Ma egy könyvcsomag a kronikanova.hu-tól,
tegnap egy könyv a Könyves Extrától,
tegnapelőtt egy könyv a Színes RTV-től.
Elég muris, mert két hónapja nem nyertem könyvet, most meg csőstől.

Lehet.

Nem láttuk.

Sada: ablakban?

Akkor az nem a Mikulás volt?

A lányom 3 hónap után megkapta az L&M sapit!
Korábban még a lányom létezését is kétségbe vonta a BM.
A Multi társast egyszerűen az ablakban hagyták.

ebben a pillanatban hozott a futár egy multimilliomos társast

Vicke!
Mért nem írsz a Danonnak,nekem válaszoltak és pár héten bellül elő is került az akkor hiányzó társas,eddig 5 megjött. Napra pontosan megmondták mikor postázták,de a pecséten nem az a dátum szerepelt. Biztos vagyok benne,hogy csak a mailom után adták fel. Ha az egyémek egy hét múlva sem jönnek meg én fogok nekik írni. Sok gond van a postával,de talán nem mindig ők a hunyók.
Az előbb lemaradt: anya szerint elég gagyi, de én örülök neki, hiszen ajándék lónak....
Telefonon kaptam az infót, mert nem vagyok otthol, csak annyit tudok hogy narancssárga és alul megkötős felül pedig 3szög a melltartója.
az elmúlt 2 hétben: 2 Amodent fogkefe, Pallmall koktélszett, Kent hátitatyó, Marlbi dig.fényképezőgép, 1 szofis papucs, Cif kódok, Avon gyerek csomi.
Ami még nem jött: polipok, Danubius aj. csom.
Danonnál sztem ne számítsatok sok jóra..Nekem ugyanaznap gyűlt össze 3 névre, 3 különböző címmel a garantált társas, ebből egy megérkezett egy hónap múlva (kb egy hónapja) a másik kettőről azóta sincs semmi hír...posta....

mivel sima levélként vannak feladva, mégcsak nem is ajánlva.
Cathy, milyen a bikini? Méret, szín? csak kíváncsi vagyok

Eri1!
Akkor lehet hogy én is számíthatok a Danonnál SMS-re,mert már vagy 3 garantált társasnál letelt az 1 hónap.
Lehet,hogy rákérdezek a haas-nál a küldeményre,bár a jacobs macinál is kértem a kerestetést,elvileg 1 hónap,de az már rég letelt,de semmi választ nem kaptam.
Cosmopolitan ajándék bikinivel.
Danone garantált játék helyett sms, mivel a játék iránt nagy az érdeklődés, ezért türelmét kérjük, ajándékát 4 héten belül postázzuk!
Pedig elvileg már ide kellett volna érnie

Smile
pedig ajánlott volt, lehet kerestetni.
Megjött a a mailom hatására 2 haas tabletta,az anyukámét már nem is várom szerintük 7.én kipostázták,annak már rég ide kellett volna érnie.
Végre megjött a multis társasom és kaptam egy kis prémiumot a főnökömtől.
nem postán hanem kocsival jött, de megérkezett az ebmesteren nyert 15 kg-os kutyatáp
(aminek nem igazán örültek a kutyusok, mert annyira nincsenek oda a tápokért

)
Ma: Macskusz levele,elsőbbségis,köszi szépen!
R. Szilvi levele,köszike!
Valamint 1 promós Completa levél.
Ja,tegnap még 1 Whiskas cicakajás csomi is!

Tegnap Ciff levélkék.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások