Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 69 oldal |
fél 9-ig küldöm

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Sziasztok!
Most olvastam végig a topicot!Nagyon jók vagytok! Én is eszem feszt a balatonokat(már csupa pattanás vagyok) és küldöm. Eddig egy fürdőlepedő jött össze, bár még nem kaptam meg. Nekem is sok kód el volt mosódva.
Most olvastam végig a topicot!Nagyon jók vagytok! Én is eszem feszt a balatonokat(már csupa pattanás vagyok) és küldöm. Eddig egy fürdőlepedő jött össze, bár még nem kaptam meg. Nekem is sok kód el volt mosódva.
ildicc Hozzászólás - 2006. május 18. :: 18:31
Szabina, erre sztem megfelel a már meglévő Balaton szelet topic is...
szabina357 Hozzászólás - 2006. május 18. :: 18:30
Sziasztok! Várok ide mindenkit, aki az 1 hét Balaton és 100 rúgó a zsebbe nyereményjátékon részt vesz vagy véleménye van!
Szabina, erre sztem megfelel a már meglévő Balaton szelet topic is...
szabina357 Hozzászólás - 2006. május 18. :: 18:30
Sziasztok! Várok ide mindenkit, aki az 1 hét Balaton és 100 rúgó a zsebbe nyereményjátékon részt vesz vagy véleménye van!
Most ment 

ok, várom
Nem nevetek
Mindjárt írok! 
Mindjárt írok! 
az e-mail címem: nyelsz@freemail.hu
De nem kinevetni miatta.
De nem kinevetni miatta.

Szia Dia!
Éppen vagyok, meg 5-ig leszek is. De jó a mailcím is, sőt az lenne a legjobb
Éppen vagyok, meg 5-ig leszek is. De jó a mailcím is, sőt az lenne a legjobb

Hugi!
Be fogok nézni minden nap, és akkor biztos, hogy megtalálsz. Vagy ha neked jó úgy, megadok majd egy e-mail címet.
Be fogok nézni minden nap, és akkor biztos, hogy megtalálsz. Vagy ha neked jó úgy, megadok majd egy e-mail címet.
Sziasztok!
Hugi van?
Hugi van?
marycsiga! Még semmit nem kaptam meg a balatontól,pedig most már 10 ajándékot várok.
Juno,majd szorítok
Juno,majd szorítok

Smile, örülök!
Remélem a tchibó kódjaid meg nekem hoznak szerencsét 
Remélem a tchibó kódjaid meg nekem hoznak szerencsét 
Smile
Gratulálok!Én mp3-at szeretnék,de nem akar összejönni.Igaz másnak is örülnék,de semmi.Kaptál már valamit a balatontól?köszi
Gratulálok!Én mp3-at szeretnék,de nem akar összejönni.Igaz másnak is örülnék,de semmi.Kaptál már valamit a balatontól?köszi
Ma összejött egy fürdőlepedő
Juno szerencsések a kódjaid
Juno szerencsések a kódjaid

ti betudtok lépni az oldalra?én 

ani-ha
Több doboz csokit nyertem,de nem mind én küldöm el,hanem elcserélgetem másokkal olyan dolgokra ami nekem kell !!
Szerintem még várj egy hetet és csak akkor küld el !!
Több doboz csokit nyertem,de nem mind én küldöm el,hanem elcserélgetem másokkal olyan dolgokra ami nekem kell !!
Szerintem még várj egy hetet és csak akkor küld el !!
Akik egy vagy több doboz csokit nyertek, túl vannak már a kódok beküldésén? Légyszi irjátok be, ha sokat akartok egyszerre küldeni. Addig jegelném a maradék kódjaimat (nincs valami sok, de esély még lehet). Aztán részemről be is fejeződik ez a játék.
Nahát, én meg mind kidobtam mérgesen az olvashatatlanul nyomott kódosakat! :-(
Galeria, köszi, már beszéltem is velük, most simítgatom a csomagolásokat
, az elsőt mérgemben összegyűrtem 
, az elsőt mérgemben összegyűrtem 
A balatonszeleten van rajta a nestlé infovonala, azon eléred őket
Nekem már postán van 5 db amiben szintén nem volt
Nekem már postán van 5 db amiben szintén nem volt