Sziasztok!
Megtudná valaki adni a Miskolci Mediamarkt 3 retro kódját 2 megvan de kellene a harmadik is
https://24.hu/fn/gazdasag/2022/10/27/nyitvatartas-uzl
etek-hosszu-hetvege-mindenszentek-halloween/
Megvan a Henkel heti nyereményemnek is a visszaigazolása. Így sikerült a Pick -Herzzel egy szuper robotporszívót itt pedig egy szintén értékes JBL Flip 6 hangszórót nyernem. Ölyöm-Bódogság!
SzerencsésFlótás Hozzászólás: 2022. október 26. :: 17:41
Különdíj nyeremény a Pick-Herz játékon Egy értékes robotporszívó. A Bang Bang Ideas előtt meg le a kalappal! Tegnap este küldtem el online a blokkot és ma délelőtt már jött a visszaigazolás,hogy minden OK és gratulálnak Ezt nevezem! Viszont a Henkeles JBL Flip 6 hangszóróm függőben van-remélem nem ittam elöre a medve bőrére. Múlt héten pénteken értesítettek a GREENMANGOTOL és "követelték" a postai feladását a blokknak. Nem nyitok vitát de ez alapból trógerság! Két okból is 1 nagyon sok szervezőnél elég a JÓ MINŐSÉGŰ SZKENELT BLOKK FÉNYKÉP! Másrészt meg hiába adod fel tértivevényesen adott esetben a maximális postai kártérítés kevesebb mint 8 ezer forint! Tehát ha eltúnik egy 50-100 v egymilliós blokkod akkor szelavi? Pénteken a postai feladással egyidőben elküldtem nekik a blokk jó minőségű fényképét is semmi válasz ráadásul Pénteken e hét hétfőn kedden ma szerdán délelőtt munkaidőben többször is próbáltam elérni őket a központi telefonszámukon-túlterhelt! Felhívtam a Henkelt -egy kedves hölgy azt mondta utána néz a dolgoknak-remélem jólalakulnak a dolgok de az indítás nem biztató. A robi már megvan a PICK HERZ nél hála a bang bang nak és az is 100 ezer forintocska MÍÍÍnimálisan!

" alt="

">
Amúgy a Wilkinsonnál még az is nyert volna aki Hitlerre hasonlít mert 250 nyeremény volt, és 180 körüli játékos. Tuti nyerés, egyszerű matek. Csomag esetében pótnyertességet nem tudtak gondolom kivitelezni. A játékot szept 8ig meg is hosszabbították.
(Amúgy ki kellett volna próbálni ismertebb politikus képét feltölteni, vagy kutya, macska... vagy színész képét.

" alt="

">
Lehet még az is nyert volna. )
Remélem ly... vel kell írni.
Szeretném magamat lelőni, mert nem bírom tovább.
Nincs cserére egy pisztolyotok?
Én is nyertem évekkel ezelőtt 2 komoly utazást a Mánsztőrrel, de már akkor is "hazudtam".
Azóta meg gyakorlatilag sömmi, pedig legalább olyan yókat írok, vagy még yobbakat. Mások szerint is. Nem csak rímelős verseket, próbálok kreatív(abb) lenni.
A Wilkinson azért más. Csinálsz egy jó fotót, borotválkozás előtt/közben/után, amivel pl. hasonlítasz valakire. (Kivéve Hitlert...)
Itt nem kell hazudni, mellébeszélni.
Az enerdzsdi drinkeknél viszont igen. Ráadásul u.a. kérdések minden játéknál... Már unom. Elsősorban az eredménytelenséget.
Tudod, miért nyerték/tük hülyére magunkat a Wilkinsonnal /is/?
Mert nem sima beküldős volt, hanem egy picit bonyolított, kreatív játék.
Így nem 10ezren vettek részt, csak 180-an.
Vágási Feri!
Kinek a pap, kinek a papné!
Nekem semmi bajom ezzel a rendszerrel, nem is panaszkodhatom rá.
Hidd el, mindennek megvan a miértje és az azértje is!
üdv
Na, Coop 🍺 ös játék: 2 kérdésre (is) válaszolni kell.
Ezt kellene a Mánsztőrnek/Bőrnnek is. Olyan kérdést feltenni, aminek egy picit utána kell nézni. Meglenne a "tudás alapú játék", de mégsem idióta kérdésekkel, amire csak hazudni lehet.
Mi a legjobb Burn élményed???
Elégettem Darth Vader holttestét és a páncélját az Endor bolygón.
Miért akarod te megnyerni a Monster Yamaha motort?
B@zzeg, azért mert drága, el tudom passzolni és ki tudom fizetni belőle a tartozásaimat vagy jobb esetben el tudok belőle utazni a Maldív-szigetekre.
Komolyan, annyira gáz ez a mesélős/hazudozós 30 szavas fasssssság.
És ugye azt sem tudjuk meg, hogy milyen szöveggel nyertek (mert nem teszik közzé), ha elolvasták egyáltalán az összes páHázatot...
Bőrn páHázatom:
"Az volt, amikor néhány éve nem kellett 30 szavas szöveget írni a játékba, csak egész egyszerűen feltölteni a nyugta adatait. Sokan reményked(t)ünk, hogy ez a verzió visszatér..."
Biztosan nyerek vele... Vagy egy életre elmeszelnek.
https://24.hu/belfold/2022/10/24/nepszamlalas-2022-ks
h-online-kerdoiv-szamlalobiztosok
Ezért csöngethet a számlálóbiztos akkor is, ha online már kitöltötte a népszámlálási kérdőívet.
Elég ennyi:
https://nlc.hu/ezvan/20221024/negyedik-hete-tunt-
ez-az-uzletember-ezert-nem-nyomoz-utana-a-rendorseg/
Mégis milyen jó lenne az a chip...

" alt="

">
https://nlc.hu/ezvan/20221024/negyedik-hete-tunt-
ez-az-uzletember-ezert-nem-nyomoz-utana-a-rendorseg/
?fbclid=IwAR2gBMI1b6psntgOoz1wTA2OewFAQieWrnYrLpf49a
DCdE_o9uUOqnRfGvg
Az is érdekes sokszor az emberek a hidaknál tűnnek el.
...és vhogy a térfigyelő kamerák nem teljesen fedik le a teret.
Elszármazottak találkozója, 2022
/Rózsaszentmárton, a mátraaljai egykori bányásztelepülés neve régen Fancsal volt./
A hasonló korúak értik, a fiatalabbak majd jó eséllyel idővel érteni fogják.
Mondd, barátom!
Mondd, barátom, megvan
ahogy harmatos hűvös hajnalon
aranyba kél a Nap
a hegyek közt Fancsalon?
Mikor a hetes aknán
hatot fújtak
fénylő fekete kobakok
a mélybe indultak,
csillék csörögtek, görgők gurultak,
szemek karbidtól vakultak?
Szőlő, bor, kenyér, s megvan
nagyanyáink őrzött titka:
egy kemencés kőttes,
vagy gőzölgő túrós papsipka?
Mondd, barátom, megvan:
libákkal a páston
hanyatt fekve ábrándoztunk
egy felnőtt világon?
Hosszan iringáltunk
a dermedt patakon,
nyáron az ár vad tajtékkal
benézett az ablakon?
Kisdoboltunk, utat törtünk,
majd vasárnap ministráltunk,
jó emberré/?/ talán mégis
éppen eképp váltunk?
Ahogyan most emlékezünk
összegyűltünk régen,
fiatalok bolondoztunk
naponta a téren,
kedvencünk volt Zorán,
Presser és a Bródy,
minden este akartuk
a Holdat megcsókolni...
És, barátom, az utolsó ezüst Nap
lassan a Somlyó mögött van,
Mondd, ugye jó volt élni
Rózsaszentmártonban?
https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/bunmege
lozes/aktualis/folytatodik-a-nepszamlalas-frissitve
Gyermekmeztelenség / szexuális kizsákmányolás okán letiltott a facebook 3 napra...
Noooooormális??? Semmi ilyesmit nem küldtem chat-en és nem is posztoltam.
De azt nem írják persze, hogy mikor küldtem és ki(k)nek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások