// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 520 / 539 oldal |
Tudja valaki, hogy érdemes e hivni a libero vonalat . November elején elküldtem a babákat azóta sem kaptam meg az ajándékokat.
Kedves Kismamák és Kispapák!
Nemrégiben olvastam, hogy valamelyikőtök törlőkendőhöz úti tárolódobozt keresett. (Régen a Pampers törlőkendőhöz volt ajándék.) Most olvastam a DM január 6-19-ig tartó prospektusában, hogy Huggies törlőkendő (162 db) + ajándék tárolódoboz + útitok (2 féle) 1.399.-Ft. (A tárolódoboz és az útitok is fehér színű.)
Nemrégiben olvastam, hogy valamelyikőtök törlőkendőhöz úti tárolódobozt keresett. (Régen a Pampers törlőkendőhöz volt ajándék.) Most olvastam a DM január 6-19-ig tartó prospektusában, hogy Huggies törlőkendő (162 db) + ajándék tárolódoboz + útitok (2 féle) 1.399.-Ft. (A tárolódoboz és az útitok is fehér színű.)
nestlé vonalkódot keresek, sokmindenem van cserére.
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Igen a vonalkód turkálóba is benéztem még tegnap, sajna nem volt benne tényleg.
Sada, köszi a tippeket, szerintem felhívom őket, hátha tudnak segíteni, minthogy elvesszem az egész pontgyűjtemény amikor olyan nehezen jött össze.
Sada, köszi a tippeket, szerintem felhívom őket, hátha tudnak segíteni, minthogy elvesszem az egész pontgyűjtemény amikor olyan nehezen jött össze.

Sada!
Akkor bocsi, én nem néztem meg előtte !
Akkor bocsi, én nem néztem meg előtte !
wen
Sajna nincs a vonalkódos adatbázisunkban, már megnéztem.
Sajna nincs a vonalkódos adatbázisunkban, már megnéztem.
Hívd föl a Milupa babavonalat: 06-80-33-12-33. hétköznap 10-14 óra között, hátha ők segítenek, vagy "mutasd meg" a kódod egy nagyobb áruházban (Tesco, Cora, Interspar, Metro, stb.) a vonalkód leolvasó készüléknek.
Érdemes iparkodni, mert jan. 31-én véget ér az akció!
(És ajánlottan feldani...)
http://www.milupa.hu/asp/show_link.asp?lng_id=17&
market_id=38&brand_id=16&menuid=17124&lnknm=Milupa Club - LEGO
Érdemes iparkodni, mert jan. 31-én véget ér az akció!
(És ajánlottan feldani...)
http://www.milupa.hu/asp/show_link.asp?lng_id=17&
market_id=38&brand_id=16&menuid=17124&lnknm=Milupa Club - LEGO
Használd ezt, vszínű itt megvan:
Megvaltozott a szerver neve es cime, ahol a vonalkod-turkalo van. Az uj url: http://branyi.inf.elte.hu/~axioma/vonalkod.html (az inf tag eddig nem volt benne).
Megvaltozott a szerver neve es cime, ahol a vonalkod-turkalo van. Az uj url: http://branyi.inf.elte.hu/~axioma/vonalkod.html (az inf tag eddig nem volt benne).
Senki nem tudja nekem megnézni, hogy ez a vonalkód Milupa tejpépé-e. Addig nem merem beküldeni a Milupa nyereményjátékba a kódokat míg nem tudom biztosan, hogy az-e sajna. 

Sziasztok!
Tudna nekem esetleg segíteni valaki abban,hogy a 901375007336 Milupa kód lehet?tejpép vagy tejbedara pép? Megnézné valaki akinek a picije ilyet hamizik még ?
Köszönöm

Tudna nekem esetleg segíteni valaki abban,hogy a 901375007336 Milupa kód lehet?tejpép vagy tejbedara pép? Megnézné valaki akinek a picije ilyet hamizik még ?
Köszönöm

Valaki kért és kapott a nestlétől 90 pontért kozmetikai csomagot? Ha igen ezek rendes méretüek 200 ml-ek, nem minik?
Kár, mert marha sok papírt elraktam.
Mildi nyerteséről, amikor a nyuszit kellett a kajáról beküldeni nem tudtok valamit?
Mildi nyerteséről, amikor a nyuszit kellett a kajáról beküldeni nem tudtok valamit?
mel6,
sajnos egyelőre nem szándékoznak nyereményjátékot indítani a Hippesek.
sajnos egyelőre nem szándékoznak nyereményjátékot indítani a Hippesek.

Hippesek nem szoktak nyereményjátékot indítani? Tud róluk valaki valamit?
Nesltlés babakajás vonalkódokat keresek.
Nestlé vonalkódot keresek.
A Pampers csomagolásokra már van jelentkező

Sziasztok!
Van két Pampers csomagolásom. Óriás csomagról és maxi méret, tehát 4-es.
Van két Pampers csomagolásom. Óriás csomagról és maxi méret, tehát 4-es.
kösz a segítséget. nekünk jól jött ez az új időpont, mert még javában benne vagyunk a pelusos korban. mindenkinek BUÉK
Ollesz!
Az új csomagolású Acitve Baby pelusok is ugyanúgy részt vesznek a játékban, mint az előző Total Care-s csomik.
Az új csomagolású Acitve Baby pelusok is ugyanúgy részt vesznek a játékban, mint az előző Total Care-s csomik.