Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 284 oldal |
Nem tudom megnyitni a nyertes listát,hogyan tudjátok?
Gratula NYCMB
Hát bizony Szopóék aratnak
Hát bizony Szopóék aratnak

Nyertem! 2jegyet a BEP koncertre, ma hajnalban... 59 kupak után 

Szopóék elkeztek játszani a Pepsin. Jaj nekünk!
Brita semmi baj! És nem adom fel semiképp!!!
ördöglakat! Láttalak a mai nyerteslistán! Gratulálok! 

Én is szorítok neked! Sajnálom, hogy a múltkor miattam nem jött össze!
NYCMB!
Ne add fel! Én szorítok neked!
Ne add fel! Én szorítok neked!

Ma ebédkor beküldtem 1pepsis kódot és utána az ice-t ről is 1et.... menet közben jött 1 sms, azt hittem a pepsitől(már kezdtem örülni, vigyorogtam, mint 1 vadalma
), mikor veszem elő a telefonom látom a ice-t től.. Hát most sem jött össze, de legalább volt 1 kellemes pillanatom. És utána még 1 negyedórát moslyogtam közben a járókelők teljesen hülyének néztek

), mikor veszem elő a telefonom látom a ice-t től.. Hát most sem jött össze, de legalább volt 1 kellemes pillanatom. És utána még 1 negyedórát moslyogtam közben a járókelők teljesen hülyének néztek

nem tudjátok,mikor lesz kézzelfogható?
köszike! sok szerencsét
akosh! Gratulálok!
Remélem, hogy nekem is sikerülni fog! Augusztus 31-ig még hátra van 62 nap, az annyi mint 372 telefon! Nekem ebből csak 1 kellene!

Remélem, hogy nekem is sikerülni fog! Augusztus 31-ig még hátra van 62 nap, az annyi mint 372 telefon! Nekem ebből csak 1 kellene!

köössszzziii :-)))))) reggel meló elött gondoltam küldök egy kódot és lám .... ne adjátok fel!!!!!!!!
Gratulálok akosh! nekem sehogy nem akar összejönni!
dehát nem adom még fel...
dehát nem adom még fel...akosh ezt csak "úgy" mondod, hogy ma még 1et nyertél 

Gratulálok!!

Gratulálok!!2007,09,16 .án lesz a koncert már lehet jegyeket is venni! ja ma még 1 telót nyertem :-))))
megkapta már valaki a koncertjegyet???
27/1
Már épp ideje volt.
Már épp ideje volt.
2007. szeptemberében lesz a koncert,ott van a honlapján,a játék-szabályzatban!
a letöltéseknél a 25 kupaknál az mp3 helyett miért taboo háttérkép jön le? irtam a pepsinek de semmi reakció