bed: mi de?
Hajrá vágj bele. A TE idődből, a TE energiádból. Ne várd hogy más intézze.

még mindg megcsesztethetjük öket,de...

No persze én sem a kedvezmény miatt nyomtam azt a néhány kódot

Arra még nagyon kíváncsi lennék, hogy mekkora vállveregetést kap az a marketinges aki kitalálta.

A Levis eleve drága, 20% kedvezmény olyan mint semmi. Legalábbis nekem. Szerintem kicseszni egy ekkora fogyasztói társadalommal mint a webnyeremény maximális hülyeség. Biztos vagyok benne, hogy a fogyasztás a töredéke a tavalyinak. Megérdemlik.
Sajnálták azt a pár kabátot, pólót, gatyát? Sebaj, egyék meg a csokijukat.

Én is ritkán nyomtam 1-1 kódot, így azt sem tudom mikor tették fel a hosszabbítást.
Biztos sok pénz maradt bent................ vajon miért???
De fődíj az új szakaszban is lesz sorsolva.
Hajrá fórumozók!!!!!!!!!
Ezen csak röhögni tudok. Úgy látszik nagy "sikere" van a játéknak.

Macskusz Hozzászólás - 2007. október 19. :: 18:16
Nyerőpercek újabb 6 héttel meghosszabbítva !
November 30.-án lesz vége
Macskusz
Vajon miért...? A csomagoláson nem lesz rajta a játék, aki már befejezte, nem biztos, hgoy visszatér a honlapra,főleg, ha jól megjárta a pénztárban... Nekem továbbra is az a bajom, hgoy nem ugyanazt jelenti az utalvány, mint a kedvezményes vásárlás kifejezés - kedves nyerőpercek
Levis 2000,- ft-os utalványt cserélek vonalkódra, vagy valami apró tárgyra
5 nyerőperces papir cserére vár!
Balaton kódokat szeretnék érte.
Egy nyerőperces papíromat elcserélném. Írd meg mit adnál. (Van 2 kissrácom, gyerekdolgogra is becserélem)
nekem 19 db,de nem sok mindent érek vele,sajna
Az előbb egy utalvány,így már van 2 db

Paint!
Nem mindenkitudott több boltba menni,vidéken örült az ember,ha egy boltba be lehetett váltani.Az én telóm csak 10 sms-t tudott tárolni,mikor megtelt levásároltuk. Aztán a többit már a család telóira játszottam,nem egy ember ment, de nem is volt gondunk,nagyon kedvesek voltak. Jó játék volt,nem kellett hozzá más csak egy halom csoki,meg egy pontos óra,3-4 próbasms után már mindig sikerült belőni a pontos 1. mp-et

Egyetlen negatívuma a felszedett+ 2 kg volt.
Alapjába véve mit vártunk???? Az elöző játéknál sokan egy egész boltot felvásároltak egyszerre... nem az a baj annyit nyert, hanem miért nem ment többszörre és több boltba nem legyen olyan feltönő..
Engem is megszóltak a westendben... pedig nem is vásároltam oly sokat és 3-szor mentem....
én egy büntinek örülnék. Nem azért, mert nem játszom velük, mert nem "ingyen" kaphatok ajándékot - megvettem, beküldtem, cseréltem, stb. - hanem a félretájékoztatásért. Az utalvány nem egyenlő a kedvezménnyel.
Van 1 nyerőperces papirom,ki mit ajánl érte?
De a büntetés nem a bosszúról szól, szvsz, hanem nevelő célzatú.
jo csak annyit tudunk elérni hogy büntessék meg öket.
kérdés:
dögöljön meg a szomszéd tehetne vagy hagyjuk futni?
Minya Hozzászólás - 2007. szeptember 20. :: 12:07
Szerintem ezen kár mérgelődni. Ez van, nem kell vele játszani és kész.
Nórika Hozzászólás - 2007. szeptember 20. :: 12:07
törpi
egyetértek, én is így gondolom!
törpi Hozzászólás - 2007. szeptember 20. :: 12:03
olvasva a levelet,abszolút nem megszokott. mert ha nyersz egy vásárlási utalványt,max. pár forinttal megtoldja az ember és nem fordítva. költs egy csomó pénzt el egy kis kedvezmény fejében!
Nórika Hozzászólás - 2007. szeptember 20. :: 11:56
Sajnos ezt a választ kaptam a Nyerőpercektől:
Tisztelt én!
A kérdésére az a válasz, hogy igen, muszáj a szabályzatban meghatározott összegben vásárolnia annak érdekében, hogy be tudja váltani a vásárlási utalványt. Azaz, legalább 8000 Ft értékben kell vásárlonia, hogy beválthassa a 2000 Ft-os kupont, így max. 25% "árkedvezményben" részesül, ugyanakkor, ha több kupont használ fel (nagyobb összegű vásárlásnál), akkor az "árkedvezmény" mértéke ennél is nagyobb lehet.
A nyeremény vásárlási utalvány, melynek felhasználása bizonyos feltételekhez van kötve, mint az hasonló promóciókban megszokott.
Remélem sikerült megválaszolnom kérdését.
A Mars édesség csapat nevében:
Üdvözlettel:
Détári Dániel
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások