Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 101 oldal |
kati, a mindkét vizes blokk a dézsa+a héten valamikor megjelenő kanna...
Ezt érthettem félre
" alt="
"> "mindkét vizes blokkot"
Most 5x2 db Balaton Sound napijegyet sorsolunk ki szorgalmas farmereink között. A sorsolásban mindenki részt vesz, aki eléri a kávéfarmer szintet, és megtalálja mindkét vizes blokkot június 30. éjfélig.

Most 5x2 db Balaton Sound napijegyet sorsolunk ki szorgalmas farmereink között. A sorsolásban mindenki részt vesz, aki eléri a kávéfarmer szintet, és megtalálja mindkét vizes blokkot június 30. éjfélig.
elkati
milyen 2. dézsa ? Én úgy értelmeztem, hogy kb. egy hét múlva kiürűl a dézsa és újra kell tölteni. Ezért jár ismét 500 babszem
milyen 2. dézsa ? Én úgy értelmeztem, hogy kb. egy hét múlva kiürűl a dézsa és újra kell tölteni. Ezért jár ismét 500 babszem
Nektek megjelent már a 2. dézsa?
Dody
A locsolókanna a jövő héten lesz a farmon
A locsolókanna a jövő héten lesz a farmon
Locsolókannával találkozott már valaki a farmján ?
Köszi a választ ...
Köszi a választ ...
Köszönöm én is a dézsás válaszokat.
" alt="
">

köszönöm a válaszod.igen rákattintottam.
ja és rákkantintottál a dézsára, megtöltötted vizzel ,
?
?
Roxi
A plusz pont nincs külön feltüntetve. Hozzá van adva az össz pontszámhoz. igaz a sorsjegyvásárlásnál feltüntetett pontoknál nem szerepel. valószinű majd javitják.
A plusz pont nincs külön feltüntetve. Hozzá van adva az össz pontszámhoz. igaz a sorsjegyvásárlásnál feltüntetett pontoknál nem szerepel. valószinű majd javitják.
Megtaláltam a dézsát és a kutat is. Semmi plusz pont és sorsjegyet sem sikerült vennem.Most akkor mit csináljak,segítene valaki? Köszi.
Ebben a pillanatban előkerült a dézsa.
bonnyka
" alt="
">

megtettem. akkor is fehér maradt, de többszöri próbálkozással megzödült
" alt="
">

mvincze
Frissítsd!
Frissítsd!
pmarta: nagyon köszi
" alt="
"> meglett az a fránya dézsa
" alt="
">

bonnyka, csak általános tanácsaim vannak: kilépsz-belépsz, törlöd a sütiket és az előzményeket, azt írták mindenhol, hogy ma meg fog jelenni mindenkinél a dézsa...
az én ültetvényem zöld, a férjemé fehér virágos. A termés beéréséig ugyanannyi idő van háta. Tudja valaki, hogy miért lehet különböző?
500:
1.)
Megnéztem a profilomban a pontot kattintás előtt és után.
A végösszeg megugrott.
2.)
A profilban a végösszeg 500-zal több, mint a részletezésben lévő babszemek összege.
3.)
A profilban lévő végösszeg 500-zal több, mint amennyi a sorsjegy vásárlásra fordítható babszemek száma.
1.)
Megnéztem a profilomban a pontot kattintás előtt és után.
A végösszeg megugrott.
2.)
A profilban a végösszeg 500-zal több, mint a részletezésben lévő babszemek összege.
3.)
A profilban lévő végösszeg 500-zal több, mint amennyi a sorsjegy vásárlásra fordítható babszemek száma.
Hát, én ledolgoztam a mai napot is a farmon, mindent végigcsináltam (illetve még csomagolok), de sehol
" alt="
"> na még figyelek...