előfizetésem, mert aztán arra jöttek össze a pontjaim, több meg már nem is lesz, mert már leálltunk a babakajókról.
Hát, csak reménykedés marad, de az nagyon....
Sziasztok!
Mel6, én kértem a Nestlétől kozmetikai csomagot!

Rendes méretű, nagyon szuper, volt benne testápoló, sampon, habfürdő, törlőkendő, tégelyes krém és baba hintőpor is.
A mit a postáról írtál, nagyon meglepett, ugyanis én is közepes borítékban adtam fel, és ajánlottan, sőt, érték nyilvánítással!

Gondoltam majd kiröhögnek ha meglátják, de legalább odaér!
Bízzál benne hogy nem nyúlják le, vesztek el már értéktelenebb dolgok is sajna!
Drukkolunk neked!
kerekecske1
Hát...ezek azok a levelek amik lenyúlásra kerülnek, főleg így, hogy tudják mi van bennük. Bárcsak ne legyen igazam. Amúgy én is gőzerővel gyűjtöm a nestlé pontokat, eddig meg elcserélgettem őket
Sziasztok!
Éppen a postás topicban panaszkodtam de leírom ide is hogyan jártam a Nestle pontjaim feladásánál:
Szóval, ma úgy jártunk, hogy nagyon felhúztam magam, beküldtem-vagyis éppen, hogy nem én hanem anyukámat kértem meg, hogy adja fel, mert épp ment postára egy közepes borítákban a Nestle pontgyűjtős nyereményjátékára küldtem be pontokat-főleg ami jó sok idő alatt jött össze- a kisfiaim által hamizott 1 pontos bébiételekről gyűjtve-123 pont!!,na de a lényeg NEM ENGEDTÉK feladni ajánlva, hogy közepes borítékot nem lehet, meg, hogy a címzett Pont, pont...nem tudom micsoda amit a Nestle megadott+postafiók nem jó így az egész egy ajánlott levélhez.
Már sok helyre adtam fel ajánlva közepes borítékot és ilyet még soha nem értem!! Anyukám persze így, hogy ezt mondták neki-faladta sima levélként.
Szeritetek most mit tudok tenni?! Már előre biztos vagyok benne, hogy tuti nem fognak beérkezni a pontok - az évek gyűjtögetése és még reklamálni sem tudok
Ti hallottatok már ilyet????
mel6,
Mildi nyertesekről nem tudunk semmit.
Smile,
A nestlenek folyamatosan van játéka. Most a beküldési határidő: 2005. június 30. Ld:
http://www.nestle.hu/aloldalak/csaladeletmod/baba
haz/babaklub/dmism/dmism.asp
Itt tudsz rendelni új katalógust is.
Újra van pont,pont ..játék? Meddig tart? Akinek már pár hónaposnál nagyobb a gyereke nem kap tájékoztatást,pedig az én kisfiam még mindig vevő a bébiételre,bár már mindent eszik.
Nestlé vonalat felhívtam azért, hogy a mostani DM újságban lévő bébi compot is részt vesz-e a pont, pont... játékban. Infóvonalon a ölgy nem is hallott ilyen termékről!!! Nem semmi. Most akkor részt vesz vagy nem? Sajnos ez nem derűlt ki
Sikerült telefonálnom a libero infóvonalra! Elfogyott a készlet,de pótolják. Mindenki meg fogja kapni az ajándékot,a könyveket hétfőn postázzák,az ágyneműt késöbb.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások