Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 160 oldal |
Biztos irigykedett a főnök a "nyerős szemetedre" csak nem merte lenyúlni!
Ma jött a legnagyobb főnök és rám szólt, hogy az én asztalom katasztrófa, mindig tele van szeméttel.
" alt="
">
Milyen szeméttel?
" alt="
">
" alt="
">
Volt 1db kinderpapír, 5 turórudis csomi régebbről, 2 coca kupak.
" alt="
">
Még jó a pudingos tányérom nem vette észre a dossziék közt, ami 1 hete van ott kb. meg a milkás bögrém a papírok alatt...
Mondta legközelebb ki fogja dobálni a papírokat.
" alt="
">
A kollégáim asztalán penészes kalács, meg "fözőpohárban" kávémaradék.... megdézsmált szölőfürt, citromhéj található... az nem gáz?
Nem ehetek meg egy csokit és hagyhatom a csomiját az asztalon?
Mert most az történt.... 1db friss csomi volt ott.
" alt="
">
Milyen szeméttel?
" alt="
">
" alt="
">
Volt 1db kinderpapír, 5 turórudis csomi régebbről, 2 coca kupak.
" alt="
">
Még jó a pudingos tányérom nem vette észre a dossziék közt, ami 1 hete van ott kb. meg a milkás bögrém a papírok alatt...
Mondta legközelebb ki fogja dobálni a papírokat.
" alt="
">
A kollégáim asztalán penészes kalács, meg "fözőpohárban" kávémaradék.... megdézsmált szölőfürt, citromhéj található... az nem gáz?
Nem ehetek meg egy csokit és hagyhatom a csomiját az asztalon?
Mert most az történt.... 1db friss csomi volt ott.
" alt="
">csak aztán garanciát ne kérjél a szerelési munkámra
" alt="
">
habár a szétszerelés időnként nagyon megy, de az összeszerelés......
" alt="
">
habár a szétszerelés időnként nagyon megy, de az összeszerelés......
villám: gyere,kitalálunk valamit cserére
" alt="
">
" alt="
">törpi, mehetek én is szerelni Hozzátok??
" alt="
">
néhány potya csoki nekem is jól jönne időnként
" alt="
">
" alt="
">
néhány potya csoki nekem is jól jönne időnként
" alt="
">Tegnap a párom suli után (iskolás a szentem) Jön haza. Boldogan teszi le az asztalra a lactacyd intim gélt nekem.
Ugye jót vettem?
Mondom neki :
Igen
" alt="
">
Másik kérdés : A rossmannban kellett venni ,ugye?
....
" alt="
">
Teljesen letört. Ő többet nem vesz nekem semmit, mert úgy is elrontja.
Ma bevittem a munkahelyemre, a többiek átvették.
Sőt, még rendelést is kaptam plussz egyre
" alt="
">
" alt="
">
Ugye jót vettem?
Mondom neki :
Igen
" alt="
">
Másik kérdés : A rossmannban kellett venni ,ugye?
....
" alt="
">
Teljesen letört. Ő többet nem vesz nekem semmit, mert úgy is elrontja.
Ma bevittem a munkahelyemre, a többiek átvették.
Sőt, még rendelést is kaptam plussz egyre
" alt="
">
" alt="
">nálunk mindenki aki jön valamit szállít,javít stb. honorálva van.a számítógépünket évek óta csokiért cserébe javítják
" alt="
"> ma új szerelő jött. előtérben Kinder csoki,iránytű kivágva róla. az új szerelő belép,kezet fog velem,bemutatkozik,erre felkap egy csokit! De jó! Tamás mondta,hogy csokit szokott kapni!
" alt="
"> szóval a régi szerelőnk már az újat is betanított
" alt="
"> a szerelésért így 4 csokit kapott. 3 Bueno ,egy tábla Milka
" alt="
"> nagyon tetszett
" alt="
">
" alt="
"> ma új szerelő jött. előtérben Kinder csoki,iránytű kivágva róla. az új szerelő belép,kezet fog velem,bemutatkozik,erre felkap egy csokit! De jó! Tamás mondta,hogy csokit szokott kapni!
" alt="
"> szóval a régi szerelőnk már az újat is betanított
" alt="
"> a szerelésért így 4 csokit kapott. 3 Bueno ,egy tábla Milka
" alt="
"> nagyon tetszett
" alt="
">Bocsi, ha sok vagyok.....
Másik anyuka nézi a tanulópoharakat a gyereknek..... Mondom Neki, MAM-ot vegyél, nyerni lehet vele.......
És már kérdezi is, hova mit kell küldeni
" alt="
">
" alt="
">
Megfertőzöm Őket is......
Másik anyuka nézi a tanulópoharakat a gyereknek..... Mondom Neki, MAM-ot vegyél, nyerni lehet vele.......
És már kérdezi is, hova mit kell küldeni
" alt="
">
" alt="
">
Megfertőzöm Őket is......
Séta közben rengeteg eldobott kódos csokipapírt találunk, ugye 3-4 óra séta játszóval, meg ebéddel, a barátnőmnek már van sportszeletes tatyija a sok talált csomikból......
" alt="
">
" alt="
">
Milyen figyelmetlenek egyesek, hogy lehet ilyen csokipapírt eldobni.
" alt="
">
" alt="
">Tegnap gubiztam 2 TWIX papírt. Akarom beküldeni a kódokat, de az egyikben nem folyamatosan vannak a betük,mert ez a kód:
NYERTÉL EGY CSOKIT!
" alt="
">
Na, majd akkor annak a kódjával játszom.
" alt="
">
NYERTÉL EGY CSOKIT!
" alt="
">
Na, majd akkor annak a kódjával játszom.
" alt="
">Látjátok a topic címet?
Itt a gyűjtéssel kapcsolatos poénokat gyűjtjük.
Ez e mostani kesergő vonal már végigfutott párszor, több helyen, pl. a "nem nyert topicban".
Itt a gyűjtéssel kapcsolatos poénokat gyűjtjük.
Ez e mostani kesergő vonal már végigfutott párszor, több helyen, pl. a "nem nyert topicban".
Szerintem nem szabad ennyire a rosszra összpontosítani, mert akor ne csodálkozzatok, ha még több rosszat hívtok be az életetekbe. A legnehezebb helyzetben is meg lehet látni valami aprócska jót, valamit ami örömet szerez. Az a lényeg, hogy az ember jól érezze magát, ne görcsöljön és akkor a szerencse is jobban rátalál.
A sok rosszat úgyis jó követi.... csak ki kell várni
" alt="
">
" alt="
">Jó, csak nem éppen a boldogság teteje az, amikor halmozottan hátrányos helyzetben vagy, amikor fenn áll nálad az összes említett tényező egyszerre.
" alt="
"> Azt még nem is bánnám ha csak egy valami lenne ezek közül, de hogy minden, az már kicsit sok
" alt="
">
" alt="
"> Azt még nem is bánnám ha csak egy valami lenne ezek közül, de hogy minden, az már kicsit sok
" alt="
">Ja és a méhecskéknél is 1 királynő van, a többi melós.
" alt="
">
A párkapcsira visszatérve.... a páromat 2004. 08. 13 án, péntek 13án ismertem meg, aznap műszakot cseréltem h. délutános lehessek, 8kor elkéreckedtem.... nem metroval mentem haza, 99-es busszal, egy buszt lekéstem... a következő busszal mentem Ő x megállóval később szállt fel.
Csoda h. megismerkedtünk...
1 műszakcsere
1óra korábbi eljövetel
nem metrozás
1 busz lekésése
...és h. Ő pont ott szállt fel.
Ha már 1 tényező másképp alakul nem ismerkedünk meg. Hogy szerencse e? Majd 10-20 év múlva visszatérek rá...
" alt="
">
" alt="
">
A párkapcsira visszatérve.... a páromat 2004. 08. 13 án, péntek 13án ismertem meg, aznap műszakot cseréltem h. délutános lehessek, 8kor elkéreckedtem.... nem metroval mentem haza, 99-es busszal, egy buszt lekéstem... a következő busszal mentem Ő x megállóval később szállt fel.
Csoda h. megismerkedtünk...
1 műszakcsere
1óra korábbi eljövetel
nem metrozás
1 busz lekésése
...és h. Ő pont ott szállt fel.
Ha már 1 tényező másképp alakul nem ismerkedünk meg. Hogy szerencse e? Majd 10-20 év múlva visszatérek rá...
" alt="
">
goldwoman igazából a dinamikus egyensúly miatt van ez.
" alt="
">
Például nem lehet mindenki gazdag mert akkor ki dolgozna mindenki vezető akarna lenni a saját cégénél.... 1000ft lenne 1kg kenyér mert mindenkinek telne rá.
nem véletlen van kitalálva az h. x ember gazdag, x+100 meg szegényebb.
Hangyabolyban is 1-2-3 főnök van a többi melós.
Ha mindenki milliókat nyerne évente mindenki otthon ülne azt játszana.
Szépség az relatív...
Betegség az bizony.... a szükségtelen rossz????? Mi lenne az orvosokkal...????
Schobert Norbinak se lenne vagyona ha nem lennének túlsúlyos emberek....
A körzeti orvos se prédikálhatna sokmindenről ha nem lenne cigi, alkohol, koleszterinszint stb...
Az meg hogy vki családban él szépen vki meg egyedül.... hát????
Az aztán a szerencse....
" alt="
">
Vagy nem tom.... igazából nekem is sok helyes bnőm nem talál pasit.
" alt="
">
" alt="
">
Például nem lehet mindenki gazdag mert akkor ki dolgozna mindenki vezető akarna lenni a saját cégénél.... 1000ft lenne 1kg kenyér mert mindenkinek telne rá.
nem véletlen van kitalálva az h. x ember gazdag, x+100 meg szegényebb.
Hangyabolyban is 1-2-3 főnök van a többi melós.
Ha mindenki milliókat nyerne évente mindenki otthon ülne azt játszana.
Szépség az relatív...
Betegség az bizony.... a szükségtelen rossz????? Mi lenne az orvosokkal...????
Schobert Norbinak se lenne vagyona ha nem lennének túlsúlyos emberek....
A körzeti orvos se prédikálhatna sokmindenről ha nem lenne cigi, alkohol, koleszterinszint stb...
Az meg hogy vki családban él szépen vki meg egyedül.... hát????
Az aztán a szerencse....
" alt="
">
Vagy nem tom.... igazából nekem is sok helyes bnőm nem talál pasit.
" alt="
">Timso, látod-látod, hiszen a baba a legnagyobb nyeremény! Sokan mit meg nem tesznek érte! sztem soraid után mindenki azt mondja szerencsés ember Vagy! De azért a pályázatokat csak add fel! Kívánom, hogy ott is jöjjön be amire vágysz!
Én is csak gyűjtögetek, töltögetek, meg mindenféle dolgokat csinálok, hogy valami sikerüljön, de eddig semmi....
Bár két, lassan 3 pici gyerek mellett a pelenka vonalkódokból tuti nem lesz hiány, az legalább garantált, nem kell hozzá szerencse.....
Én bízom benne, hogy egyszer engem is utolér a szerencse és a kitartásomat lehet 20 év múlva, de siker koronázza majd!
Bár két, lassan 3 pici gyerek mellett a pelenka vonalkódokból tuti nem lesz hiány, az legalább garantált, nem kell hozzá szerencse.....
Én bízom benne, hogy egyszer engem is utolér a szerencse és a kitartásomat lehet 20 év múlva, de siker koronázza majd!