Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 53 / 511 oldal |
Hugi71! melyik intersparban kell feliratkozni?
Cathy!
Gondolom hogy a lottózó cime nem egyezik akkor...
Olyanra emlékszem, hogy ketten talán beirták, hogy voltak abban a lottózóban aznap ahol megnyerték, és valamelyikül két perccel maradt el a nyerő időponttól.
Gondolom hogy a lottózó cime nem egyezik akkor...
Olyanra emlékszem, hogy ketten talán beirták, hogy voltak abban a lottózóban aznap ahol megnyerték, és valamelyikül két perccel maradt el a nyerő időponttól.
csatlakozom.
Igaz, hogy ma nem nyertem... de nem is fogok, erre a játékra sem küldök be több kódot. Még mindig nincs meg az idei első nyereményem...
Igaz, hogy ma nem nyertem... de nem is fogok, erre a játékra sem küldök be több kódot. Még mindig nincs meg az idei első nyereményem...
zsu21
Vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül.
Vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül.

5/0 a dmnek mára befejeztem
béna vagyok
béna vagyokA tegnapi lottó-s akción az én szelvényemen szereplő időpont egyezik az egyik sorsolt időponttal, de sajnos nem én nyertem az Opel Corsát....
Nagyon szomorú vagyok, még nem jártam így.
Gondolom más már volt hasonló cipőben.
A Naomi parfüm sem akar összejönni, pedig az a kedvenc parfümöm.
Nagyon szomorú vagyok, még nem jártam így.
Gondolom más már volt hasonló cipőben.
A Naomi parfüm sem akar összejönni, pedig az a kedvenc parfümöm.
Általában nem járok Sparba, így lehet, hogy hülyeséget írok, de ha kint vannak még a bemutató edények, azt is oda kell, hogy adják, ha valaki ragaszkodik hozzá. A nagyobbik fedél nélküli serpenyőm nekem is így lett. Elvégre minek legyen kint mintának, ha úgysem megvásárolható.
Persze, ha már be vannak szedve, akkor nem szóltam semmit - én utoljára karácsony előtt voltam Sparban - akkor vettem meg az utsó teflonom.
Persze, ha már be vannak szedve, akkor nem szóltam semmit - én utoljára karácsony előtt voltam Sparban - akkor vettem meg az utsó teflonom.
Matchba alig akarták odaadni a blokkot
nem tudom ,hogy magánszorgalomból v. utasításba kiadott dolog, de rögtön elteszik a blokkot, aki nem kéri!A Westendbe a 10valahány pénztár mindegyike tök steril most
érdekes!
nem tudom ,hogy magánszorgalomból v. utasításba kiadott dolog, de rögtön elteszik a blokkot, aki nem kéri!A Westendbe a 10valahány pénztár mindegyike tök steril most
érdekes!Hugom most a Spárban van gyakorlaton,mesélte,hogy megígértetik velük a boltban,hogy jönnek az edények, és tegnap is 3 szemet kaptak.
az elemes játék engem is bosszant . ugyanis,ha semmit nem írnánk be,akkor nagyobb lenne az esély,de így meg sokkal izgisebb. személy szerint szeretek beírni infókat,ha találok. és erről szól(na) ez az oldal is. és nagyon-nagyon köszönöm,aki segített az AUCHAN-OS játékon,mert anno beírtam,hogy beteg vagyok,nem jutok el az üzletbe és csak egy embertől kaptam választ!!és köszönet a Henkel játékért is,mert ha nincs beírva,talán akkorra derült volna ki számomra,amikor már nincs garantált ajándék!
Sada, én is Melindától tudom mert senki más nem jelezte, de mindegy szerencsére így is sikerült nyerni köszönet Melindának érte.
Nem mindenki áll hozzá így sajnos, hogy beírja amit talál
Nem mindenki áll hozzá így sajnos, hogy beírja amit talál

SPAR-os edényekre nálunk az Intersparban fel kell iratkozni névvel és telefonszámmal. Mondta az infos hölgy, hogy csak annyit rendelnek most már, amennyit kérnek, nem fognak feltankolni belőlük. Ha meg megjön, mindenkit értesítenek.
Sada, szerintem te ( is ) érted
De érdekes egyébként... 
De érdekes egyébként... 
sada
Én írtam be a játékot annak idején tényleg az utolsó napon.Meg is lepődtem, hogy senki nem tudott róla!és elsöbbséggel feladtam rengeteg pályázatot,amiből 6 nyert
!
Viszont ha átnézed a 2006-os nyertes listát találsz benne, aki Mattel játékot nyert...és nem az utolsó sorsoláson!!
Én írtam be a játékot annak idején tényleg az utolsó napon.Meg is lepődtem, hogy senki nem tudott róla!és elsöbbséggel feladtam rengeteg pályázatot,amiből 6 nyert
!
Viszont ha átnézed a 2006-os nyertes listát találsz benne, aki Mattel játékot nyert...és nem az utolsó sorsoláson!!
sada! Én beírtam, hogy az utolsó előtti napon adtam fel pályázatot, bízva benne, hogy beérkezik!
Amikor anno kérdéskent felmerült a tescos elemes játék, senki sem tudta a választ.
Érdekes módon, most mégis többen nyernek vele.
Ki érti ezt?

Érdekes módon, most mégis többen nyernek vele.
Ki érti ezt?

Szerintem ezek a mailek kitalált névről jönnek, mert úgy gondolják, úgy jobban kinyitjuk őket.
Egressy Juliannának üzenem, hogy amennyiben még egyszer kapok tőle egy ilyen hülyeség emailt (épp tantra volt a legutolsóban), elárasztom a postaládáját mindenféle spammal!
mindennek van határa

mindennek van határa

Valaki írt nekik és azt írták vissza hogy jan 15. után leszenek megint edények,godnodolm , ezért hosszabbították meg, mert most alig-alig lehet valahol kapni és még sokan akarnak beváltani!
SPAR-os edényekre a szivecskéket szerintetek valaha be lehet még váltani? Nyugati Kaiser's-ben már ki van írva hogy meghosszabbítva a beváltás március 31-ig, a sorolást pedig április 1-én tartják