8 éve.
www.webnyeremeny.hu/aloldal.php?lid=3&site=Média
ajánlat
// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 110 oldal |
kotar nem játszik már azt mondta beleunt. Kb. 1 éve váltottam vele utojára levelet. hathorról semmit sem tudok. Meg volt egy csajszi, valami Éva, vele egy csomót cseréltem, de még a nickjére se emlékszem. A Kálvinon dolgozott valahol.
Az Ikeás meg mindjárt utána, 2004.okt.11-dec.5-ig.
Sada
" alt="
"> A webnyeremény mikor indult?
" alt="
"> A webnyeremény mikor indult?Én is öreg róka lennék?
" alt="
"> Véletlenül úgy 7 éve találtam ide, kb. 6,5 éve közbe is kotyogok...
" alt="
">
Érdekes, hogy följött ez a téma, az utóbbi időben vigyorogtam párszor, amikor (általam) tök ismeretlen nevek jellemeztek így-úgy "újakat"...
Ha már fórumon töltött idő: én hiányolok néhány igazán régi nevet, pl. kotar, hathor. Meg még néhányan, akik néha föltűnnek, de régen sokkal gyakrabban megszólaltak itt.
" alt="
">
" alt="
"> Véletlenül úgy 7 éve találtam ide, kb. 6,5 éve közbe is kotyogok...
" alt="
">
Érdekes, hogy följött ez a téma, az utóbbi időben vigyorogtam párszor, amikor (általam) tök ismeretlen nevek jellemeztek így-úgy "újakat"...
Ha már fórumon töltött idő: én hiányolok néhány igazán régi nevet, pl. kotar, hathor. Meg még néhányan, akik néha föltűnnek, de régen sokkal gyakrabban megszólaltak itt.
" alt="
">Az biztos, hogy nagyon jó ez a fórum, nagyon sok barátot, nyereményt izgalmat köszönhetek neki én is
" alt="
">
Rea és hogy tárolod a játékokat, van rá valami rendszered?
" alt="
">
Rea és hogy tárolod a játékokat, van rá valami rendszered?
nem én gyűjtöttem,hanem Bacchus,én söröskupakokat kaptam cserére tőle. így nem emlékszem már a nyereményekre,azt tudom,hogy garantált ajándékok voltak
A Levises Pall Mall 2004.06.07-09.07-ig volt.
Mindenki ilyen öreg róka?
" alt="
"> Most számoltam utána és igen csak 5 körül vagyok én is.
" alt="
"> Most számoltam utána és igen csak 5 körül vagyok én is.nosztalgiázni én is szeretek. Visszagondolok,hogy Fórum nélkül miket és mennyit nyertem és tök örültem neki. De most a Fórumnak rengeteget köszönhetek. Vissza nézve keveset nyertem anno,de soknak tünt.
" alt="
">
" alt="
">törpi: volt egy ilyesmi pontgyűjtős 2004-ben és 2005-ben is. Melyikkel játszottál? Mik voltak a nyeremények?
Néha marha jó rajta nosztalgiázni.
" alt="
"> A mai eszemmel sajnálom hogy elszalasztottam néhány jó játékot. Akkor még nem vásároltam feleslegesen.
" alt="
">
Sőt, nekem Minya volt a példaképem a rengeteg stellás nyereményével.
" alt="
">
" alt="
"> A mai eszemmel sajnálom hogy elszalasztottam néhány jó játékot. Akkor még nem vásároltam feleslegesen.
" alt="
">
Sőt, nekem Minya volt a példaképem a rengeteg stellás nyereményével.
" alt="
">Ezt nem lehet valahol megnézni?
párom szerint "csak" 4 éve Fórumozok
" alt="
">
" alt="
">Rea ez igen
" alt="
"> nekem is ilyen precízen kéne csinálni, pedig már én sem vagyok fiatal csirke
" alt="
"> Én is lassan 4,5-5 éve vagyok itt
" alt="
">
" alt="
"> nekem is ilyen precízen kéne csinálni, pedig már én sem vagyok fiatal csirke
" alt="
"> Én is lassan 4,5-5 éve vagyok itt
" alt="
">Pedig a játék akkor volt.
" alt="
"> Tuti megnéztem, nekem 2002 évtől az összes játék ki van nyomtatva amivel játszottam.
" alt="
">
" alt="
"> Tuti megnéztem, nekem 2002 évtől az összes játék ki van nyomtatva amivel játszottam.
" alt="
">viszont ez azt jelenti, hogy kb 3 éve volt... mégse vagyok annyira hüle...
" alt="
">
" alt="
">Reacska: de az meg nem lehet,hiszen a költözésünk előtt Fórumoztam és itt,ahol lakunk már 3 éve és 4 hónapja vagyunk
még az évet is eltévesztettem, mert én 2004ről írtam...
á, értem