Ha valaki nyer(t) a KitKat-tel F1 bérletet, az írja meg plíz, hogy azonnal jött róla infó vagy napokkal később jött a nyertesértesítő elektromos levél.
Merszibokú.
Sziasztok
Lindt nyuszi játéknál feltöltöttem a blokkot és azt írja ki hogy már fel van töltve. Valószínű időpont egyezőség van, de ilyenkor mi a teendő? Írjak a másodperchez 01-et?
Köszi Vágási 2.0!
Nestlé mikor küldi ki a digitális ajándékokat beváltás után?
Al Dee csoki:
Ha nyertél, rögtön megtudod.
Akinek nem ugrik fel az adatmegadós képernyő, az már csak a pótnyertességben reménykedhet, már ami a napi tízezreket illeti.
bocsánat, nem olvastam alaposan

" alt="

">
aldi milka ha az előző játékaikból indulok ki, ha nyertél rögtön megtudod a felugró ablakból...(hiába írta, hogy csak e-mailben értesít), de majd írjon olyan aki már nyert ... nekem eddig csak a külön e-mailben értesítünk a nyertességről ablak ugrott fel.
Köszi weber a pontositást és fozo.gabi a választ!
Az Aldi napi nyertesekre gondoltam.
Mármint a húsvétira gondolok.
Az nem a sima Milka játéknál van csak úgy?
timotka
hétfőn délutánonként értesíti az előző heti nyerteseket. Először kimennek a gratuláló e-mailek, aztán később küldözgetik a bár nem nyertél, de tart még a játék e-maileket. Mindegyik pályázatra egyenként
Aldi Milka mikor értesít?
Gia
Én is belefutottam ebbe, aztán észrevettem alul a szkennelj lehetőséget. Ott tudod feltölteni
Kinley blokkot hogy tudok feltölteni? Csak most töltöttem le az appot. Ha rámegyek a feltöltésre mindig QR kódot kér. De milyen QR kódot???? Segítsetek légyszi
bodzaszörp!
Próbáld meg asztali gépről, vagy ha úgy próbáltad, akkor mobilról. Nekem laptopon látszik így.
hát akkor végképp nem értem, nálam nem enged sehová tovább kattintani, meg sem tudok adni számlaszámot. Írok nekik
Nálam nincs ilyen. Csak pénztárca van, abban az aktuális egyenleg, 2500 Ft. Amit mellesleg hetek óta nem tudok kiutaltatni, mert "valaki más használja az IBAN-t", ami nem igaz, kértem nézzék meg, az 1500-at hová utaltattam és milyen névre, stimmelni fog. De megoldhatatlan a probléma úgy látszik.
P&G visszatérítésnél kaptam visszaigazoló emailt hogy elfogadták és igényelhetem az 1500 Ft-ot. Ha belépek, azt látom, hogy az egyenlegem 1500 Ft, de a virtuális tárcám 0. Egy idő után átkerül oda magától, vagy hogy tudom áttenni hogy vissza tudjam utaltatni?
"Sajnáljuk, virtuális pénztárcád jelenleg üres. Kérjük, nézz vissza később."
De csak új előfizetőknek. Sajnos.
Fáreó
Fantás játék. 1 havi előfizetés (bolti ára 4-5000 Ft körüli).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások