Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 143 oldal |
Ha Fejérbe mennek kérem írjátok meg. Most már attól tartok nem is kapok tálat.
Borsodban még nem jártak?
Tatabányán és környékén ma szállít
ja és van a csomagban egy raffinériás receptfüzet, nem kell gondolkodni a legközelebbi beküldésnél
ja és van a csomagban egy raffinériás receptfüzet, nem kell gondolkodni a legközelebbi beküldésnél

Köszi mel6!Egyébként Érden is járt már a futár tegnap.
ilyen sütőtálat lehetett igen már nyerni Tesco gyorsaságinál.
A szállító hív, mielött viszi. Személy igazolvány számot kérnek. Értéknek 6000 Ft van feltűntetve, de persze a feléért sem lehetne eladni.
A szállító hív, mielött viszi. Személy igazolvány számot kérnek. Értéknek 6000 Ft van feltűntetve, de persze a feléért sem lehetne eladni.
Honnan tudjátok,hogy mennyi az értéke a sütőtálnak?
honnan lehet tudni, hogy kapok-e tálat? van valami lista interneten?
Ez a sütőtál ugyanaz, mint amit már lehetett nyerni? (azt hiszem, vmi Tesco-s gyorsasági játékon)
Nógrád megyeiek kaptak már tálat? pl.: Salgótarján
knorr sütőtál eladó
Paint
igen, szamimami írta pár sorral lejjebb, hogy postázzák.
igen, szamimami írta pár sorral lejjebb, hogy postázzák.
Nekem ma hozták az egyiket... de a dobozok azok majd postán érkeznek?
Tegnap nekem is hozták a sütőtálat, XVI ker. és Sz-el kezdődő név.
Nekünk is megjött Baranyába a tál.B.Cs.H.és K.kezdőbetű.tök szupi

Többeknek (nem voltam a gépnél egész nap, bocsi):
Ez a Receptbarátnős tál. Nagyon klassz, elég nagy!
A X. kerületben, az Üllői útnál lakom.
A vezetéknevem P-vel kezdődik, vagyis nem ABC-sorrendben mennek. Nem is lenne logikus, inkább valami térkép szerint haladnak valószínűleg.
A futár is helyes volt.
Ez a Receptbarátnős tál. Nagyon klassz, elég nagy!
A X. kerületben, az Üllői útnál lakom.
A vezetéknevem P-vel kezdődik, vagyis nem ABC-sorrendben mennek. Nem is lenne logikus, inkább valami térkép szerint haladnak valószínűleg.
A futár is helyes volt.

Nekem azt mondta a hölgy, hogy az a baj, hogy sok az érvénytelen pályázat. Mégpedig úgy, hogy nincs benne tepsis rafinak a kódja, hanem pl 3 serpenyős van benne.
szerintem ha nincs olyan nagy érdeklődés, akkor felesleges az a kikötés, hogy egy címről egy pályázat lehet. aki akarja úgyis megoldja rokonok, ismerősök lévén,hogy több tálja legyen.

köszi Nóri ! 

szednori
Hozzászólás - 2007. október 05. :: 14:36
Knorr receptbarátnős játékban aki érvényes pályázatot küldött be,tutira nyer,mert a héten az infovonalukon egy nagyon kedves,segítőkész munkatársuk elárulta,hogy nagyon kevés pályázat érkezett be,még talán 1000 sincs!
Hozzászólás - 2007. október 05. :: 14:36
Knorr receptbarátnős játékban aki érvényes pályázatot küldött be,tutira nyer,mert a héten az infovonalukon egy nagyon kedves,segítőkész munkatársuk elárulta,hogy nagyon kevés pályázat érkezett be,még talán 1000 sincs!