Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 1756 oldal |
Az előbb egy karton, azaz 6 üveg Vöslauer Balance Juicy (még a múlt havi Screvo-s játékon nyertem,) GLS hozta, ma reggel értesítettek csak sms-ben a csomagról és a várható érkezéséről 🙂
Spar-Varta Adidas foci meglepi😀 en a Heineken Adidas foci-t vartam, es ma delutanig meg is voltam gyozodve hogy ez jott meg.. Koszonet itt a forumosoknak..😎
Auchan Vénusz játékon nyert grill, sprinter hozta
Meglepi Varta foci
" alt="
">
Unilever-Grillezz. 100.000-es Jysk kártya
" alt="
">
" alt="
">
Unilever-Grillezz. 100.000-es Jysk kártya
" alt="
">Várta foccilabda
A pótnyertes akkor válik a nyeremény jogosultjává, ha a
• nyertes a nyereményre jogosító vásárlást nem tudja igazolni a játékszabályzatnak megfelelően,
vagy
• ha a nyertes a vásárlást igazoló blokkot értesítése után az értesítését követő 10 napon belül nem
juttatja el a Szervezőnek, vagy
• ha a Szervező a sorsolást követően a regisztráció során megadott címen nem éri el a nyertest,
valamint
• ha a nyertes pályázatának érvénytelensége a sorsolást követően bizonyosodik be.
Amennyiben az első pótnyertes hasonlóképp nem válik a nyeremény jogosultjává, illetve az előzőekben
meghatározott további feltételek bekövetkezése esetén, helyébe a 2. pótnyertes lép, akit hasonló
• nyertes a nyereményre jogosító vásárlást nem tudja igazolni a játékszabályzatnak megfelelően,
vagy
• ha a nyertes a vásárlást igazoló blokkot értesítése után az értesítését követő 10 napon belül nem
juttatja el a Szervezőnek, vagy
• ha a Szervező a sorsolást követően a regisztráció során megadott címen nem éri el a nyertest,
valamint
• ha a nyertes pályázatának érvénytelensége a sorsolást követően bizonyosodik be.
Amennyiben az első pótnyertes hasonlóképp nem válik a nyeremény jogosultjává, illetve az előzőekben
meghatározott további feltételek bekövetkezése esetén, helyébe a 2. pótnyertes lép, akit hasonló
Varta focilabda szintén 🙂
Hozzánk is jött ilyen labda,szerintem ez a Varta nyeremény,az is van rajta. A mesternégyes még most fogja feltenni a nyerteseket,már látszik az előkészület
Szintén
" alt="
">
GLS : Spar - Varta focilabda, a nyerményről sem tudtam
" alt="
">
" alt="
">
GLS : Spar - Varta focilabda, a nyerményről sem tudtam
" alt="
">Spar- Varta: Adidas focilabda.
(Blokkot nem kértek, nem is értesítettek!)
(Blokkot nem kértek, nem is értesítettek!)
Palmolive grill
Screvo - Tefal mixer
Lidl-Nescafe utik
Auchan-Jana poharak + tatyó
Auchan-Jana poharak + tatyó
Kométa biciklis hűtőtáska Sprinterrel, előtte email jött!
Jana pohár szett(auchan), lidl nescafe utalvány. Sprinter futár. Az utalványról nem jött értesítés😉
Screvo-n Finish kerti grill és kométa doboz.
Screvo - Finish 5000 Ft-os Tesco uti
Kométa uzsidoboz
" alt="
">
" alt="
">Kinder uno
Kinder társasok
UNO kártyák
UNO kártyák