Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 892 oldal |
Azt mondták nem kérik a blokkot ezért mertem cserélni
Az egyik fórumostól
De honnan voltak a kódok, ha nincsenek blokkok?
" alt="
">
" alt="
">SOS Szükségem lenne az Univer - Star Wars játékhoz február 4 előtti UNIVER ketchup blokkokra nem kell 2 termékesnek lenni külön blokkok is jók.
" alt="
">Sziasztok!
Békéscsabán keresnék varrónőt, aki olcsón de szépen dolgozik. Apróságok ( cipzár, nadrágfelvarrás...) megvarrására lenne szükségem.
A segítséget előre is köszönöm.
Békéscsabán keresnék varrónőt, aki olcsón de szépen dolgozik. Apróságok ( cipzár, nadrágfelvarrás...) megvarrására lenne szükségem.
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a Blikk "Legyen Malaca " játékhoz.
A kérdések érdekelnének a válaszlehetőségekkel. Majd én megfejteném. Köszi előre is.
A kérdések érdekelnének a válaszlehetőségekkel. Majd én megfejteném. Köszi előre is.
Sziasztok! Én megvettem a 45. és 46. számot a Füles évkönyv játékához. Emlékeim szerint a 47. számot is, viszont most nem találom. Valaki át tudná küldeni a 47. szám rejtvényét, hogy meg tudjam fejteni és beküldeni? Köszönöm.
cse, igen átjött. Az enyém nem megy el, nálam van a probléma.
" alt="
">
" alt="
">letti
Az én üzeneteim átmentek?
Az én üzeneteim átmentek?
cse, légyszí nézd meg a leveleződ, mert nem tudok írni Neked. Köszi.
Egyik bnőm részére keresnék 2016. 12.12-i Loreál blokkot. Véleményem szerint a nyereményből adna "jutalékot"
keresek egy db teli coop füzetet aki betudná nekem váltani TAZ-ra és postázná a héten csomagautomatába. vagy szombaton kökiben személyes csere illetve fizetés
Sziasztok!
Sos -ben valakinek Pál utcai fiúk?
Mai -holnapi postázással ?
Köszi😉
Sos -ben valakinek Pál utcai fiúk?
Mai -holnapi postázással ?
Köszi😉
Köszi a válaszokat!😉
szamócám: nekem azt írta a gyermelyi, hogyha garanciális probléma van hozzájuk kell fordulni.
Tudtommal a készülék regisztrálásakor indul a gari, tehát van.
Sziasztok
Sos
Gyermelyivel nyert xboxhoz van jótállás???
Köszi
Sos
Gyermelyivel nyert xboxhoz van jótállás???
Köszi
bazsapara - nagyon köszi a gyors segítséget!
" alt="
">
" alt="
">zshajni
Fent jobbra: beállítások, 4. oszlop, Fiókok, importálás.
Fent jobbra: beállítások, 4. oszlop, Fiókok, importálás.