Viki!
jaja,még jó,hogy nem iszom(alkohol)
Legyen már zöldséggel+gyümölccsel is játék!

Fáreo: chips, kóla, csoki. Nem vezet ez semmi jóra.

Együnk inkább joghurtot!

Én is próbáltam kitapogatni a zacsikban , de én egyben sem találtam. Gondoltam lehet hogy nagyok picik a kockák azért nem találom . Vettem 3 zacskót de semmi nem volt benne.
Most "vacsiztam" 1 Lays chipset!

Persze kódnélküli volt.
Már kezdem megszokni,hogy nincs benne semmi.

+ a chipset is!

Én is tapogattam, tapogattam de tényleg alig van. Aztán az eladók meg ott sasolnak ciki ott állni és tapogatni. Elhúzzák előttünk a mézes madzagot. Ilyen játékot kell csinálni. Adnak is meg nem is. Kiváncsi vagyok mennyi nyereményt fognak ténylegesen kiosztani. Jól kifundálták ezt az egészet.
jaj, télleg! Fáradok!

CHIPITA = a múltkori Crosantos játék,szerintem,abban nem volt kód+ilyesmi. -jól rémlik?
A banán az Chikita vagy mi a szösz volt.

ildicc: Akko' jó...

(...és mire jó a Chipitás matrica?)

Te nem vagy chips, miért ennélek?

Csak vicciztem, ne egyél meg.

sada, banán!

Tévedsz, Paint! Tök jól ki lehet tapogatni úgy is, ha nem rombolsz. Legalábbis nekem egyszerű!
azon buzdultam fel,hogy múltkor küldtem egy faxot a CHIPITÁNAK is,hogy nincs matrica a csomagolásokban( kereskedő vagyok és száz db-os csomagban egy sem volt) és kaptam tőlük kedves választ,melyben pénteken megigérték,hogy kipostáznak 70 db matricát.
Lay's info: 30-3030 202 (ugyanaz, mint az sms)
törpi,köszi!
sirály vagy!

holnap keresek egy címet és küldök is a javaslatainkról nekik egy faxot.
Tavaly is hasonlóan sz@r játéka volt a Laysnak,változtathatnának rajta valamelyest! Vagy minden zacsiban legyen kupon,vagy legalább sokkal többen,mint most,és időben terítsék,meg ne legyen ilyen időbeni korlátozás,ahol lejárt kuponokat találunk,szerintem...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások