Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 891 oldal |
cse, légyszí nézd meg a leveleződ, mert nem tudok írni Neked. Köszi.
Egyik bnőm részére keresnék 2016. 12.12-i Loreál blokkot. Véleményem szerint a nyereményből adna "jutalékot"
keresek egy db teli coop füzetet aki betudná nekem váltani TAZ-ra és postázná a héten csomagautomatába. vagy szombaton kökiben személyes csere illetve fizetés
Sziasztok!
Sos -ben valakinek Pál utcai fiúk?
Mai -holnapi postázással ?
Köszi😉
Sos -ben valakinek Pál utcai fiúk?
Mai -holnapi postázással ?
Köszi😉
Köszi a válaszokat!😉
szamócám: nekem azt írta a gyermelyi, hogyha garanciális probléma van hozzájuk kell fordulni.
Tudtommal a készülék regisztrálásakor indul a gari, tehát van.
Sziasztok
Sos
Gyermelyivel nyert xboxhoz van jótállás???
Köszi
Sos
Gyermelyivel nyert xboxhoz van jótállás???
Köszi
bazsapara - nagyon köszi a gyors segítséget!
" alt="
">
" alt="
">zshajni
Fent jobbra: beállítások, 4. oszlop, Fiókok, importálás.
Fent jobbra: beállítások, 4. oszlop, Fiókok, importálás.
Gmailben hol tudom a jelszavamat módosítani?
Tud vki segíteni?
Tud vki segíteni?
Van most valahol valamivel mall.hu kupon? Esetleg valakinek felesleges?
Tudna valaki segíteni, hogyan kell a partywithstyle kódokat érvényesíteni a jegymester.hu vásárláskor. A fizetéskor 2 rovat jelenik meg: kártyaszám és kártyajelszó Mivel több kártyát szeretnék felhasználni, hogy kell beírni? Egyenként, vagy sorban egymás után szóközzel? Mi a kártyajelszó? A baj, hogy a jegymester.hu-t telefonon nem lehet elérni. Az info@jegymester.hu email.cím visszavisz a főoldalra és kezdődik az egész elölről. Nem vásárlásbarát oldal.
Attinka: KIK ruhadiszkont reklám újságban vannak.
Sziasztok! A héten neten láttam egy akciós újságot, amiben bevásárlótáskák is voltak. Kézi és gurulós is. De most Sehol nem találom, és sajnos nem emlékszem hogy melyik üzletlánc újságja volt. Nem tudja valamelyikőtök véletlenül?
Nincs valakinek elfekvőben régi Nokia 5010i telefonhoz már felesleges töltője Budapesten?
zsenci-orulok ha megnyugodtal.
Leld oromodet benne!
" alt="
">
Leld oromodet benne!
" alt="
">zshajni, marcsi8 köszönöm!!!
Nagyon klassz az a fejhallgató!! :-)
Nagyon klassz az a fejhallgató!! :-)
zsenci!
Ne idegeskedj elfogadják.
" alt="