Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 93 oldal |
lesz valami fekete feher igen nem jatek danubiuson
Tery,
Miért, már elindult volna? E-mailem fenti, beszéljük meg!
Miért, már elindult volna? E-mailem fenti, beszéljük meg!
Ez a fekete fehér játék nekem nem jön be. Tutira behúznának a csőbe 

eerikaa,
Kösz szépen. Slágeren nemsokára indul az eurodisneys játék, ha előbb halljátok, beírná valaki?
Kösz szépen. Slágeren nemsokára indul az eurodisneys játék, ha előbb halljátok, beírná valaki?
Sziasztok!
Sajnálom, hogy a csapatunk nem nyert, de majd legközelebb!
Gratula Gladinak a nyereményhez!
Nekem tetszett a csapat játék!
Sajnálom, hogy a csapatunk nem nyert, de majd legközelebb!
Gratula Gladinak a nyereményhez!
Nekem tetszett a csapat játék!

mano,
Nem fogod elhinni, de nem tudom, mit nyertem a sunsilk mellé ha egyáltalán volt hozzá valami, hiszen hol Jóbarátok kazit hol mozijegyet osztogattak, úgyhogy jó szórakozást neked, majd talán legközelebb.
Nem fogod elhinni, de nem tudom, mit nyertem a sunsilk mellé ha egyáltalán volt hozzá valami, hiszen hol Jóbarátok kazit hol mozijegyet osztogattak, úgyhogy jó szórakozást neked, majd talán legközelebb.
Gladi!
Ugye Te is nyertél jegyet a szerdai VIP partyra,amit a Danubius szervez?
Én is ott leszek!

Ugye Te is nyertél jegyet a szerdai VIP partyra,amit a Danubius szervez?
Én is ott leszek!

csillusss,
Köszi a gratulációt, én mindig mondtam, hogy nálunk női ágon mindenki egy kicsit "boszi"
És én még nagyon kezdő vagyok...
Köszi a gratulációt, én mindig mondtam, hogy nálunk női ágon mindenki egy kicsit "boszi"
És én még nagyon kezdő vagyok...Sziasztok!
Szombaton és vasárnap nem voltam net közelben (szegény függőségem
), de az igért két sms-t küldtem.
Vasárnap csüngtem fél öttől a rádión és azért egy kicsit szomorú voltam, amikor nem manó nyert. De megjegyzem visszaolvasva a történteket jól (össze)csiszolódott a végére a csapat!
De hogy jó hírem is legyen szombaton - úton szüleimhez, persze a feleségem vezetett - "betárcsáztam" a Slágert és egy CD-t "pörgettem" ki. Nagy volt az öröm.
Szombaton és vasárnap nem voltam net közelben (szegény függőségem
), de az igért két sms-t küldtem.
Vasárnap csüngtem fél öttől a rádión és azért egy kicsit szomorú voltam, amikor nem manó nyert. De megjegyzem visszaolvasva a történteket jól (össze)csiszolódott a végére a csapat!
De hogy jó hírem is legyen szombaton - úton szüleimhez, persze a feleségem vezetett - "betárcsáztam" a Slágert és egy CD-t "pörgettem" ki. Nagy volt az öröm.
Sziasztok jó fejek!
semmi csüggedés legközelebb jobb taktikával győzelemre visszük a csapatot.A távoli ismerősék 100 fölötti szavazatott értek el ,majd legközelebb együtt próbálkozunk,ha ti is így gondoljátok.
azért jót játszottunk ,figyeltétek már megint Gladiátor járt a legjobban közülünk .Gratula neki. Több 100 telefon ,de kit hívnak fel,Gladit.
Fortunával nagyon jóban van.
semmi csüggedés legközelebb jobb taktikával győzelemre visszük a csapatot.A távoli ismerősék 100 fölötti szavazatott értek el ,majd legközelebb együtt próbálkozunk,ha ti is így gondoljátok.
azért jót játszottunk ,figyeltétek már megint Gladiátor járt a legjobban közülünk .Gratula neki. Több 100 telefon ,de kit hívnak fel,Gladit.
Fortunával nagyon jóban van.
Sajnos nem az iskola nyert. 240 tagú volt a győztes csapat.
Ez van, de fel a fejjel legközelebb sikerül!
Legalább tapasztalatot szereztünk!

Ez van, de fel a fejjel legközelebb sikerül!
Legalább tapasztalatot szereztünk!

Úgy tűnik, ez nem jön össze. Ha már így alakult, remélem, az iskola nyer.
Kellemes ünnepet mindenkinek.
Kellemes ünnepet mindenkinek.
Senki ne küldjön többet. Sajnos nem tudjuk behozni a lemaradást.
Majd következő alkalommal.
Mindenkinek köszönöm a segítséget mano nevében is.
Majd következő alkalommal.
Mindenkinek köszönöm a segítséget mano nevében is.
Reacsak!
Írtam a levelezőn. Remélem sikerült elolvasnod. Két telcsiszámot is tudtam még pluszban adni.
Írtam a levelezőn. Remélem sikerült elolvasnod. Két telcsiszámot is tudtam még pluszban adni.
Gyerünk emberek!
Nincs senkinek üres kártyája? Egy nyaralója lenne a webnyereménynek egész nyárra.
A postabankos simek tökéletesek, akkor is ha nincs rajtuk egy fillér se.
Nincs senkinek üres kártyája? Egy nyaralója lenne a webnyereménynek egész nyárra.
A postabankos simek tökéletesek, akkor is ha nincs rajtuk egy fillér se.
Csak kevesebb o másotam ide, de lassan és biztosan 15 perc után átment?)
Nem. Csak terheltek a vonalak. Majd elmegy később. Holnap 11-ig még lehet.
Régi Új Kriszta!
Ha tényleg oda küldted, amit leírtál, akkor az a baj, hogy egy 0 kimaradt!
9000-606 a telefonszám!
Ha tényleg oda küldted, amit leírtál, akkor az a baj, hogy egy 0 kimaradt!
9000-606 a telefonszám!
Most küldtem volna még egy sms-t 900606ra és azt írja függőben. Vége lenne???
westel is jó.