Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 255 oldal |
Jánoshegyi kilátós mágnes az szép? Ha szép, keresek 1-t...
Majerne!
Én szívesen írnék, de nem publikus az email címed. Nekem is rengeteg cserém van, írj privit, és válaszolok:-).
Én szívesen írnék, de nem publikus az email címed. Nekem is rengeteg cserém van, írj privit, és válaszolok:-).
manócska én béres jegyzettömböst ajánlok
teni nagyon sok mágnesem van irj mire lenne szükséged és irok ha van olyan köszi
Orbit rágós hűtőmágnesem van, jegyzettömbös, bontatlan csomiban. Mit ajánlasz érte?
Orbit rágós hűtőmágnesem van, jegyzettömbös. És van kulcstartóm is van, amihez bevásárlókocsi érme van.
Keresek: Tibit, Győri édes kódot, Tesco-Ariel blokkokat. Cserearányt írj!
Keresek: Tibit, Győri édes kódot, Tesco-Ariel blokkokat. Cserearányt írj!
Majerne!
Másik mágnesre:-).
Másik mágnesre:-).
teni mire cserélnéd a cibbes hütömágnest
A Pólus Centerben a Palace bejáratnál CIB Bankos asztal: van jegyzettömbös hűtőmágnesük. Van belőle cserém is, ha valakit érdekel.
van két glóbus mágnesem, 3 részből áll, puzzle-ként kapcsolódnak egymáshoz. mustár, ketcup, majonéz van rajta. csere
" alt="
">
" alt="
">Ma a Teréz krt-n vásároltam egy új boltban, ahol a pénztárgépen volt egy pizzás hűtőmágnes (7.kerületi)... aztán megláttam egy másikat a másik oldalon, egy Electroluxosat, ez nagyon szép, "hűtő - mellette gyümölcsök.." a pénztáros pasi pedig azt mondta, ezt nyertem meg tőle :-) és tényleg nekem adta... - na gondoltam, a vesémbe lát...
"Grand Canyon" hűtőmágnes van Theodora címkéért .
Képet tudok küldeni.
Képet tudok küldeni.
http://www.izoom.hu/ujdonsagok-erkeztek/iphone-app-hu
tomagnes-szett
tomagnes-szett
Milupa hűtőmágnes érdekel valakit?
Én kb 1/2 éve fedeztem fel ezt a honlapot. Bocsi hogy nem olvastam vissza hogy a hűtőmágnes már szerepel.
Ha az én dolgaimmal kapcsolatos a kérdés mindig válaszolok.
Ha az én dolgaimmal kapcsolatos a kérdés mindig válaszolok.
bgy és miért nem mondtad ezt 1 évvel ezelőtt? Általában elmondjuk egymásnak mit mivel hogyan... ha hozzá lehet jutni vhogy országon belül, akkor nem cserélgetjük ha nem muszáj...
Én is már 2szer kérdeztem hogy lehet...
" alt="
">
Én is már 2szer kérdeztem hogy lehet...
" alt="
">Danoninos puzzle hűtőmágnest
és Wolf-osat (légtechnikai cégé vagy vmi ilyesmi, én is úgy kaptam, de nem a ropis) cserélnék most játszós dolgokra, blokkokra
és Wolf-osat (légtechnikai cégé vagy vmi ilyesmi, én is úgy kaptam, de nem a ropis) cserélnék most játszós dolgokra, blokkokra
Kössssz. Jobb később mint soha. Próbálok szerezni.
Az M&M's hűtőmágnes már elég régóta van a Cinema mozikban (több mint 1 éve). Ha M&M's menüt kértél akkor adták (adják).
Én pl: két hete voltam Cinema moziba és ott még volt.
Én itt 5 db cseréltem már.
Én pl: két hete voltam Cinema moziba és ott még volt.
Én itt 5 db cseréltem már.
Paintuci: valami mozi, bánat se tudja. Nem tudok többet. Moziba kellett menni vagy valami ilyesmi de már elfogyott. Csak félinformációim vannak.